Αστρολογικές προβλέψεις για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από την Αλίντα Κανάκη!     ΚΡΙΟΣ
Αποφύγετε να δώσετε υποσχέσεις που δεν μπορείτε να κρατήσετε! Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τον εαυτό σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα και αποτρέψετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο προστριβές από ζήλια ή ανώριμες συμπεριφορές.
Αφιερώστε το βραδάκι χρόνο για την καλλιέργεια του πνεύματος σας ή στην αναζήτηση δημιουργικών ιδεών για την καριέρα σας.

ΤΑΥΡΟΣ
Αφιερώστε το χρόνο που πρέπει στα πρόσωπα της οικογένειας σας, συνδυάζοντας τις πολλές επαγγελματικές σας υποχρεώσεις με την προσωπική σα ζωή! Προσπαθήστε να δώσετε σε καθεμία από τις στενές σας σχέσεις τουλάχιστον μια μικρή δόση ζεστασιάς και την προσοχή σας. Δεν πρέπει επίσης να παραμελήσετε τον εαυτό σας.


ΔΙΔΥΜΟΙ
Ηρεμία συνιστάται για τους Διδύμους σήμερα… Αποφύγετε τον καταιγισμό των πληροφοριών και περιοριστείτε στις απολύτως απαραίτητες, αυτές που είναι ζωτικής σημασίας για την καλή εκτέλεση των καθηκόντων σας. Και μετά από μιας εξαντλητική μέρα, το Σαββατοκύριακο ξεκινάει! Απολαύστε την ηρεμία σας με την οικογένεια σας ή τα αγαπημένα σας πρόσωπα

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Θα αντιμετωπίσετε κάποια ζητήματα στην δουλειά σας κατά τη διάρκεια της μέρας, αλλά δεν θα είναι κάτι που δεν μπορείτε να διαχειριστείτε. Ίσως επίσης να προκύψουν κάποιες δυσκολίες με έναν κακοπροαίρετο ή δύστροπο πελάτη, να υπάρξει μια δυσλειτουργία του επαγγελματικού σας εξοπλισμού ή να αντιμετωπίσετε προβλήματα στο δρόμο από την εργασία προς στο σπίτι.

ΛΕΩΝ
Σήμερα υπάρχει έντονα η πιθανότητα να βιώσετε μια απογοήτευση στον αισθηματικό τομέα. Και η απογοήτευση αυτή αφορά μάλλον την έλλειψη κατανόησης που θα συναντήσετε από το ταίρι σας… Καλή τύχη ωστόσο θα έχετε στις επαγγελματικές σας υποθέσεις! Σε μια αγορά που σκοπεύετε να προβείτε, θα έχετε την τύχη με το μέρος σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Η εργασιακή σας μέρα θα είναι αρκετά απαιτητική σήμερα! Υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να ξεσπάσουν διαμάχες με κάποιον δικό σας πρόσωπο. Προσπαθήστε να παραμείνετε ήρεμοι και να έχετε μια αισιόδοξη στάση, γιατί το βράδυ η κατάσταση είναι πιθανό να αλλάξει προς το καλύτερο.

ΖΥΓΟΣ
Σημαντικό για σας σήμερα είναι να επικεντρώσετε την προσπάθεια σας σε ένα και μόνο ζήτημα! Και αφού αποφασίσετε ποιο είναι αυτό που θα κυνηγήσετε, να μην αμφιβάλλετε ούτε στιγμή για την επιτυχία σας! Δεν είναι καλή μέρα ωστόσο για κοινωνικοποίηση. Μην μοιράζεστε τις σκέψεις σας, τα προσωπικά σας σχέδια ή τις δημιουργικές σας προσπάθειες με άλλους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Οι ψευδαισθήσεις, φίλοι Σκορπιοί, θα σας κρατήσουν σήμερα συντροφιά, κάνοντας σας να αισθάνεστε μια επίπλαστη ευδαιμονία. Προσέξτε ωστόσο τις υποσχέσεις για επιτυχία και επαγγελματική ανέλιξη από άτομα που δεν γνωρίζετε καλά!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Κρατήσετε τις ισορροπίες σήμερα, αποφεύγοντας τα άκρα. Ούτε ο υπερβολικός ενθουσιασμός στα επαγγελματικά είναι καλός, ούτε όμως και η κατάθλιψη ή το άγχος. Φροντίστε να είστε συναισθηματικά γειωμένοι, για να μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις υποχρεώσει σας. Εάν υπάρχει η ανάγκη, αναζητήστε τη βοήθεια ενός φίλου, να σας βοηθήσει σε ότι δεν μπορείτε να διεκπεραιώσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Μην αφήνετε το στρες να κυριέψει και να υπαγορέψει τους ρυθμούς της μέρας, για να μην καταστρέψετε με επιπόλαιες κινήσεις υπό το κράτος πανικού, ότι με κόπο χτίσατε. Εστιάστε στις λεπτομέρειες και όλα θα πάνε καλά. Το απόγευμα υπάρχει η πιθανότητα να έχετε κάποια ενθαρρυντικά μηνύματα από τους ανωτέρους σας ή να λάβετε ένα δώρο-έκπληξη από συγγενείς σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Αρμονία σε όλες τις σφαίρες της ζωής σας χαρακτηρίζει τη σημερινή μέρα! Θα προκύψουν ευνοϊκές συνθήκες, που θα σας βοηθήσουν να επιτύχετε κάποιους στόχους στα επαγγελματικά σας. Σήμερα είναι επίσης μια καλή μέρα, τόσο για την πνευματική σας αναγέννηση, όσο και για την σωματική σας ανανέωση.

ΙΧΘΕΙΣ
Ότι εκκρεμότητες έχετε, καλά θα κάνετε να τις τακτοποιήσετε σύντομα. Τα επαγγελματικά καλυτερεύουν και οι ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν θα σας ανταμείψουν. Αιφνιδιάστε ευχάριστα το ταίρι σας με ένα ρομαντικό δείπνο! Τα άστρα θα κάνουν τα πράγματα από αισθηματικής πλευράς πιο αισιόδοξα. Το κλίμα θα είναι εξαιρετικό και θα συμβάλει κατά πολύ στην θετική ατμόσφαιρα στη σχέση.     www.parapolitika.gr