Σπιτικό παγωτό πεπόνι.Πανεύκολη συνταγή χωρίς παγωτομηχανή

Υλικά

  • 1 πεπόνι κομμένο σε μικρά κυβάκια (περίπου 500 γρ)
  • • 250 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  • • 100 γρ. ζάχαρη
  • • 1 κ.σ χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε το πεπόνι στο μπλέντερ μαζί με τον χυμό λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να λιώσει το πεπόνι.
  2. Σε μία μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να κοχλάσουν, ενώ ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφού κρυώσει τη ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με τα άλλα υλικά.
  3. Τα ανακατεύετε όλα μαζί και κατόπιν ρίχνετε το μείγμα στο μπολ για το παγωτό.
  4. Το τοποθετείτε στην κατάψυξη και μετά από μια ώρα το ξαναβγάζετε. Το ξαναχτυπάτε και το ξαναβάζετε πίσω. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για ακόμα 3 με 4 φορές ανά μία ώρα.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Στις Βρυξέλλες «ράβουν» νέα μνημόνια

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων