Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 16/01

Διαβάστε τις αναλυτικές προβλέψεις της ημέρας για κάθε ζώδιο από τη Σμάρω Σωτηράκη.

Κριός

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να τακτοποιήσεις κάποια οικονομικά ζητήματα καθώς όσο τα αφήνεις και περνά ο χρόνος, τόσο περισσότερο θα σε αγχώνουν, ακόμα και αν δεν είναι σημαντικά. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον
Πλούτωνα από τον Αιγόκερω σε δραστηριοποιεί προς τη σωστή κατεύθυνση προκειμένου να διευθετήσεις τα έσοδα και τα έξοδα σου. Σήμερα θα έχεις πείσμα και θέληση για να διαπραγματευτείς πολύ σωστά οτιδήποτε σχετίζεται με κάτι που θέλεις να αποκτήσεις! Είναι πολύ πιθανό να έχεις και μία θετική εξέλιξη που θα αφορά ένα οικονομικό ζήτημα.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η αυτοπεποίθησή σου δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα σε βοηθήσει να του/ης «υπενθυμίσεις» τους λόγους που αξίζει να σε προσέχει! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με πείσμα να επιτύχει για αυτό και θα το καταφέρεις.

Ταύρος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σου γεμίζοντας σε αυτοπεποίθηση και όρεξη να αδράξεις την ημέρα. Σήμερα θα έχεις και περαιτέρω βοήθεια καθώς το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο αλλά και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω δείχνει πως η αυτοπεποίθησή σου θα είναι τόση, που μπορεί να περάσει ακόμα και τα όρια του επιτρεπτού! Αυτό που μπορείς να κάνεις πολύ καλά σήμερα είναι να προβάλλεις τον εαυτό σου, τις ικανότητές σου και τα χαρίσματα σου με εξαιρετικό τρόπο! Αυτά θα σε βοηθήσουν σε μία συζήτηση για ένα επαγγελματικό σου ζήτημα ή ακόμα και σε μία αισθηματική προσέγγιση!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να δεις ένα ζήτημα που σε απασχολεί από κοινού με τον/τη σύντροφό σου καθώς θα είναι εύκολο να βρεις λύση, αρκεί να ασχοληθείς. Αν είσαι ελεύθερος/η θα έχεις τον τρόπο να κερδίσεις τις εντυπώσεις και να έρθεις κοντά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Δίδυμοι

Η διάθεση σου θα είναι πιο υποτονική από ότι συνήθως και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Ταύρο δεν θα βοηθήσει την ενέργειά σου. Όμως το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω είναι βοηθητικό καθώς θα σε ωθήσει να δεις αυτά που σε απασχολούν στην πραγματική τους διάσταση, ώστε να μην πανικοβάλλεσαι με διάφορες υποθέσεις που μπορεί να κάνεις. Επίσης δεν αποκλείεται να προκύψει και μία ευκαιρία για ένα οικονομικό σου ζήτημα για αυτό επικεντρώσου σε πρακτικά θέματα και άφησε τα υποθετικά σενάρια, καθώς σπαταλούν την ενέργεια σου χωρίς λόγο.

Σήμερα η ημέρα μπορεί να φαίνεται υποτονική όμως η επαφή με τον/τη σύντροφό σου θα την ενεργοποιήσει ευχάριστα, για αυτό μην τον/ην αμελήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η η διαισθητική σου ικανότητα θα είναι το πιο ισχυρό εργαλείο σου για να καταλάβεις πως πρέπει να κινηθείς με αυτόν/ην που σου αρέσει.

Καρκίνος

Η ανάγκη που έχεις σήμερα είναι να δεις τους φίλους σου, να βγεις μια βόλτα μαζί τους ή να ασχοληθείς με μια δραστηριότητα σε κάποιο σύλλογο όπου είσαι μέλος. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και ευνοεί τις συλλογικές δραστηριότητες αλλά και την επαφή σου με κόσμο. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις σε γενικότερο πλαίσιο. Η αυτοπεποίθησή σου θα είναι αρκετά «ενισχυμένη» σήμερα και θα σε βοηθήσει να διαπραγματευτείς μία νέα συμφωνία ή μία νέα συνεργασία. Μάλιστα δεν αποκλείεται να σου γίνει μία πρόταση συνεργασίας από ένα φιλικό σου πρόσωπο.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου καθώς η αυτοπεποίθηση που αποπνέεις θα τον/ην γοητεύσει. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία δεν θα σε αφήσει να πλήξεις και να ξέρεις πως τα αισθήματα θα είναι αμοιβαία.

Λέων

Σήμερα το πιο πιθανό είναι να δουλεύεις με εντατικούς ρυθμούς προκειμένου να τελειώσεις κάποια πράγματα που έχεις στο μυαλό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να φέρνει σε προτεραιότητα τα επαγγελματικά ζητήματα για αυτό και θα είναι δύσκολο να χαλαρώσεις εάν δεν τα βάλεις σε μία τάξη. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω υποδηλώνει πως θα επιτύχεις ακριβώς αυτά που θέλεις σε επαγγελματικό και εργασιακό τομέα. Σήμερα θα έχεις την ικανότητα να τραβάς την προσοχή και αυτό θα δημιουργήσει τις ιδανικές συγκυρίες για να προωθήσεις θέματα που αφορούν τους δύο παραπάνω τομείς.

Σήμερα είναι εύκολο να γοητεύσεις τον/τη σύντροφό σου καθώς ο αέρας που αποπνέεις δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητος και θα του/ης υπενθυμίσει τους λόγους για τους οποίους σε ερωτεύτηκε! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή ένα επαγγελματικό ζήτημα.

Παρθένος

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και θα σε ωθήσει να αναλάβεις ενεργό δράση σε ένα ζήτημα που σχετίζεται με την εκπαίδευση. Σήμερα είναι πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως χρειάζεσαι ένα σεμινάριο, μία πιστοποίηση ακόμα και ένα επιπλέον πτυχίο προκειμένου να αυξήσεις τα τυπικά σου προσόντα αλλά και τις γνώσεις σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Πλούτωνα και τον Ήλιο από τον Αιγόκερω θα σε ωθήσει να κάνεις μία «έρευνα αγοράς» για να συγκεντρώσεις πληροφορίες σχετικά με ένα εκπαιδευτικό θέμα. Ακόμα είναι πολύ πιθανόν να λάβεις μέρος σε μία συζήτηση όπου θα εκθέσεις τις γνώσεις σου και θα κλέψεις τις εντυπώσεις.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να πάρεις τον/τη σύντροφό σου και να κάνετε έστω μία μονοήμερη εκδρομή προκειμένου να αλλάξετε παραστάσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η το πείσμα σου σε συνδυασμό με τη γοητεία σου θα βοηθήσουν πολύ μία αισθηματική γνωριμία.

Ζυγός

Μια ασήμαντη αφορμή ή ακόμα και μία σκέψη που θα κάνεις σχετική με παρελθοντικά γεγονότα μπορούν να σε φέρουν αντιμέτωπο/η με τα συναισθήματά σου, τα οποία μέχρι τώρα κρατούσες σε «καταστολή». Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και σου χαρίζει πάθος, το οποίο είναι βοηθητικό για ορισμένους τομείς όπως είναι ο αισθηματικός. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα σε βοηθήσει να αναγεννηθείς μέσα από μαθήματα και παθήματα του παρελθόντος. Σήμερα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να αποφασίσεις αν θέλεις να απαλλαγείς από συναισθηματικά βαρίδια ή αν προτιμάς να τα κουβαλάς μαζί σου και στο παρόν αλλά και στο μέλλον.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να έρθεις πολύ κοντά με τον/τη σύντροφό σου και μετά να περάσετε μία ερωτική νύχτα! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία σου δεν θα αφήσει ασυγκίνητο/η κάποιον που θα βρεθεί δίπλα σου.

Σκορπιός

Οι επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα συνεχίζονται ακάθεκτες και σήμερα καθώς η Σελήνη που εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο δημιουργεί το κατάλληλο κλίμα για συζητήσεις και συναντήσεις. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα είναι πολύ βοηθητικό για να προβάλεις τη δική σου άποψη πάνω σε οποιοδήποτε ζήτημα και να κερδίσεις την αποδοχή των άλλων. Αυτό το χάρισμα που θα έχεις σήμερα θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό για συζητήσεις σχετικές με νέες συνεργασίες, νέες συμφωνίες αλλά και για αισθηματικά ζητήματα! Μην μείνεις με σταυρωμένα τα χέρια καθώς μπορείς να καταφέρεις να κάνεις νέους συμμάχους, πρόθυμους να σε βοηθήσουν σε κάθε σχέδιο που έχεις κατά νου!

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και τον/τη σύντροφό σου αρκεί να δώσεις προσοχή στις ανάγκες του/ης, διαφορετικά δεν θα είναι εύκολο να τον/ην προσεγγίσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει δείχνοντάς σου την πρόθεση της να σε προσεγγίσει.

Τοξότης

Σήμερα ενδέχεται να έχεις αρκετές δουλειές τις οποίες πρέπει να τακτοποιήσεις και είναι πιθανόν να χρειαστεί να βοηθήσεις και κάποιο αγαπημένο σου πρόσωπο που θα σου ζητήσει μία χάρη. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί την ανάγκη να τελειώνεις με τις δουλειές και τις υποχρεώσεις σου όσο πιο άμεσα γίνεται. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την καλή σου διάθεση και την ψυχολογία σου και θα σε κάνει να νιώσεις αήττητος/η! Επειδή όμως δεν θα είσαι, προσπάθησε να μην υπερβάλλεις με το ζήλο σου γιατί η υπερκόπωση καραδοκεί!

Σήμερα θα έχεις μία πολύ καλή διάθεση παρά τις υποχρεώσεις σου και είναι ευκαιρία να αφιερώσεις ουσιαστικό χρόνο στον/τη σύντροφό σου και να τον/ην πας μία βόλτα σε ένα αγαπημένο μέρος! Αν είσαι ελεύθερος/η μία γνωριμία που έχεις κάνει στο περιβάλλον εργασίας σου θα αρχίσει να αποκτά αισθηματική χροιά.

Αιγόκερως

Η ημέρα είναι ιδανική για να χαλαρώσεις από τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας και να ασχοληθείς με εσένα που μάλλον σε έχεις παραμελήσει το τελευταίο διάστημα. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί καλή διάθεση και όρεξη για ψώνια, βόλτες και επαφή με τους φίλους και το ταίρι σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα που βρίσκονται στο ζώδιό σου υποδηλώνει πως θα είσαι τόσο γοητευτικός/η σήμερα που θα μαγέψεις όλους αυτούς που θα συναντήσεις! Η ημέρα δεν θα σε βοηθήσει να περάσεις απαρατήρητο/η ακόμα και αν το θέλεις, για αυτό εκμεταλλεύσου το ταλέντο σου για να προωθήσεις κατά κύριο λόγο αισθηματικά ζητήματα.

Σήμερα θα παρατηρήσεις πως ο/η σύντροφός σου θα κρέμεται από τα χείλη σου και θα συνειδητοποιήσεις πόσο μεγάλη επιρροή ασκείς επάνω του/ης, όμως προσπάθησε να το εκμεταλλευτείς μόνο για καλό σκοπό! Αν είσαι ελεύθερος/η εσύ μπορείς να κινήσεις τα νήματα ώστε να ξεκινήσει ένα νέο ειδύλλιο με κάποιον/α που σου αρέσει.

Υδροχόος

Σήμερα όσες δουλειές και αν έχεις αυτό που θέλεις είναι να γυρίσεις όσο πιο γρήγορα μπορείς το σπίτι σου, καθώς θα νιώσεις την ανάγκη να ξεκουραστείς στο καταφύγιό σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και να σου δημιουργεί μία έντονη αγάπη για το σπίτι σου αλλά και για θέματα που σχετίζονται με αυτό. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει τους δεσμούς με τα πρόσωπα της οικογένειάς σου και θα δημιουργήσει ένα όμορφο κλίμα στο σπίτι. Ακόμα δεν αποκλείεται να βρεις την ευκαιρία να κάνεις μία συζήτηση για κάτι που σε είχε ενοχλήσει και από αυτή να βγεις κερδισμένος/η.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για να την περάσεις σπίτι παρέα με τον/τη σύντροφό σου βλέποντας ταινία, καθώς αυτό μπορεί να είναι ένα απλό σενάριο όμως θα κάνει εξαιρετικά καλό και σε εσένα και στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η διαισθητική σου ικανότητα θα σε βοηθήσει να πάρεις τη σωστή απόφαση σχετικά με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει.

Ιχθύες

Η επικοινωνία θα είναι το ταλέντο σου σήμερα και αν το χρησιμοποιήσεις σωστά τότε σίγουρα θα καταφέρεις να βγεις κερδισμένος/η σε συζητήσεις και συναντήσεις που θα κάνεις. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Ταύρο και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Ήλιο και τον Πλούτωνα από τον Αιγόκερω θα ενισχύσει την πίστη στον εαυτό σου που με τη σειρά της θα ενισχύσει το λέγειν σου! Εκμεταλλεύσου τις ευκαιρίες που θα έχεις για να κάνεις καλή εντύπωση, καθώς και νέες πολύ ενδιαφέρουσες γνωριμίες! Σήμερα μπορεί να νιώσεις την ανάγκη να κάνεις και ένα μικρό δώρο σε εσένα, αλλά πρόσεξε αν βγεις στα μαγαζιά καθώς μπορεί τελικά το ένα δώρο να γίνουν περισσότερα!

Σήμερα θα είναι εύκολο να μονοπωλήσεις το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου και οι συζητήσεις μαζί του/ης θα φτιάξουν τη διάθεσή σου και θα ενισχύσουν το ερωτικό κλίμα ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία μπορεί να ξεκινήσει λόγω της επιμονής ενός φιλικού σου προσώπου, η οποία τελικά θα βγει σε καλό.
Πηγή: e-zwdia.gr

Πηγή: www.parapolitika.gr