Αστρολογικές προβλέψεις για την Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου

«Πολύ καλή μέρα για κάθε δίκαιη προσπάθεια» η Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2019 μας τονίζει η αστρολόγος Αλεξάνδρα Καρτά.    ΚΡΙΟΣ

Ο Ερμής σε μία πολύ βοηθητική όψη με τον Δία, θα σας κάνει να ενεργοποιηθείτε σε κάποια πολύ σημαντικά θέματα.
Μπορεί επίσης να αναλάβετε μία υπόθεση που θα έχει το καλύτερο αποτέλεσμα.

ΤΑΥΡΟΣ

Μια καλή μέρα για σας, εφόσον πολλές επαγγελματικές σας υποθέσεις αρχίζουν να διορθώνονται και να παίρνουν καλύτερη τροπή. Θα υπάρξουν επίσης οικονομικές δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν στο να βάλετε βάσεις σε νέους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Πολύ καλά τα νέα σήμερα, εφόσον θα έχετε την δυνατότητα να πάρετε αποφάσεις για ένα προσωπικό σας θέμα χωρίς να υπάρξουν προβλήματα. Καλή μέρα επίσης για να ταξιδέψετε και να τακτοποιήσετε κάποια έγραφα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα κάνετε μία ουσιαστική κίνηση για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αυτό θα εκτιμηθεί. Πάρτε αποφάσεις και φροντίστε υποθέσεις που αφορούν ένα ακίνητο, είναι η πιο κατάλληλη στιγμή.

ΛΕΩΝ

Ευνοούνται σήμερα τα νέα ξεκινήματα και οι επαφές σας με τους άλλους. Η Σελήνη στο δικό σας ζώδιο, σε εξάγωνο με τον Ήλιο, θα φέρει ισορροπία συναισθηματική και ίσως θα προκύψει μία καλή γνωριμία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Αν υπήρχε μία οικονομική εκκρεμότητα, ή κάποια πράγματα ήταν σε αναστάτωση, σήμερα θα σας δοθούν οι ευκαιρίες που περιμένατε. Επίσης θα έχετε μία πνευματική επιτυχία που θα καθορίσει κάτι μελλοντικό.

ΖΥΓΟΣ

Σήμερα θα έχετε την εύνοια με το μέρος σας. Κάντε όμορφες σκέψεις και υλοποιήστε πράγματα που είχατε κατά νου να κάνετε και κάτι σας εμπόδιζε. Ήρθε ο καιρός να χαμογελάσετε σε ότι σας είχε προβληματίσει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η διαίσθηση σας σήμερα θα είναι το μεγάλο σας ατού, γι αυτό μην την αφήσετε ανεκμετάλλευτη. Φροντίστε επίσης θέματα που αφορούν την υγεία σας, ή απομακρυνθείτε με ευκολία από καταστάσεις που σας πιέζουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μία πολύ θετική μέρα για να νιώσετε καλά μέσα από τις συναισθηματικές σας επιλογές. Μπορεί επίσης να σκεφτείτε κάποιους στόχους σας και να φροντίσετε για την επίτευξή τους, σε ένα πολύ κοντινό διάστημα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα ευνοηθείτε μέσα από τις επαγγελματικές σας επιλογές, αλλά και θα βρείτε τον τρόπο να ξεχωρίσετε στον κοινωνικό σας χώρο. Μην φοβηθείτε να πάρετε αποφάσεις που αφορούν την εργασιακή σας πορεία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ήρθε η στιγμή να αποκτήσετε συμμαχίες και να σας στηρίξουν πρόσωπα που είναι κλειδιά για την πορεία σας. Ένα ταξίδι θα σας καθορίσει και μία πνευματική σας προσπάθεια, θα ανταμειφθεί στο έπακρον.

ΙΧΘΥΕΣ

Η μεγάλη σιγουριά σας σήμερα για μία οικονομική και επαγγελματική υπόθεση, θα είναι και η αφετηρία για να κερδίσετε αυτό που πραγματικά επιθυμείτε. Ο Δίας στο ζενίθ του ωροσκοπίου σας, σας φέρνει κάτι πολύ καλό.              www.parapolitika.gr