Σπιτικό παγωτό πεπόνι.Πανεύκολη συνταγή χωρίς παγωτομηχανή

Υλικά

  • 1 πεπόνι κομμένο σε μικρά κυβάκια (περίπου 500 γρ)
  • • 250 ml κρέμα γάλακτος (35% λιπαρά)
  • • 100 γρ. ζάχαρη
  • • 1 κ.σ χυμό λεμονιού

Εκτέλεση

  1. Ρίχνετε το πεπόνι στο μπλέντερ μαζί με τον χυμό λεμονιού και χτυπάτε μέχρι να λιώσει το πεπόνι.
  2. Σε μία μικρή κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά, ρίχνετε την κρέμα γάλακτος μαζί με τη ζάχαρη μέχρι να κοχλάσουν, ενώ ανακατεύετε συνεχώς μέχρι να διαλυθεί η ζάχαρη. Κατεβάζετε από τη φωτιά και αφού κρυώσει τη ρίχνετε στο μπλέντερ μαζί με τα άλλα υλικά.
  3. Τα ανακατεύετε όλα μαζί και κατόπιν ρίχνετε το μείγμα στο μπολ για το παγωτό.
  4. Το τοποθετείτε στην κατάψυξη και μετά από μια ώρα το ξαναβγάζετε. Το ξαναχτυπάτε και το ξαναβάζετε πίσω. Επαναλαμβάνετε τη διαδικασία για ακόμα 3 με 4 φορές ανά μία ώρα.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Η επισιτιστική κρίση είναι ήδη εδώ...

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Αδιανόητο: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, την έδιωξαν και κατέληξε... ξυλοκοπημένη και... κατηγορούμενη

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων