Ζώδια: Οι προβλέψεις για σήμερα Τρίτη 17 Σεπτεμβρίου 2019

Από την Αλίντα Κανάκη                 ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε τις ακριβές αγορές σήμερα! Υπάρχει ο κίνδυνος, αυτό που θα αγοράσατε να είναι κακής ποιότητας ή ελαττωματικό. Η προτεραιότητά σας θα πρέπει να είναι η δημιουργικότητα! Μπορείτε να βοηθήσετε έναν στενό φίλο να βρει μια λύση στα προσωπικά του
προβλήματα, να βοηθήσει έναν ηλικιωμένο γείτονα ή να έχετε μια στενή συζήτηση με ένα νεότερο συγγενή σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Πολλοί του ζωδίου σας θα πρέπει να ξεχάσετε σήμερα τις παλιές σας συνήθειες, να ικανοποιείτε πρώτα τις ανάγκες του εαυτού σας. Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να αντιμετωπίσετε δυσάρεστες συνθήκες στον περίγυρό σας και να χρειαστεί να προσπαθήσετε να ευχαριστήσετε κάποιον άλλον. Το δεύτερο μισό της ημέρας θα περιλαμβάνει, κατά πάσα πιθανότητα, εκδρομές και συναντήσεις έξω από το σπίτι σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Είναι πιθανό να φτάσουν στα αφτιά σας σήμερα κάποιες πληροφορίες, που καλό θα ήταν να μην τις αναλύσετε ή να επεξεργαστείτε ακόμα, καθώς δεν θα είναι απόλυτα ακριβείς. Στην προσωπική σας ζωή περάστε το βράδυ σας σε ένα ρομαντικό σκηνικό με το έτερο σας ήμισυ ή, εναλλακτικά, απολαμβάνοντας την ηρεμία του σπιτιού σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Είναι μια δυναμική μέρα, με έντονους ρυθμούς, αλλά και υψηλή δημιουργικότητα, επιχειρηματικότητα και εμπνευσμένα μελλοντικά σχέδια. Επίσης, κάποια ζητήματα οικογενειακής φύσης ενδέχεται να απαιτήσουν την προσοχή σας. Ίσως μια πηγή προβληματισμού να είναι ένα σκάνδαλο που αφορά σε στενά μέλη της οικογένειάς σας.

ΛΕΩΝ
Αυτή η μέρα δεν είναι ιδιαίτερα καλή για ερωτικές εξομολογήσεις και δηλώσεις αγάπης και αφοσίωσης, καθώς επίσης ούτε για μακρινά ταξίδια, για εξεύρεση νέων ιδεών ή για την δημιουργικότητα σας. Η απογοήτευση από επαγγελματικά πλάνα που φαίνεται να ναυαγούν δεν θα διαρκέσει πολύ, καθώς θα ανοίξουν νέοι δρόμοι, που θα οδηγήσουν σε θετικές εξελίξεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Ακούστε τις συμβουλές και υποδείξεις φίλων ή ατόμων απόλυτης εμπιστοσύνης! Υπάρχει η πιθανότητα κάποια από αυτά που θα σας προτείνουν να δώσουν πολύτιμες λύσεις και να εξαλείψουν τις τρέχουσες δυσκολίες σας. Επίσης, ενδείκνυται ένας μικρός πειραματισμός στο στυλ σας, καθώς θα έχει θετικό αποτέλεσμα.

ΖΥΓΟΣ
Με την ευνοϊκή συγκυρία της μέρας, καλό θα ήταν να βάλετε σε τάξη κάποια ζητήματα της προσωπικής σας ζωής. Μην αναβάλλετε άλλο ένα διάλογο που έπρεπε να γίνει εδώ και καιρό, μην φοβάστε να μιλήσετε για τα συναισθήματά σας και μην είστε ανασφαλείς, εάν πρέπει να ζητήσετε συγνώμη από κάποιον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Προβλέπεται να είναι μια ήρεμη μέρα, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα. Υπάρχει, δε, μεγάλη πιθανότητα τα γεγονότα να εξελιχθούν ακριβώς όπως τα έχετε προγραμματίσει. Προς το τέλος της ημέρας, όλη αυτή η εσωτερική πάλη μπορεί να φέρει ένα αίσθημα κόπωσης και εξάντλησης και, γι’ αυτό, συνιστάται ανάπαυση και ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Είναι σημαντικό να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας και να μην αφήσετε κανέναν να σας μαυρίσει ψυχικά. Αυτό πιθανόν να το καταφέρετε, εάν αποφύγετε την στενή αλληλεπίδραση με τους γύρω σας. Όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή, το πλανητικό σκηνικό της μέρας θα φέρει ηρεμία και γαλήνη!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Σε γενικές γραμμές έχετε κάθε ευκαιρία σήμερα να κατακτήσετε ένα σημαντικό παραγωγικό αποτέλεσμα. Αρκεί να θέλετε να βρείτε τις πραγματικές αιτίες πίσω από τα προβλήματα που αντιμετωπίζετε, για να αρχίσετε να τα επιλύετε με επιτυχία. Τα προβλήματα αυτά μπορεί να σχετίζονται με τη δημιουργικότητα, την παραγωγικότητα και τις επιχειρηματικές σας τακτικές…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αποφύγετε την επιθετικότητα κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά και εγωιστικές συμπεριφορές, ειδικά εάν κατέχετε θέση ευθύνης ή διαχειρίζεστε ανθρώπινο δυναμικό. Στο τέλος της μέρας δεν αποκλείεται κάποια ευχάριστη έκπληξη! Δεν αποκλείεται να αποφασίσετε σήμερα από κοινού με το ταίρι σας να μεγαλώσετε την οικογένειά σας.

ΙΧΘΕΙΣ
Εάν έχετε προγραμματίσει για σήμερα μια σημαντική εργασία, όπως η αναζήτηση εργασίας, κάποιες επιχειρηματικές διαπραγματεύσεις, σημαντικές αγορές, κλπ, αποστασιοποιηθείτε από όλες τις πηγές άγχους, για να έχετε κάποια πιθανότητα επιτυχίας στο εγχείρημά σας. Το βράδυ καλό θα ήταν να απολαύσετε την ηρεμία σας, μακριά από τον πολύ κόσμο.                www.parapolitika.gr