Τυρομπουκίτσες που λιώνουν στο στόμα!

Υλικά:

1 ζύμη για μπισκότα
1 πακέτο τυρί μοτσαρέλα
Ελαιόλαδο
Τριμμένο τυρί παρμεζάνα
Ρίγανη
 
Εκτέλεση:

Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 350 βαθμούς. Ανοίγουμε τη ζύμη για τα μπισκότα και τα ισιώνουμε ξεχωριστά. Στη συνέχεια τοποθετούμε στη μέση της κάθε ζύμης μοτσαρέλα και σφραγίζουμε τοποθετώντας το ανοιχτό σημείο από την κάτω πλευρά του ταψιού.
Περνάμε με ελαιόλαδο κάθε μπισκότο και προσθέτουμε ρίγανη και παρμεζάνα. Ψήνουμε για 11 λεπτά. Μόλις ροδίσουν περνάμε λίγο ελαιόλαδο ακόμα και προσθέτουμε πάλι παρμεζάνα.          www.govastileto.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων