Αστρολογικές προβλέψεις για την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

«Ο Ήλιος στον Ζυγό σηματοδοτεί την περίοδο που οι σχέσεις αποκτούν το πρωταρχικό ενδιαφέρον» προβλέπει η Αλεξάνδρα Καρτά για σήμερα 23 Σεπτεμβρίου Δευτέρα.                   Αναλυτική η πρόβλεψή της αστρολόγου:
ΚΡΙΟΣ
Ο Ήλιος απέναντι από το δικό σας ζώδιο από σήμερα, θα σας κάνει
περισσότερο συντροφικούς, ενώ θα προσπαθείτε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Βέβαια η πίεση κάποιων καταστάσεων, θα σας κάνει να αμφιβάλετε για το αποτέλεσμα των προσπαθειών σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Σήμερα θα προσπαθήσετε να κάνετε το κάτι παραπάνω στα επαγγελματικά σας σχέδια. Φροντίστε επίσης να βάλετε σε σειρά τα πρακτικά θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα και ανανεώστε την εμφάνιση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Ήλιο να βρίσκεται από σήμερα στο ζώδιο του Ζυγού, θα έχετε την ανάγκη να κάνετε τους στόχους σας πιο συγκεκριμένους. Βέβαια το επόμενο διάστημα θα πρέπει να είστε σε εγρήγορση, βάζοντας στην άκρη ότι δεν σας εκφράζει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Σελήνη και σήμερα στο δικό σας ζώδιο, θα μπλοκάρει λίγο την ενέργεια σας, λόγο ότι θα κάνει αντίθεση με τον περιοριστικό πλανήτη Κρόνο. Μην περιμένετε να εξελιχθούν σήμερα καταστάσεις που αφορούν την προσωπική σας ζωή.

ΛΕΩΝ
Με μία αρκετά υποτονική Δευτέρα, θα πρέπει να κουμαντάρετε καταστάσεις που σας αφορούν άμεσα. Έτσι μην απογοητευτείτε αν δεν μπορέσετε να κάνετε πολλά πράγματα, εφόσον η πίεση κάποιων καταστάσεων θα φέρει άσχημο αποτέλεσμα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Σήμερα ξεκινά μία περίοδος που θα πρέπει να ασχοληθείτε με τα οικονομικά σας, αλλά και με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Το Φθινόπωρο για σας θα είναι μία σημαντική περίοδος που θα ανανεωθείτε μέσα από ομάδες και συλλογική εργασία.

ΖΥΓΟΣ
Ο Ήλιος σήμερα στο δικό σας ζώδιο, σηματοδοτεί τα δικά σας γενέθλια και τις προσωπικές σας επιδιώξεις. Φροντίστε να σκέφτεστε θετικά για το καλύτερο αποτέλεσμα, για κάθε θέμα που σας απασχολεί.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Σήμερα θα σας απασχολήσουν αρκετά θέματα, αλλά δεν θα μπορέσετε εύκολα να τα ολοκληρώσετε. Δύσκολη μέρα για να φροντίσετε καταστάσεις που θέλουν αρκετή προσήλωση και ηρεμία.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Το πέρασμα του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας δώσει ευκαιρίες να αναπτύξετε το φιλικό σας περιβάλλον και να ασχοληθείτε με αυτό. Άτομα με κοινά ενδιαφέροντα και ιδεολογίες, θα έρθουν περισσότερο κοντά σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Αυτή την μέρα θα κάνετε μία καλή αξιολόγηση των αξιών σας και θα βρεθείτε πολύ κοντά σε λύσεις που αφορούν την επαγγελματική σας ζωή. Η Σελήνη βέβαια απέναντι από το δικό σας ζώδιο, μάλλον σας γεμίζει με συναισθηματικές ανασφάλειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Σήμερα το πέρασμα του Ήλιου από το ζώδιο του Ζυγού, αλλάζει τους πνευματικούς σας ορίζοντες και αυξάνει την επικοινωνία σας με τους άλλους. Ίσως μία επιτυχία που έχει να κάνει με σπουδές, ή διδασκαλία, βρίσκεται πολύ κοντά σας.

ΙΧΘΥΕΣ
Σήμερα θα κάνετε κάποιες αλλαγές που τις σκεφτόσασταν πολύ καιρό πριν. Ο Ήλιος στο ζώδιο του Ζυγού, θα σας αναγεννήσει σε κάθε τομέα, αλλά και θα μπορέσετε να κάνετε οικονομικές κινήσεις που θα έχουν επιτυχία.                www.parapolitika.gr