Σπιτικό παγωτό κεράσι

Υλικά

  • 400 γρ. γιαούρτι στραγγιστό 2%
  • 150 γρ. ζάχαρη άχνη
  • 200 γρ. κρέμα γάλακτος 22%
  • 1 χούφτα κεράσια
  • 1 κουτ. σούπας μαρμελάδα κεράσι

Εκτέλεση

  1. Στο μπολ του μίξερ ρίχνετε το γιαούρτι, την άχνη και την κρέμα και χτυπάτε καλά για 5 λεπτά.
  2. Κατόπιν, αφαιρείτε τα κουκούτσια από τα κεράσια με μία φουρκέτα. Μετά τα ψιλοκόβετε στο μούλτι, τα ανακατεύετε με τη μαρμελάδα και τα προσθέτετε στο μείγμα του παγωτού.
  3. Ανακατεύετε λίγο ακόμα και μετά αδειάζετε το μείγμα σε μεταλλικό ή πλαστικό μπολ και το βάζετε στην κατάψυξη
  4. Για τις επόμενες 3 ώρες το βγάζετε ανά μισάωρο και το χτυπάτε ελαφρά (6 φορές συνολικά), για να παγώσει ομοιόμορφα.   www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γ.Κασιμάτης: «Παράνομος και αντισυνταγματικός ο υποχρεωτικός εμβολιασμός»

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

H τέλεια κιμαδόπιτα

Ποια μέρα γεννηθήκατε; Δείτε τι σημαίνει!

Νάρκη η COVID στην ψυχική υγεία των παιδιών

ΛΑΡΚΟ: Τα υπέρογκα πρόστιμα που «τρέχουν» και ο γόρδιος δεσμός της ιδιωτικοποίησης

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων