Κοτόπουλο με κάρι

Υλικά για 3 άτομα
  • 3 φιλέτα από στήθος κοτόπουλου κομμένα σε μικρούς κύβους
  • 450 γρ. ρύζι Jasmine πλυμένο και στραγγισμένο
  • 60 ml ελαιόλαδο
  • 4 σκελίδες σκόρδου ψιλοκομμένες
  • 1 κ. γ. κάρι
  • 2 κ. γ. αλάτι
  • 100 ml. ζωμό κότας
  • φρέσκο κόλιανδρο

Εκτέλεση

  1. Ζεσταίνετε αρχικά σε μια κατσαρόλα το λάδι. Προσθέτετε το σκόρδο και μαγειρεύετε σε μέτρια θερμοκρασία μέχρι να πάρει καφέ χρώμα.
  2. Προσθέτετε το κοτόπουλο, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και τα ψήνετε μέχρι να πάρουν καφέ χρώμα από όλες τις πλευρές.
  3. Κατόπιν, προσθέτετε το κάρι και ανακατεύετε καλά να καλυφθεί όλο το κοτόπουλο.
  4. Προσθέτετε το ρύζι και αλάτι και ανακατεύετε καλά. Ρίχνετε στο ρύζι το ζωμό κρέατος, ανακατεύετε και σκεπάζετε την κατσαρόλα.
  5. Μόλις βράσει, χαμηλώνετε τη θερμοκρασία και σιγοβράζετε για 10 λεπτά περίπου μέχρι να ψηθεί το ρύζι.
  6. Αποσύρετε την κατσαρόλα από τη φωτιά και την αφήνετε για 10 λεπτά σκεπασμένη.
  7. Βάζετε το ρύζι σε μια πιατέλα. Πασπαλίζετε με κόλιανδρο και σερβίρετε.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

Χάος στα αεροδρόμια της Ευρώπης: Εργαζόμενοι δεν γυρίζουν πίσω...

Πώς είναι να ζεις σε μια πολυκατοικία με Airbnb – Tα υπέρ και τα κατά

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων