Πρασοκεφτέδες με φέτα

Υλικά για 4 άτομα

2 πράσα
200 γρ. φέτα

1 αβγό
1 ξερό κρεμμύδι
3 κλωναράκια μαϊντανό
λίγο αλεύρι
αλάτι
πιπέρι
ελαιόλαδο

Εκτέλεση

Αρχικά ψιλοκόβετε τα πράσα, το κρεμμύδι και τον μαϊντανό και τα ρίχνετε όλα σε ένα μπολ.

Θρυμματίζετε τη φέτα και την προσθέτετε κι αυτή μέσα, μαζί με το αβγό, το αλάτι και το πιπέρι.

Ζυμώνετε καλά για λίγα λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε λίγο αλεύρι, ανακατεύοντας με ένα κουτάλι. Η ζύμη δεν πρέπει να είναι πολύ σφιχτή.

Στη συνέχεια, ρίχνετε ελαιόλαδο σε ένα τηγάνι και το βάζετε να κάψει. Ρίχνετε κουταλιά-κουταλιά το μείγμα και τηγανίζετε.

Μόλις οι πρασοκεφτέδες ροδίσουν απ’ όλες τις πλευρές, τους βγάζετε και τους τοποθετείτε πάνω σε χαρτί κουζίνας, ώστε να απορροφηθεί το περιττό λάδι.             www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γιατί η Ελλάδα έχει τις ακριβότερες τιμές ενέργειας στην Ευρώπη...

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Η Ρωσία αναγνωρίζει το τουρκοκυπριακό ψευδοκράτος: Ανοίγει προξενείο στα Κατεχόμενα!

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων