Οι αστρολογικές προβλέψεις της Τετάρτης 30/1

Κριός

Το έντονο άγχος και η πίεση που θα σου προκαλέσει η μέρα θα σου δημιουργήσουν ένα μικρό μπλοκάρισμα σήμερα και δε θα μπορέσεις να αντεπεξέλθεις σε όλες σου τις υποχρεώσεις αγαπητέ Κριέ. Κάνε πράγματα που θα σε χαλαρώσουν και θα σε βγάλουν από αυτό το αδιέξοδο.
Άλλωστε η μέρα σε ευνοεί να λύσεις τα προβλήματά σου αλλά χρειάζεται λίγη και η κατάλληλη ψυχραιμία για να τα καταφέρεις.

Ταύρος

Αγαπητέ Ταύρε, αστάθμητοι παράγοντες έρχονται σήμερα στο προσκήνιο για να σε επηρεάσουν αρνητικά, αν βέβαια τους αφήσεις. Μην επιτρέψεις τίποτα και σε κανέναν να σε βγάλει από την πορεία που τόσο επίπονα και κοπιαστικά έχεις προγραμματίσει. Οι αποφάσεις που έχεις πάρει είναι όντως σωστές και δεν επιδέχονται επηρεασμούς από κανένα – όποιο και αν είναι αυτό το πρόσωπο.

Δίδυμος

Πολλές καταστάσεις σε προβληματίζουν ιδιαίτερα, γιατί ίσως τις βλέπεις πιο τραγικές απ’ όσο είναι. Καλό θα είναι να χαλαρώσεις και να δεις όσα συμβαίνουν στις πραγματικές τους διαστάσεις. Έτσι, θα μπορέσεις να δώσεις και τις κατάλληλες λύσεις. Πάντως η μέρα απαιτεί από εσένα λογική, σύνεση και αυτοσυγκράτηση.

Καρκίνος

Η σημερινή Τετάρτη σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις νέα ξεκινήματα και να αλλάξεις κάποια στοιχεία της καθημερινότητάς σου που σε προβληματίζουν ακόμη αγαπητέ Καρκίνε. Μπορείς να ξεκινήσεις από τα πρακτικά ζητήματα, όπως το χώρο που ζεις και μετά να πιάσεις τα πιο ουσιαστικά που σε απασχολούν. Πάντως έχεις κάθε δυνατότητα να τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Λέων

Αν κρατήσεις την ψυχραιμία σου σήμερα, θα μπορέσεις να δεις μερικές καταστάσεις πιο χαλαρά και στις πραγματικές τους διαστάσεις αγαπητέ Λέοντα. Σε καταστάσεις που μπορεί να είναι προβληματικές και στάσιμες μέχρι τώρα, βάλε πρόγραμμα και μεθοδικότητα. Η στιγμή είναι κατάλληλη για συσπείρωση και δράση.

Παρθένος

Αγαπητέ Παρθένε, θετική θα είναι η σημερινή Τετάρτη για την προσωπική σου ζωή και σου προσφέρει την ασφάλεια και την σταθερότητα που αναζητάς στο μέγιστο βαθμό. Έχεις πολλές πιθανότητες να δεις τις προσπάθειες που κανείς εδώ και πολύ καιρό να παίρνουν τη μορφή που εσύ επιθυμείς. Θα έχεις τη στήριξη από τα δικά σου άτομα, τα οποία φαίνεται πως σε πιστεύουν αλλά και σε εμπιστεύονται.

Ζυγός

Σήμερα φρόντισε να κάνεις σωστό προγραμματισμό, γιατί από τις πολλές υποχρεώσεις που έχεις θα σε καταβάλει το άγχος και δε θα μπορείς να λύσεις άμεσα θέματα που σε απασχολούν αγαπητέ Ζυγέ. Δεν χρειάζεται να κάνεις βεβιασμένες κινήσεις για να πετύχεις τους στόχους σου, γιατί μπορεί να οδηγηθείς σε επιπόλαιες ενέργειες. Έχε το μυαλό μέσα στο κεφάλι σου και δράσε αναλόγως και τα πράγματα θα κυλήσουν όπως επιθυμείς.

Σκορπιός

Η ενέργεια που θα αισθάνεσαι σήμερα, με τις θετικές επιρροές που θα δεχτείς από τη σημερινή όψη θα σε κάνει υπερδραστήριο και με κάθε σου κίνηση θα προσπαθείς να δώσεις τη λύση σε οτιδήποτε σε απασχολεί. Πρόσεξε να μην οδηγηθείς σε παρορμητικές αποφάσεις και κυρίως να μη βρεθείς σε αντιπαράθεση με τους δικούς σου ανθρώπους.

Τοξότης

Σήμερα απαιτείται απόλυτη προσοχή σε αυτά που λες, γιατί η πολλή ειλικρίνειά σου μπορεί να σου δημιουργήσει προβλήματα, με άτομα που δε θα ήθελες να παρεξηγηθείς μαζί τους, αγαπητέ Τοξότη. Προσπάθησε να δείξεις περισσότερη διπλωματία. Η διάθεσή σου θα είναι αρκετά καλή και ο δυναμισμός σου στα ύψη. Εκμεταλλεύσου το.

Αιγόκερως

Σήμερα η σκέψη σου θα είναι καθαρή και θα δεις πολλές καταστάσεις ρεαλιστικά, πράγμα που θα σε βοηθήσει σημαντικά να τις αντιμετωπίσεις κιόλας αγαπητέ Αιγόκερε. Σταμάτα να καταπιέζεσαι και πρόσεξε να μην λες μερικές φορές πράγματα που δεν τα πιστεύεις. Δρομολόγησε λύσεις σε πολλά θέματα που σε απασχολούν. Αν κάνεις συζητήσεις με δικά σου άτομα, πρόσεξε μην οδηγηθείς σε αντιπαραθέσεις.

Υδροχόος

Η Τετάρτη θα είναι κουραστική και ταυτόχρονα αγχωτική για εσένα φίλε Υδροχόε, καθώς πολλά θα είναι τα ζητήματα εκείνα που θα βγουν στην επιφάνεια και θα ζητήσουν την επίλυση τους. Σκέψου γρήγορα, δράσε ανάλογα και αν χρειαστεί δούλεψε και περισσότερο για να τα φέρεις εις πέρας.

Ιχθείς

Αγαπητέ Ιχθύ, η σημερινή Τετάρτη είναι μία μέρα που ευνοεί τα σχέδιά σου και σου δίνει τη δυνατότητα με ειλικρίνεια και αποφασιστικότητα να διεκδικήσεις όσα θέλεις. Μην αφήσεις καμιά ευκαιρία να περάσει χωρίς να την εκμεταλλευτείς και αυτό συμπεριλαμβάνει και τις επαφές σου με κάποιους ανθρώπους.
Πηγή:myastro.gr

Πηγή: www.parapolitika.gr