Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Οι αστρολογικές προβλέψεις της Πέμπτη 31/1

Κριός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να σε γεμίζει με αισιοδοξία και όρεξη να ασχοληθείς με αυτά που θέλεις και όχι με αυτά που πρέπει! Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιό σου σε προτρέπει να ασχοληθείς με βαρετές δουλειές και υποχρεώσεις της καθημερινότητας, καθώς η ενέργειά σου θα είναι στα ύψη. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη δείχνει πως θα έχεις μία
ευχάριστη συνάντηση η οποία θα σου φτιάξει τη διάθεση. Επίσης δεν αποκλείεται να έχεις και ένα ευχάριστο νέο σχετικά με κάποιο ταξίδι που έχει σκοπό να κάνεις.

Σήμερα είναι μία καλή ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου και θα ευνοηθούν πολύ δραστηριότητες πέρα από τις συνηθισμένες σας ή ακόμα και μία μονοήμερη εκδρομή! Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία θα ξεκινήσει με αφορμή μία κοινωνική εκδήλωση που θα παραστείς και ενδεχομένως να «έρχεται» από άλλη πόλη ή ακόμα και από άλλη χώρα.

Ταύρος

Σήμερα θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κερδίσεις κάποια χρήματα είτε μέσω μιας επιχειρηματικής συμφωνίας είτε μέσω ενός διακανονισμού που θα κάνεις προς όφελός σου. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη από τον Κριό υποδηλώνει πως μέχρι το μεσημέρι θα έχεις ευκαιρίες για να βγεις κερδισμένος/η σε οικονομικό επίπεδο. Αν έχεις δουλειές που σχετίζονται με κληρονομικά ζητήματα αλλά και το δημόσιο κάνε μία απόπειρα να τις διευθετήσεις σήμερα καθώς η ημέρα τις ευνοεί. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη θα δημιουργήσει μία ιδιαίτερα ερωτική ατμόσφαιρα.

Σήμερα προτίμησε να δεις το/η σύντροφό του κατά το δεύτερο μισό της ημέρας καθώς όσο περνούν οι ώρες τόσο η διάθεση να δείτε ο ένας τον άλλον, θα ανεβαίνει. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα θα είναι ευνοϊκή για αισθηματικές «περιπέτειες» για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός/η αν δεν ζητάς κάτι τέτοιο.

Δίδυμοι

Σήμερα το πρωί θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκό για εσένα και για οτιδήποτε σχετίζεται με τις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη θα είναι βοηθητική για τα σχέδιά σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό δείχνει πως θα έχεις ευκαιρίες να συμμαχήσεις με ανθρώπους ιδιαίτερα σε επαγγελματικό επίπεδο. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει μία συμφέρουσα οικονομική συμφωνία μέσω μιας συνεργασίας. Ακόμα είναι πολύ πιθανό να φέρει για εσένα που είσαι ελεύθερος/η μία νέα πολλά υποσχόμενη γνωριμία!

Σήμερα είναι μία πολύ ευνοϊκή ημέρα για τη σχέση σου για αυτό επεδίωξε να αφιερώσεις χρόνο στο/η σύντροφό σου και σε πράγματα που κάνετε από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος/η να θυμάσαι πως τα αισθηματικά σου ζητήματα ευνοούνται, για αυτό αξίζει να αφιερώσεις χρόνο σε αυτά.

Καρκίνος

Η Σελήνη θα βρίσκεται για λίγο ακόμα στον Τοξότη και δείχνει πως η ημέρα θα είναι αρκετά απαιτητική, λόγω εργασιών και υποχρεώσεων που ανήκουν στη ρουτίνα της καθημερινότητας. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί δείχνει πως θα ξεκινήσεις την ημέρα σου γεμάτος/η ενέργεια και αυτό θα είναι πάρα πολύ βοηθητικό για να φέρεις εις πέρας οτιδήποτε σου ανατεθεί με το λιγότερο κόπο. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη μπορεί να φέρει ένα ευχάριστο νέο σχετικά με ένα εργασιακό σου ζήτημα ή μπορεί να φέρει ακόμα και ένα οικονομικό μπόνους για εσένα!

Σήμερα είναι ευκαιρία να ετοιμάσεις μία έκπληξη για το/η σύντροφό σου και με αυτό τον τρόπο να δώσεις δυναμικό παρών στη σχέση σας, καθώς τις τελευταίες ημέρες οι δουλειές ίσως να μην σε άφησαν. Αν είσαι ελεύθερος/η μία νέα γνωριμία με ιδιαίτερο ενδιαφέρον θα ξεκινήσει μέσα στο εργασιακό σου περιβάλλον.

Λέων

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ευκαιρία για να ξεκινήσεις μία νέα δραστηριότητα -ακόμα καλύτερα αν είναι αθλητική- καθώς το τρίγωνο της Σελήνης από τον Τοξότη με τον Άρη από τον Κριό θα ενισχύσει την ενέργειά σου. Το απόγευμα η σύνοδος που θα σχηματίσει με την Αφροδίτη δείχνει πως δεν αποκλείεται να έχεις ευχάριστες συναντήσεις είτε με φίλους σου είτε με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει σε αισθηματικό επίπεδο. Το μόνο σίγουρο είναι πως οτιδήποτε και αν επιλέξεις να κάνεις σήμερα, θα έχεις κοντά σου ανθρώπους που σου ανεβάζουν τη διάθεση και θα καταφέρεις να περάσεις πολύ καλά.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για να διοχετεύσεις την ενέργειά σου ετοιμάζοντας μία έκπληξη για το/η σύντροφό σου καθώς είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να του/ης δείξεις τα συναισθήματά σου. Αν είσαι ελεύθερος/η μία τυχαία -ή όχι και τόσο τυχαία- συνάντηση με κάποιον/α που σε ενδιαφέρει θα σε ενθουσιάσει.

Παρθένος

Σήμερα είναι πιθανόν να ξεκινήσεις να ψάχνεις τρόπο να αποφύγεις κάποιες δουλειές που έχεις καθώς θέλεις να μείνεις στο σπίτι σου και να ξεκουραστείς. Η Σελήνη βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως θα έχεις «επιλεκτική» ενέργεια, την οποία θα διοχετεύσεις στις δουλειές του σπιτιού και σε οτιδήποτε άλλο σχετίζεται με το σπίτι, αποφεύγοντας όλα τα υπόλοιπα. Το απόγευμα η σύνοδος που σχηματίζει με την Αφροδίτη υποδηλώνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κάνεις μια αγορά για το σπίτι καθώς θα σου βγει πολύ καλή. Επίσης τώρα είναι η ευκαιρία για να κάνεις και μία αλλαγή στη διακόσμηση προκειμένου να ανανεώσεις το χώρο σου.

Το καλύτερο σενάριο της ημέρας είναι να ετοιμάσεις ένα δείπνο για εσένα και το/η σύντροφό σου καθώς η ημέρα ευνοεί πολύ τα ρομαντικά πράγματα. Αν είσαι ελεύθερος/η είναι πιθανόν να βρεις την ευκαιρία να προσεγγίσεις με επιτυχία αυτόν/ην που σου αρέσει.

Ζυγός

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και σε προτρέπει να βγεις από το σπίτι καθώς θα έχεις ευχάριστες συναντήσεις με αγαπημένους σου ανθρώπους. Το τρίγωνο που θα σχηματίσει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί δείχνει πως κάποιο πρόσωπο πού βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον θα σου δείξει πως σε στηρίζει έμπρακτα. Είναι πιθανόν να είναι ακόμα και κάποιος συνεργάτης σου, ο οποίος θα κάνει ξεκάθαρη την υποστήριξή του σε εσένα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως η ημέρα είναι ευνοϊκή για να κάνεις κάποιες αγορές που θέλεις για εσένα. Πρόσεξε καθώς θα είναι εύκολο να ξοδέψεις περισσότερα χρήματα από ότι υπολογίζεις.

Σήμερα θα περάσεις πολύ καλά με το/η σύντροφό σου αν βγείτε μία βόλτα έξω, καθώς δεν αποκλείεται να έχετε και ευχάριστες συναντήσεις με ανθρώπους του περιβάλλοντός σας. Αν είσαι ελεύθερος/η σήμερα θα έχεις την ευκαιρία να κάνεις νέες γνωριμίες και κάποιες από αυτές θα αποδειχθούν πολύ ενδιαφέρουσες.

Σκορπιός

Άλλη μία ημέρα που τα οικονομικά σου ζητήματα εξακολουθούν να είναι η προτεραιότητα σου, καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον σου για εκείνα! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί, δείχνει πως είναι μία καλή ημέρα για να κυνηγήσεις κάποιες ευκαιρίες που σχετίζονται με οικονομικά ζητήματα καθώς οι πιθανότητες επιτυχίας αυξάνονται. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως δεν αποκλείεται να έρθει ένα μπόνους από τη δουλειά σου, το οποίο θα σου προσφέρει και ηθική αλλά και πρακτική ικανοποίηση.

Σήμερα είναι μία θετική ημέρα για εσένα και το/η σύντροφό σου που μπορεί να δημιουργήσει ένα πολύ όμορφο και ερωτικό κλίμα στη σχέση σας. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα μπορεί να φέρει μία επιτυχία στον αισθηματικό τομέα αρκεί να δραστηριοποιηθείς και να μην περιμένεις άπραγος/η.

Τοξότης

Η προσοχή των άλλων θα είναι στραμμένη σε εσένα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σε βοηθάνε να κεντρίσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα βρεθούν δίπλα σου! Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό το πρωί υποδηλώνει πως θα σου δοθούν ευκαιρίες για να κερδίσεις αυτό που επιθυμείς, σχετικά με ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως η γοητεία σου θα είναι σε εξαιρετικά υψηλά επίπεδα! Σίγουρα οπουδήποτε και αν βρεθείς θα καταφέρεις να κλέψεις τις εντυπώσεις και αυτό θα σου ανεβάσει πολύ τη διάθεση!

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα η οποία θα σε βοηθήσει με κάθε τρόπο στα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν έχεις ήδη μία σχέση το ενδιαφέρον του/ης συντρόφου σου θα είναι έμπρακτο και θα σε κάνει να νιώσεις ξεχωριστός/η. Αν είσαι ελεύθερος/η η ημέρα είναι πολύ ευνοϊκή για ένα νέο έρωτα.

Αιγόκερως

Σήμερα είναι πιθανόν να σκέφτεσαι με μεγαλύτερη συχνότητα ζητήματα του παρελθόντος και λόγω του ότι θα έχεις μία τάση στα αρνητικά, είναι πιθανόν να γίνεις ιδιαίτερα καχύποπτος/η με όλους. Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη από τον Κριό δείχνει πως είναι στο χέρι σου να αφήσεις τα ζητήματα του παρελθόντος εκεί όπου ανήκουν και να ασχοληθείς με τα ζητήματα του παρόντος. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως μία ενασχόληση θα κερδίσει το ενδιαφέρον σου και θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις από τις σκέψεις σου, που σήμερα μπορεί να σου φαίνονται ενοχλητικές.

Σήμερα θα έχεις την τάση να κρατήσεις για εσένα ζητήματα που αφορούν εξίσου και το/η σύντροφό σου και αυτό θα πρέπει να το προσέξεις καθώς μπορεί να δημιουργηθούν αποστάσεις μεταξύ σας. Η ημέρα πάντως είναι πολύ ευνοϊκή για συζητήσεις. Αν είσαι ελεύθερος/η δώσε προσοχή σε μία γνωριμία που θα ξεκινήσει «παρασκηνιακά».

Υδροχόος

Η συναναστροφή σου με κόσμο θα είναι η κινητήριος δύναμη σου και σήμερα καθώς η Σελήνη που βρίσκεται στον Τοξότη περνά καλά μέσα σε παρέες και σε ομαδικές δραστηριότητες. Το τρίγωνο που σχηματίζει με τον Άρη που βρίσκεται στον Κριό, δείχνει πως είναι μία πολύ καλή ημέρα για να ασχοληθείς με μία ομαδική αθλητική δραστηριότητα ή να παρακινήσεις τους φίλους σου να συνδράμετε όλοι μαζί σε ένα εθελοντικό έργο. Το απόγευμα προμηνύεται πολύ καλό για εσένα καθώς η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως θα έχεις δίπλα σου ανθρώπους οι οποίοι θα σου εκφράσουν το θαυμασμό τους. Μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνεις και νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες σε προσωπικό και φιλικό επίπεδο.

Σήμερα είναι μία πολύ καλή ημέρα για τη σχέση σου αρκεί να επιδιώξεις να ασχοληθείς με το ταίρι σου, καθώς η αλήθεια είναι πως θα είσαι πολυάσχολος/η και υπάρχει κίνδυνος να το αφήσεις παραπονεμένο! Αν είσαι ελεύθερος/η θα ενθουσιαστείς με κάποιον/α φίλο/η, φίλου/ης σου!

Ιχθύες

Η Σελήνη εξακολουθεί να βρίσκεται στον Τοξότη και να τονίζει επαγγελματικά ζητήματα και οτιδήποτε σχετίζεται με την καριέρα σου. Το τρίγωνο που σχηματίζει το πρωί με τον Άρη από τον Κριό σε προτρέπει να προσπαθήσεις για να επιτύχεις κάποιους στόχους που έχεις βάλει, καθώς είναι σίγουρο πως οι κόποι σου θα ανταμειφθούν. Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθει και μία οικονομική ανταμοιβή η οποία εκτός των άλλων θα σου προσφέρει και ηθική ικανοποίηση. Το απόγευμα η σύνοδος της Σελήνης με την Αφροδίτη δείχνει πως θα είσαι αρκετά δημοφιλής στο επαγγελματικό σου περιβάλλον και αυτό θα σε βοηθήσει να προωθήσεις καλύτερα τα σχέδιά σου.

Σήμερα ο/η σύντροφός σου θα λάβει πολύ κολακευτικά σχόλια για εσένα από κάποιο πρόσωπο του κοινωνικού σας περιβάλλοντος και η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει επικίνδυνα! Αν είσαι ελεύθερος/η η γοητεία και ο αέρας που αποπνέεις θα φέρουν κοντά σου ένα «ισχυρό» πρόσωπο.
Πηγή: e-zwdia.gr

Πηγή: www.parapolitika.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Μεγάλες ποσότητες ντομάτας και πιπεριάς Φλωρίνης εισάγονται τον τελευταίο καιρό από την Αλβανία, τα Σκόπια και την Τουρκία στην ελληνική αγορά και συγκεκριμένα στις λαχαναγορές της χώρας μέσω των Τελωνείων. Αυτές οι ποσότητες από ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης,

Πανσέληνος στον Κριό στις 20 Οκτωβρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 20 Οκτωβρίου 2021, η Πανσέληνος σχηματίζεται στο ζώδιο του Κριού. Πρόκειται για ένα πύρινο φεγγάρι που έρχεται να ρίξει φως σε θέματα που αφορούν το θάρρος, τον ανταγωνισμό, την επιθετικότητα, τον αυθορμητισμό, το Εγώ μας.

Oι κωδικοί ΟΣΔΕ ανά Περιφέρεια που δίνουν τα επιπλέον 29 μόρια στους υποψήφιους Νέους Αγρότες 2021

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά τα 12 μόρια (μέγιστο) που προσφέρει το κριτήριο του αρχικού προσανατολισμού της γεωργικής εκμετάλλευσης σε τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας και τα 17 μόρια (μέγιστο) σύμφωνα με το κριτήριο συμβολής του επιχειρηματικού σχεδίου σε στόχους και τομείς προτεραιότητας της Στρατηγικής της Περιφέρειας.

Ρωσία- ΝΑΤΟ: Ένα προαναγγελθέν διαζύγιο

Του Δημήτρη Λιάτσου * Τελικά ολοκληρώνεται ένα «διαζύγιο» το οποίο είχε γίνει οφθαλμοφανές από το 2015. Η Μόσχα αποφάσισε να  απαντήσει στην πρόσφατη απόφαση του ΝΑΤΟ να απελάσει οκτώ συνεργάτες της μόνιμης ρωσικής αντιπροσωπείας στην έδρα του Συνασπισμού, στις Βρυξέλλες.

Έδεσσα: «Λουκέτο» στη ΜΕΘ του νοσοκομείου λόγω έλλειψης προσωπικού

Μεγάλα τα προβλήματα που εντοπίζονται στη Βόρεια Ελλάδα , με τα κρούσματα να πληθαίνουν διαρκώς, τους εμβολιασμούς να παραμένουν σε χαμηλά επίπεδα και τις  αναστολές εργασίας των ανεμβολίαστων υγειονομικών να αποβαίνουν σε βάρος της εύρυθμης λειτουργίας των νοσοκομείων .

Παπαρδέλες με αυγοτάραχο

Υλικά (για 4 άτομα) 250 γρ. παπαρδέλες (το μεγάλο αυτό ζυμαρικό εξισορροπεί την ένταση από το αυγοτάραχο, ενώ δίνει «σώμα» στη συνταγή) 80 γρ. βούτυρο 1 κ.σ. ελαιόλαδο

Διπλάσιος έρχεται ο λογαριασμός της ΔΕΗ στους αγρότες με την ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με την κατανάλωση

Διπλάσιος ο λογαριασμός της ΔΕΗ που φτάνει στις αγροτικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις, με τους παραγωγούς να καλούνται να πληρώσουν ρήτρα αναπροσαρμογής ίση με το ποσό που αναλογεί στην κατανάλωσή τους ακόμα και μετά την έκπτωση ενέργειας 30%.   

Καρέ χοιρινής μπριζόλας

ΥΛΙΚΑ (για 8 μερίδες)  1 καρέ χοιρινής μπριζόλας (περίπου 4 κιλά ενωμένα) Αλάτι, πιπέρι Για την επικάλυψη 4 κ.σ. ελαιόλαδο 2 κ.σ. μέλι 2 κ.σ. μουστάρδα πικάντικη

Οι Βίκινγκς ανακάλυψαν την Αμερική περίπου 4,5 αιώνες πριν από τον Κολόμβο

Οι Σκανδιναβοί Βίκινγκς είχαν διασχίσει τον Ατλαντικό και είχαν «κατακτήσει» την Αμερική τουλάχιστον από το 1021 μ.Χ., δηλαδή ακριβώς πριν 1.000 χρόνια και περίπου 4,5 αιώνες νωρίτερα από ό,τι την ανακάλυψε ο Κολόμβος.

ΗΠΑ – Για πρώτη φορά στον κόσμο γιατροί συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο νεφρό από χοίρο

Χειρουργοί στη Νέα Υόρκη συνέδεσαν με επιτυχία σε άνθρωπο – για πρώτη φορά στον κόσμο – ένα νεφρό που είχε αναπτυχθεί στο σώμα ενός γενετικά τροποποιημένου χοίρου. Το όργανο λειτούργησε κανονικά, κάτι που ανοίγει πιθανώς το δρόμο για μια νέα πηγή οργάνων προς μεταμόσχευση προερχόμενων από ζώα.