Πίτα με ψάρι.Αγγλικό πιάτο με μοναδική γεύση

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 2 καρότα
  • χυμό μισού λεμονιού
  • 4 αβγά
  • 4 φιλέτα πέρκας ή βακαλάου ή άλλου λευκού ψαριού
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζετε, πλένετε και κόβετε σε πολύ λεπτές λωρίδες τις πατάτες και τα καρότα.
  2. Μέσα σε κατσαρόλα αχνίζετε το ψάρι με το χυμό του λεμονιού, μέχρι να βγάλει όλα τα νερά του και να στεγνώσει για 15 λεπτά περίπου.
  3. Σε ένα μπολ με ένα πιρούνι τεμαχίζετε το ψάρι, αναμιγνύετε τα αβγά, τις πατάτες, τα καρότα, το αλεύρι, ρίχνετε αλάτι πιπέρι και αδειάζετε σε ένα μικρό πυρέξ.
  4. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε για 30 έως 45 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.             www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

«Σύντομα θα σταματήσουν να τυπώνουν βιβλία σε χαρτί»

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Τρισεκατομμύρια πλαστικά σωματίδια «κολυμπούν» μέσα στον take away καφέ

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων