Σπαγγέτι με καπνιστό σολομό και σπανάκι

Υλικά για 2-4 άτομα

  • 350 γραμμάρια μακαρόνια σπαγγέτι ή πέννες ή της προτίμησης σας
  • 1 κιλό σπανάκι καθαρισμένο
  • 225 γραμμάρια καπνιστός σολομός φιλέτο ψιλοκομμένος
  • 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
  • ρίγανη
  • αλάτι
  • πιπέρι

Εκτέλεση

  1. Βάζετε σε ένα μεγάλο τηγάνι τον ψιλοκομμένο σολομό. Πασπαλίζετε με ρίγανη και τηγανίζετε σε χαμηλή φωτιά χωρίς λάδι.
  2. Κατόπιν, προσθέτετε το σπανάκι χοντροκομμένο, το ψιλοκομμένο κρεμμύδι, λίγο αλάτι και λίγο φρεσκοτριμμένο πιπέρι.
  3. Σκεπάζετε και αφήνετε για περίπου 10 λεπτά, μέχρι δηλαδή να μαραθεί το σπανάκι.
  4. Σε άλλη κατσαρόλα βράζετε τα μακαρόνια για περίπου 8 λεπτά. Έπειτα προσθέτετε μια κουτάλα από το νερό που βράζουν τα μακαρόνια.
  5. Στη συνέχεια σουρώνετε τα μακαρόνια και τα ρίχνετε μέσα στη σάλτσα σολομού. Ανακατεύετε
  6. Δυναμώνετε τη φωτιά και ανακατεύετε μια τελευταία φορά καλά.                www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων