Ζελέ από φρέσκο ροδάκινο

Υλικά (για 4-6 μερίδες)
80 ml κρύο νερό
30 γρ. ζελατίνη σε σκόνη
680 γρ. ροδάκινα, καθαρισμένα, κομμένα σε κύβους
1 κ.σ. γιαούρτι στραγγιστό
50 γρ. μέλι ή ζάχαρη άχνη
80 ml ζεστό νερόΡίχνουμε το κρύο νερό σε ένα μπολ και από πάνω πασπαλίζουμε τη σκόνη ζελατίνης. Την αφήνουμε για 5-6 λεπτά.

Στο μεταξύ, χτυπάμε καλά στο μπλέντερ τα ροδάκινα με το γιαούρτι, το μέλι ή τη ζάχαρη άχνη και τον χυμό λάιμ.
Προσθέτουμε το ζεστό νερό στο μπολ με το κρύο και τη ζελατίνη και ανακατεύουμε να διαλυθεί καλά. Περνάμε το μείγμα της ζελατίνης από ψιλή σήτα και το αδειάζουμε στο μείγμα των ροδάκινων. Ανακατεύουμε καλά με έναν αβγοδάρτη. Μοιράζουμε σε 4-6 μπολ, ποτήρια ή φορμάκια και τα βάζουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.                   www.tovima.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων