Αυτά είναι τα πιο cat-friendly φυτά για το σπίτι σας

Ιβίσκος
Με άπειρες επιλογές στα χρώματα των ανθών του, μπορεί να δώσει μια γεύση από φύση στον χώρο σου, χωρίς να αποτελεί κίνδυνο για τη γάτα σου.
Τριαντάφυλλο
Το ότι τα τριαντάφυλλα είναι safe για τις γάτες το λες και το καλό νέο της μέρας. Ωστόσο, πρόσεξε μην τραυματιστεί η δική σου κατά λάθος με κάποιο αγκάθι.

Φοίνικας του Τσαγκάρη
Χρειάζεται λίγη προσοχή, αλλά είναι ιδανική επιλογή για έναν κηδεμόνα γάτας. Στο μεταξύ, δίνει προσωπικότητα ακόμα και στον πιο απλό χώρο. Σου θυμίζει κάτι; Ναι, κι εμείς τη γάτα σου εννοούσαμε.
Gynura Aurantiaca
Θα την αγαπήσεις για τα μοβ φύλλα της και το γεγονός ότι μερικές φορές ανθίζουν σε αυτή μικρά πορτοκαλί λουλούδια.

Τα περισσότερα παχύφυτα
Τα παχύφυτα, εκτός από on trend, είναι και από τα πιο εύκολα φυτά στην περιποίηση. Μπορείς να τα βάλεις από το μπάνιο σου μέχρι τη βιβλιοθήκη σου, γνωρίζοντας πως είναι ασφαλή για τη γάτα σου. Τουλάχιστον τα περισσότερα. Απόφυγε όμως τα εξής: αλόη, μολυβόδεντρο.
Spider Plant
Τα spider plants είναι κάτι σαν μικρές, πράσινες εκρήξεις στον χώρο. Αντέχουν σχεδόν σε όλες τις συνθήκες και είναι απόλυτα ασφαλή για τη γάτα σου.
Ορχιδέες
Προσπαθώντας να βρεις πιο κομψό φυτό από την ορχιδέα, λογικά θα δυσκολευτείς. Θα έλεγε κανείς πως απαιτεί σεβασμό, ακριβώς όπως η γάτα σου. Κατά τα άλλα, κράτα το χώμα της υγρό και φρόντισε να έχει επαφή με το φως του ήλιου, αλλά έμμεση. Έχε στο μυαλό σου πως είναι ένα δύσκολο φυτό, δες το λοιπόν σαν μια μικρή πρόκληση.
Χαμαιδωρέα
Τα palms είναι ιδανικές επιλογές ειδικά για cat lovers με jungle διαθέσεις. Δε χρειάζονται ιδιαίτερη φροντίδα, το μόνο που ενδεχομένως χρειαστούν είναι μια αλλαγή γλάστρας γιατί αναπτύσσονται γρήγορα.
Ηλιοτρόπιο
Για κάποιους η ευτυχία και το καλοκαίρι συνδέονται με ένα λουλούδι: το ηλιοτρόπιο. Μπορεί να γεμίσει φως τον χώρου σου με τη λιγότερη προσπάθεια.               www.govastileto.gr