Αυτά είναι τα ζώδια που θα κάνουν μακροχρόνια σχέση το 2021!

Υπάρχουν τέσσερα ζώδια θα έχουν μεγάλη εύνοια στον έρωτα την φετινή χρονιά. Το 2021 τα παρακάτω ζώδια θα βρουν μακροχρόνιες σχέσεις και αυτό έχει να κάνει με την Μεγάλη Σύζευξη (κατά τη διάρκεια της οποίας ο Δίας ένωσε τις δυνάμεις του με τον Κρόνο στον Υδροχόο, στις 21 Δεκεμβρίου, για πρώτη φορά μετά από 600 χρόνια) αλλά δεν είναι το μόνο αστρολογικό γεγονός που θα συμβεί φέτος.

Δίδυμος

Ο Βόρειος Δεσμός στο ζώδιό σου όλο το 2021 δεν είναι η μόνη διέλευση που λειτουργεί υπέρ σου. Για εσένα, το 2021 θα είναι πιθανότατα η χρονιά της επαναδημιουργίας. Η χρονιά ξεκινά με τον κυβερνήτη σου, τον Ερμή, να μπαίνει στον Υδροχόο πράγμα που θα σε εμπνεύσει να βάλεις νέους στόχους και να βρεις νέους ανθρώπους να αγαπήσεις. Λίγο καιρό μετά ο Άρης μπαίνει στον Δίδυμο και σου δίνει κίνητρο να ξεκινήσεις ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου και να προσελκύσεις τα πράγματα και τους ανθρώπους που θέλεις. Ο Κρόνος και ο Δίας στον τομέα της εξάπλωσης αυτή τη χρονιά θα δώσει την ευκαιρία για μία μακροχρόνια ρομαντική σχέση.      

Λέων

Αυτή η χρονιά είναι η τέλεια στιγμή για να χτίσεις νέες σχέσεις που θα διαρκέσουν, τόσο στα προσωπικά όσο και στα επαγγελματικά. Το 2021 ξεκινά με μεγάλη ενέργεια στο κομμάτι του έρωτα σε όλη την περίοδο του Υδροχόου και το ζώδιό σου θα επωφεληθεί από τον Ήλιο, τον Κρόνο και τον Δία που θα παραμένουν στον τομέα των σχέσεων. Είναι η τέλεια στιγμή να απελευθερωθείς από σχέσεις που δεν σου ταιριάζουν και να δημιουργήσεις υποσχόμενες (και πιθανότατα με διάρκεια) νέες επαφές σε όλους τους τομείς της ζωής σου.

Σκορπιός

Το 2021 ξεκινά με τον Ουρανό να ολοκληρώνει μια ανάδρομη τροχιά πέντε μηνών στον τομέα των σχέσεών σου που σημαίνει ότι έχεις ευκαιρία για νέες επαφές. Ο κυβερνήτης σου, ο Άρης, θα μπει στον Ταύρο αυτή τη χρονιά και θα σε εμπνεύσει να επικεντρωθείς σε αυτά που θες και έχεις ανάγκη. Αυτό σημαίνει ότι η νέα χρονιά είναι μια ευκαιρία για να εμβαθύνεις μια υπάρχουσα σχέση ή να δημιουργήσεις μια νέα που θα διαρκέσει μέσα στο χρόνο.

Αιγόκερως

Έχοντας επιβιώσει από τα πιο δύσκολα αστρολογικά χρόνια στην ιστορία, επιτέλους μπορείς να χαλαρώσεις μέσα στο 2021. Ο πλανήτης των στενών επαφών και της μεταμόρφωσης, ο Πλούτωνας, θα είναι ξανά ανάδρομος στο ζώδιό σου που σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία να είσαι πιο άνετη με την συναισθηματική οικειότητα και θα βιώσεις την αναγέννηση. Με τον Δία και τον Κρόνο (που είναι και κυβερνήτης σου) στον 2ο οίκο σου της αυτοεκτίμησης πιθανότατα θα βοηθηθείς να δημιουργήσεις νέες επαφές που θα είναι βιώσιμες και ικανοποιητικές.        www.govastileto.gr