Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου

Από την Αλίντα Κανάκη             ΚΡΙΟΣ
Έχετε κάθε ευκαιρία να επιτύχετε τους στόχους που επιδιώκετε και οι οποίοι εμποδίζονται πεισματικά από διάφορα εμπόδια. Το δεύτερο μισό της ημέρας είναι κατάλληλο για επιχειρήσεις που σχετίζονται με έγγραφα, διαπραγματεύσεις και συναλλαγές.
Όσον αφορά στην προσωπική σας ζωή, ορισμένες πτυχές ίσως να παραμείνουν στη σκιά…

ΤΑΥΡΟΣ
Η σημερινή μέρα μπορεί να φέρει αρκετές νέες νίκες! Η επιτυχία σας μπορεί να αφορά σε επαγγελματικά θέματα. Υπάρχει μια πιθανότητα να αυξηθεί ο μισθός σας ή να πάρετε ένα μικρό μπόνους. Το απόγευμα ίσως να αισθανθείτε την ανάγκη εκτόνωσης. Σκεφτείτε κάποια δραστηριότητα που μπορεί να σας προσφέρει την διέξοδο αυτή.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Για ορισμένους Διδύμους, αυτή η μέρα θα φέρει επιτυχία σε προσωπικά θέματα. Όσοι θέλουν να ξεκινήσουν μια ερωτική σχέση, θα πρέπει να αγωνιστούν σκληρά για την ευτυχία της. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου σας συνιστάται να δώσετε λίγη περισσότερη προσοχή στο ταίρι σας, ιδίως εάν λαμβάνετε σχετικά μηνύματα από τους συντρόφους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η τύχη είναι πιθανό να χαμογελάσει σε όσους είναι αδέσμευτοι! Μην κλείνεστε μόνοι σας στο σπίτι. Η ψυχαγωγία σας περιμένει, όπως και οι νέες γνωριμίες με άτομα που μπορούν να οδηγήσουν σε νέες σχέσεις. Ωστόσο, αποφύγετε ακραίες ενέργειες που ενέχουν ρίσκα, τις επαφές σας με αμφίβολης ποιότητας ανθρώπους, το ξεδιάντροπο φλερτ και την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.

ΛΕΩΝ
Αναφορικά με τα ζητήματα που σας απασχολούν, φίλοι Λέοντες, προχωρήστε με πυξίδα την διαίσθηση σας. Εάν την εμπιστεύεστε, θα σας δώσει το ακριβές στίγμα για το πότε και τι να πείτε, ποια σημεία να επισκεφθείτε, τι χρήματα να ξοδέψετε και αν αξίζει να δώσετε σε κάποιον μια ευκαιρία σε συναισθηματικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Πολλοί Παρθένοι θα βιώσουν σήμερα την ανεμελιά! Κάποιοι, ενδεχομένως, να είναι ευτυχισμένοι με ένα νέο βιβλίο ή κάποιοι να βιώσουν την ευτυχία του να επιστρέφει στην ζωή τους μια μακροχρόνια χαμένη αγάπη. Άλλοι ίσως να είναι σε θέση να δημιουργήσουν μια λεπτή πνευματική επαφή με κάποιον από την οικογένειά τους. Όσον αφορά στην οικονομική πλευρά, ευχάριστα γεγονότα είναι πιθανά!

ΖΥΓΟΣ
Αξίζει τον κόπο να προσπαθήσετε να επεκτείνει σήμερα το φάσμα των στενών επαφών σας. Στις περισσότερες περιπτώσεις δεν θα ήταν κακό να αφήσετε νέους ανθρώπους να εισχωρήσουν στον κύκλο των στενών σχέσεών σας. Ίσως να ανακαλύψετε κάποιες ενδιαφέρουσες γνωριμίες. Όσοι είναι αδέσμευτοι, θα επωφεληθείτε από το άνοιγμα σας ένα αθώο φλερτ.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Δεν πρέπει να επιτρέψετε στην αυτοπεποίθησή σας να υποσκελίσει τη λογική σας! Προς το τέλος της ημέρας συνιστάται να αποφύγετε να φορτιστείτε υπερβολικά με ζητήματα που δεν είναι αμιγώς επαγγελματικά ή να εκτεθείτε σε κινδύνους. Κάτι τέτοιο θα μπορούσε να οδηγήσει, στην μια περίπτωση, σε απογοητεύσεις και, στην άλλη, σε τραυματισμούς στα κάτω άκρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Σήμερα η καλή τύχη σας χαμογελά! Συνιστάται να αναλύσετε προσεκτικά τα σημάδια της μοίρας που είναι πιθανό να βρίσκονται παντού. Μπορείτε να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, αλλά μόνο όταν οι υποδείξεις που θα λάβετε από αυτήν δεν θα έρχονται σε αντίθεση με την κοινή λογική. Το βράδυ υπάρχει η πιθανότητα για μια μικρή αδιαθεσία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Οι τρέχουσες σκοτούρες θα ξεχαστούν εύκολα με αντάλλαγμα ένα ευχάριστο διάλειμμα. Ωστόσο, αυτό δεν θα συμβεί εάν είναι προγραμματισμένες σημαντικές συναντήσεις, διαπραγματεύσεις ή συμφωνίες προς υπογραφή. Η διασκέδαση είναι ευπρόσδεκτη μετά την ολοκλήρωση όλων αυτών των υποχρεώσεων.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Συνιστάται να βρείτε υποστηρικτές σε επαγγελματικές και προσωπικές σας υποθέσεις. Λειτουργώντας σαν ομάδα, υπάρχει η δυνατότητα να επιτευχθεί πολύ μεγαλύτερη πρόοδος στους στόχους σας. Η επιθετική συμπεριφορά σας έναντι εκείνων που είναι πιο αδύναμοι, λιγότερο επιτυχημένοι, μεγαλύτεροι ή νεότεροι σε ηλικία, δεν θα είναι ευπρόσδεκτη.

ΙΧΘΕΙΣ
Η σημερινή μέρα υπόσχεται να φέρει ένα παραγωγικό αποτέλεσμα! Όλα βαίνουν καλώς στην επαγγελματική και προσωπική σας ζωή και αισθάνεστε
σε αρμονία με το Σύμπαν! Να είστε σεμνοί και φιλικοί με τους γύρω σας. Το βράδυ υπάρχει μια ευκαιρία να έχετε μια ευχάριστη έκπληξη ή να λάβετε ένα δώρο.     www.parapolitika.gr