Σουφλέ κοτόπουλου.Λαχταριστό φαγητό για όλη την οικογένεια

Υλικά για 4 άτομα

  • 800 γρ. φιλέτο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
  • 80 ml λευκό κρασί
  • 200 γρ. κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • 150 γρ. γραβιέρα
  • 80 γρ. αμύγδαλο σπασμένο
  • 500 γρ. γιαούρτι
  • 1/2 ματσάκι δυόσμο ψιλοκομμένο
  • 1/4 ματσάκι μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • 4 αβγά
  • 50 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • πιπέρι φρεσκοτριμμένο

Εκτέλεση

  1. Σοτάρετε σε αντικολλητικό τηγάνι και σε πολύ δυνατή φωτιά το κοτόπουλο με το ελαιόλαδο για 2-3 λεπτά, μέχρι να πάρει χρώμα.
  2. Προσθέτετε το κρεμμύδι και σοτάρετε για ακόμη 1 λεπτό. Στη συνέχεια ρίχνετε και το κρασί και μαγειρεύετε μέχρι να εξατμιστεί.
  3. Αναμειγνύετε το κοτόπουλο με το σπασμένο αμύγδαλο.
  4. Χτυπάτε μαζί τα αβγά, το γιαούρτι, τη γραβιέρα και τα αρωματικά, αλατοπιπερώνετε και ανακατεύετε το κοτόπουλο με το μείγμα του γιαουρτιού.
  5. Ρίχνετε σε ταψί και ψήνετε στο φούρνο στους 190° C για 25 λεπτά.      www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων