Σπαγγέτι με καπνιστό σολομό και σπανάκι

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 350 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι ή πέννες ή της προτίμησης σας
  • 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
  • 225 γραμμάρια καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι τον ψιλοκομμένο σολομό. Πασπαλίζετε με ρίγανη και τηγανίζετε σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι.
  2. Κατόπιν, προσθέτετε το σπανάκι χοντροκομμένο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Σκεπάζετε και αφήνετε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι δηλαδή να μαραθεί το σπανάκι.
  4. Σε άλλη κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια για περίπου 8 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια.
  5. Στη συνέχεια σουρώνετε τα μακαρόνια και τα ρίχνετε μέσα στη σάλτσα σολομού. Ανακατεύετε
  6. Δυναμώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε μια τελευταία φορά καλά.                www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Σούπερ Μάρκετ: Όλα για να σωθεί η κερδοφορία

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων