Υλικά
- 500 γρ. σπαγγέτι
- 4 μεγάλες σκελίδες σκόρδο τριμμένο
- ½ ματσάκι μαϊντανός ψιλοκομμένος
- 2 τσίλι πιπεριές ψιλοκομμένες
- 100 γρ. τριμμένη παρμεζάνα
- ελαιόλαδο
- αλάτι
Εκτέλεση
- Βράστε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό σύμφωνα με τις οδηγίες που αναφέρονται στη συσκευασία και στραγγίστε τα.
- Βάλτε σε μια κατσαρόλα το σκόρδο με 6 κουταλιές ελαιόλαδο και τις τσίλι πιπεριές και αφήστε τα σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας ώστε να σοταριστεί το σκόρδο χωρίς να καεί.
- Ρίξτε στην κατσαρόλα με το σοταρισμένο σκόρδο το βρασμένο σπαγγέτι, τον μαϊντανό και την παρμεζάνα.
- Αλατίστε, ανακατέψτε και σερβίρετε. www.ethnos.gr