Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

Αλμυρή τάρτα με κολοκυθάκια και μπέικον

Υλικά

Έτοιμη ζύμη για τάρτες

2 κολοκυθάκια

100 γραμμάρια μπέικον σε κύβους

100 γραμμάρια κίτρινο τυρί


1 αυγό

50 ml γάλα

Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση


Πλένουμε τα κολοκυθάκια και τα κόβουμε σε στρογγυλά κομμάτια. Σοτάρουμε το μπέικον στο τηγάνι με λίγο ελαιόλαδο για μερικά λεπτά.

Σε ένα μπολ χτυπάμε το αυγό με το γάλα. Εν τω μεταξύ ανοίγουμε τη ζύμη και τη τοποθετούμε σε ένα ταψί.

Από πάνω ρίχνουμε τα κολοκυθάκια, το μπέικον και το τυρί και στο τέλος προσθέτουμε το γάλα με το αυγό. Ψήνουμε στο φούρνο για περίπου 20 λεπτά.   govastileto.gr