Πίτα με ψάρι.Αγγλικό πιάτο με μοναδική γεύση

Υλικά για 4 άτομα

  • 2 μεγάλες πατάτες
  • 2 καρότα
  • χυμό μισού λεμονιού
  • 4 αβγά
  • 4 φιλέτα πέρκας ή βακαλάου ή άλλου λευκού ψαριού
  • 4 κουταλιές της σούπας αλεύρι
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Ξεφλουδίζετε, πλένετε και κόβετε σε πολύ λεπτές λωρίδες τις πατάτες και τα καρότα.
  2. Μέσα σε κατσαρόλα αχνίζετε το ψάρι με το χυμό του λεμονιού, μέχρι να βγάλει όλα τα νερά του και να στεγνώσει για 15 λεπτά περίπου.
  3. Σε ένα μπολ με ένα πιρούνι τεμαχίζετε το ψάρι, αναμιγνύετε τα αβγά, τις πατάτες, τα καρότα, το αλεύρι, ρίχνετε αλάτι πιπέρι και αδειάζετε σε ένα μικρό πυρέξ.
  4. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ψήνετε για 30 έως 45 λεπτά, ανάλογα το φούρνο.             www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων