Πανσέληνος στον Λέοντα στις 28 Ιανουαρίου - Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 28 Ιανουαρίου 2021, στις 9:16, πραγματοποιείται η Πανσέληνος στο βασιλικό ζώδιο του Λέοντα, που αναμένεται να δημιουργήσει συναισθηματικές εξάρσεις, καθώς ο Λέοντας αντιπροσωπεύει την καρδιά και τις αισθηματικές υποθέσεις! Θέματα που σχετίζονται με την εκπαίδευση, τον αθλητισμό, τις τέχνες αλλά και τα οικονομικά, θα μας απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο και θα υποστούν σημαντικές αλλαγές. Πρόκειται για μια Πανσέληνο που, θεωρείται σημαντική, καθώς σχετίζεται με ζητήματα καρδιάς, αλλά και με ηγετικές φυσιογνωμίες που θα μας απασχολήσουν το επόμενο δεκαπενθήμερο.

Άκρως δημιουργικό το φεγγάρι αυτό, έρχεται να φωτίσει τις κρυφές επιθυμίες σου, που δεν τολμάς να πιστέψεις πως μπορεί να γίνουν πραγματικότητα... Τώρα οι ευκαιρίες παρουσιάζονται, έτοιμες να σου προσφερθούν… Θα τις αρπάξεις; Αρκεί να πιστέψεις πως είναι για εσένα… Ναι, ο δρόμος ανοίγει κι εσύ πρέπει να είσαι εκεί, να τον περπατήσεις! Μα να θυμάσαι πως εκείνο που απαιτείται, είναι να εμπιστευτείς τα πρόσωπα που είναι κοντά σου, που σε αγαπάνε και αγαπάς, που έχουν έρθει στη ζωή σου για να σταθούν κοντά σου και να σε βοηθήσουν!

Ποια ζώδια ευνοούνται από την Πανσέληνο στον Λέοντα;

Τα ζώδια που ευνοούνται περισσότερο από την Πανσέληνο είναι τα ζώδια της φωτιάς (Κριοί, Τοξότες, Λέοντες) και του αέρα (Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι).

Πανσέληνος στον Λέοντα και προβλέψεις για τα 12 ζώδια

ΚΡΙΟΣ

Μην σκέφτεσαι τι σε κρατάει πίσω, σκέψου μόνο πώς μπορείς να εκτοξευτείς μπροστά! Άλλωστε, αυτό ταιριάζει στη φύση σου! Όλα τα άλλα μπορεί να λειτουργούν σαν τροχοπέδη στα σχέδια σου… Άφησέ τα πίσω!

Η Πανσέληνος αυτή μπορεί να σου δώσει μια πολύ σημαντική αφορμή να πάψεις να εθελοτυφλείς και να ασχολείσαι συνεχώς με τα ίδια και τα ίδια, χωρίς να βγάζεις άκρη. Ήρθε η ώρα να στραφείς σε πιο δημιουργικές κατευθύνσεις, να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να τα κινήσεις όπως θέλεις εσύ! Γεγονός είναι πως θα σου δώσει ευκαιρίες να πραγματοποιήσεις σχέδια, που μπορεί να συζητούσες και στο το παρελθόν. Δεν αποκλείεται επίσης, να υπάρξουν ξαφνικές και απρόσμενες εξελίξεις, που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου, πιο κοντά στα θέματα που σε ενδιαφέρον και να σου ανοίξουν καινούργιες διαδρομές, πιο αισιόδοξες και σαφώς πιο ενθαρρυντικές! Μάλιστα, στην ερωτική σου ζωή διόλου απίθανο να υπάρξει η επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν σου, που φαίνεται πως ο κύκλος της σχέσης σας δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί… Γενικότερα, δεν αποκλείεται η εβδομάδα αυτή να φέρει μια νέα γνωριμία, που ωστόσο φαίνεται να κινείται σε ένα πιο μυστικό ή ακόμα και παράνομο σχήμα, όμως δημιουργεί πολύ δυνατά συναισθήματα και πολύ ισχυρές συναισθηματικές δονήσεις!

ΥΓ. Το διάστημα αυτό, το παρασκήνιο διαμορφώνει σημαντικές εξελίξεις, γι’ αυτό πρόσεξε πολύ τα πρόσωπα που εμπιστεύεσαι, ακόμα και αν πρόκειται για άτομα, που θεωρείς πως βρίσκονται πολύ κοντά σου…       

ΤΑΥΡΟΣ

Τι είναι εκείνο, που εξάπτει περισσότερο το ενδιαφέρον σου την περίοδο αυτή; Μα φυσικά, η επαναδιαπραγμάτευση στα επαγγελματικά σου και η προοπτική να καταφέρεις να φτάσεις πιο γρήγορα στον στόχο σου!

Η Πανσέληνος εγείρει ζητήματα που αφορούν την οικογένεια, το σπίτι και τις σχέσεις σου με τα πρόσωπα που συμβιώνεις, οι οποίες φαίνεται πως αποκτούν μεγαλύτερη αρμονία. Το κλίμα μεταξύ σας εξομαλύνεται, ενώ ενισχύεται η διάθεση να έρθετε πιο κοντά, να μιλήσετε, να επικοινωνήσετε και να διευθετήσετε οτιδήποτε μπορεί να σας έχει απασχολήσει το προηγούμενο διάστημα. Αλλά και τα θέματα της δουλειάς σου, της καριέρας σου και των συνεργασιών σου, φαίνεται πως δρομολογούνται με πολύ πιο ευνοϊκό τρόπο και σου ανοίγουν την πόρτα σε ευκαιρίες, ίσως και πολύ σημαντικές… Το διάστημα αυτό θα σου δώσει μια σημαντική ώθηση να πας τα πράγματα ένα βήμα παραπέρα και να τα εξελίξεις όπως εσύ θέλεις! Όμως και στην ερωτική σου ζωή οι εξελίξεις κινούνται σε ένα πολύ ενδιαφέρον σκηνικό. Έχεις τη δυνατότητα να επανεξετάσεις μιας σχέση σου με ένα πρόσωπο από το παρελθόν. Πολύ πιθανόν μια ξαφνική συνάντηση μαζί του, που μοιάζει τυχαία, να είναι πολύ καλά μεθοδευμένη και οργανωμένη από το σύμπαν, για να σας φέρει και πάλι κοντά, ώστε να βρείτε ξανά τις ισορροπίες μεταξύ σας! Ο φιλικός σου κύκλος, όλο αυτό το διάστημα φαίνεται να παίζει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις, μέσα από την αμέριστη υποστήριξή του απέναντί σου. Δεν αποκλείεται να γίνει πηγή τροφοδοσίας της ερωτικής σου ζωής, φέρνοντας στο προσκήνιο ένα φιλικό πρόσωπο, που φαίνεται ότι θα παίξει σημαντικό ρόλο στις εξελίξεις της συναισθηματικής σου ζωής από δω και πέρα!

ΥΓ. Τώρα είναι μια εποχή που μπορείς να καταφέρεις σημαντικά πράγματα μέσα από επαναδιαπραγματεύσεις, συζήτησης και συμφωνίες επαγγελματικής φύσεως, που μπορεί να τροφοδοτήσουν και μελλοντικές εξελίξεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δίδυμε, μπορείς να αρχίσεις να χαμογελάς! Το σκηνικό προετοιμάζει εξελίξεις, που θα σε κάνουν να τρίβεις τα μάτια σου!

Ξαφνικές ειδήσεις, ξαφνικά μηνύματα, απρόσμενες συναντήσεις, θα λειτουργήσουν άκρως ανανεωτικά για την ψυχολογία σου, ενώ τα πρόσωπα με τα οποία επικοινωνείς το διάστημα αυτό, σου δίνουν ιδιαίτερη χαρά, αλλά και τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις σχέσεις, που το προηγούμενο διάστημα διαταράχτηκαν. Δεν αποκλείεται επίσης, να σου δοθεί η δυνατότητα μιας σημαντικής επέκτασης σε πράγματα που σχεδιάζεις εδώ και καιρό. Τώρα έχει έρθει η στιγμή να μπουν στην τελική τους ευθεία ή ακόμα και να υλοποιηθούν! Πάντως μια υπερβολή θα την έχεις, που μπορεί να σε οδηγήσει σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, κάτι να πεις, κάτι να διεκδικήσεις ή και κάτι να αφήσεις πίσω σου, χωρίς να γυρίσεις να κοιτάξεις τις συνέπειες του…  Στην ερωτική σου ζωή, ένα φλερτ που ενδεχομένως κινείται στο χώρο της δουλειάς σου ή στον κοινωνικό σου περίγυρο, μπορεί να έχει μεγαλύτερες διαστάσεις απ’ ό,τι φαντάζεσαι!

ΥΓ. Η Πανσέληνος αυτή σου δίνει το προνόμιο να διαπραγματευτείς σε μία πιο σοβαρή βάση οτιδήποτε σε ενδιαφέρει να εξελίξεις, ενώ είναι πολύ πιθανό να συναντήσεις τα πρόσωπα εκείνα, που θα σε βοηθήσουν ουσιαστικά να έρθεις πιο κοντά στο στόχο και το αποτέλεσμα που επιδιώκεις.
 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Καρκίνε, ένα βήμα προς τα εμπρός τη φορά! Μην βιάζεσαι, γιατί κάθε τι χρειάζεται τον χρόνο του για να ολοκληρωθεί!

Η έμφαση δίνεται περισσότερο σε ότι αφορά τα οικονομικά σου. Από την άλλη, τώρα είναι μια εποχή που βγαίνεις από το καβούκι σου. Σου προσφέρεται η δυνατότητα μιας μεγαλύτερης κοινωνικοποίησης, μιας διεύρυνσης των σχέσεων σου, αλλά και μιας σημαντικής επέκτασης στα σχέδιά σου… Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να συζητήσεις και να διαπραγματευτείς πολύ καλύτερα οτιδήποτε σε ενδιαφέρει, ενώ θα υπάρξουν ανοίγματα, που θα σε εξυπηρετήσουν! Βεβαίως, καλό είναι να μην προβείς σε αποφάσεις ή διεκδικήσεις, γιατί παρακάτω μάλλον θα χρειαστεί να επανεξετάσεις όλα όσα σχεδιάζεις ή συμφωνείς!

ΥΓ. Πάντως, για καλό και για κακό, φρόντισε να είσαι μετρημένος και συγκρατημένος σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, γιατί πολύ εύκολα μπορεί να κάνεις κινήσεις, για τις οποίες αργότερα θα μετανιώσεις!

ΛΕΩΝ

Πρόσεξε πού θα εστιάσεις, γιατί ό,τι γίνεται τώρα, θα έχει σημαντικές προεκτάσεις και στο μέλλον!

Είναι πάρα πολύ πιθανό στον κύκλο αυτόν της Πανσελήνου, που γίνεται στο ζώδιό σου, να σου δοθεί η δυνατότητα να επανεξετάσεις θέματα που αφορούν την προσωπική, αλλά και την επαγγελματική σου ζωή. Θέματα που ενδεχομένως σε είχαν απασχολήσει και στο παρελθόν, αλλά τώρα επανέρχονται προκειμένου να δρομολογηθούν και είναι στο χέρι σου το πώς θα τα μεθοδεύσεις, για να ωφεληθείς από αυτά! Γεγονός είναι πως οι ευκαιρίες δεν θα σου λείψουν, ιδιαίτερα αν αφορούν σε σχέσεις ή συνεργασίες, μια και ο τομέας αυτός ενεργοποιείται έντονα. Οι εξελίξεις πολύ πιθανόν να σου δώσουν τη δυνατότητα να ξαναδείς με μια ευρύτερη οπτική κάποια πρόσωπα, που μπορεί να τα έχεις αφήσει πίσω σου, όμως δεν έχουν πάψει ποτέ να απασχολούν το μυαλό σου και την καρδιά σου! Διόλου απίθανο επίσης, να υπάρξουν ευκαιρίες, που θα σε φέρουν πιο κοντά στα όνειρά σου, στους στόχους σου, στις επιθυμίες σου! Να σου ανοίξουν με ξαφνικό και απροσδόκητο τρόπο κάποιες πόρτες, που μέχρι χτες ήταν ερμητικά κλειστές! Ναι, είναι μια εποχή, που από την μια, η μεγαλύτερή σου επένδυση είναι οι σχέσεις και οι συνεργασίες σου. Αυτές απορροφούν και το μεγαλύτερο μέρος του ενδιαφέροντός σου, αλλά εκεί εστιάζονται και οι περισσότερες εξελίξεις! Από την άλλη, είναι η εποχή να ξεκαθαρίσεις το τοπίο και να πάρεις θέση απέναντι σε οτιδήποτε δεν σε εκφράζει, για να προχωρήσει απρόσκοπτα στην κατεύθυνση που εσύ επιλέγεις και επιθυμείς!

ΥΓ. Δεν αποκλείεται η πανσέληνος αυτή να σου δώσει και εξελίξεις ή μία σημαντική διευκόλυνση, σε ό,τι αφορά οικονομικά θέματα. Ο κύκλος που ανοίγει, διευκολύνει τα θέματα ρευστότητας, καθώς μπορεί να δεχτείς μια σημαντική οικονομική βοήθεια ή υποστήριξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στις προσπάθειές σου; Μα φυσικά, η σκληρή συμπεριφορά και η… αγένεια, που συχνά αντιμετωπίζεις το διάστημα αυτό. Η πανσέληνος φέρνει στο προσκήνιο προκλητικές συμπεριφορές, που μπορεί να λειτουργούν ανασταλτικά στις σχέσεις ή τις δραστηριότητές σου!

Όμως, είναι σημαντικό να κινηθείς με ευελιξία, γιατί η πανσέληνος έρχεται να εξομαλύνει το κλίμα και να δημιουργήσει τις κατάλληλες συνθήκες, που θα παίξουν ευεργετικό ρόλο και θα εξυγιάνουν τις δυσκολίες των προηγούμενων ημερών! Η πανσέληνος αναλαμβάνει να δημιουργήσει ευνοϊκές προϋποθέσεις και στην ερωτική σου ζωή. Πολύ πιθανόν το διάστημα αυτό να φέρει ένα νέο πρόσωπο στη ζωή σου, το οποίο εγείρει πολύ δυνατά συναισθήματα και σε βάζει σε μια νέα ερωτική σχέση, που φαίνεται πως θα έχει και σημαντικές εξελίξεις παρακάτω! Παράλληλα όμως, ίσως να θελήσεις να επιστρέψεις σε ένα πρόσωπο από τα παλιά, που η καρδιά σου χτυπάει ακόμα δυνατά γι’ αυτό, ανοίγοντας έναν νέο κύκλο στο μεταξύ σας… Διόλου απίθανο, επίσης, να υπάρξουν εξελίξεις και στα επαγγελματικά σου, σε σχέση με μια υπόθεση που σε είχε απασχολήσει στο παρελθόν, η οποία επανέρχεται με πολύ αισιόδοξες προοπτικές!

ΥΓ. Παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να παρουσιάζονται, είναι μια περίοδος που μπορείς να προετοιμαστείς μέσα από μυστικές συζητήσεις, διαπραγματεύσεις και επαφές, προκειμένου να δρομολογήσεις εξελίξεις, που θα λειτουργήσουν άκρως θετικά για τα σχέδιά σου.

ΖΥΓΟΣ

Ζυγέ, ίσως τώρα έχει έρθει η ευκαιρία που περίμενες, για να ανανεώσεις την πραγματικότητά σου, την καθημερινότητά σου και τη ζωή σου…

Μην το θεωρήσεις υπερβολικό! Οι ουρανοί συνωμοτούν στη βελτίωση πολλών θεμάτων, που μέχρι χτες έμοιαζαν αξεπέραστα! Μπορεί η καθημερινότητά σου να κινείται σε ρυθμούς ρουτίνας, η διάθεσή σου όμως πετάει, ονειρεύεται και έλκει τα πρόσωπα εκείνα, που μπορούν να μοιραστούν μαζί σου όλα αυτά τα όμορφα συναισθήματα που νοιώθεις! Η κοινωνική σου ζωή σου προφέρει ό,τι ζητάς για να ανανεωθείς, να βγεις, να διασκεδάσεις, να ξεφαντώσεις και γενικά, να τροφοδοτήσεις την ψυχολογία σου με γενναίες δόσεις ανεμελιάς και καλοπέρασης. Θα έρθεις πιο κοντά στους φίλους σου, θα μοιραστείς μαζί τους το χρόνο σου, τι στιγμές σου, την διάθεσή σου, θα νιώσεις όλη εκείνη την αγάπη και την υποστήριξη, που έχεις ανάγκη! Τώρα, μια συζήτηση, μια συνάντηση ξεκάθαρη και ειλικρινής, μπορεί όχι μόνο να επαναφέρει το πρόσωπο αυτό στη ζωή σου, αλλά και να δώσει τη δυνατότητα μιας νέας εκκίνησης στη σχέση σας. Διόλου απίθανο το πρόσωπο αυτό να προέρχεται από τον φιλικό κύκλο σου, ίσως όμως να αφορά στην ερωτική σου ζωή, που περνά σε μια νέα φάση!

ΥΓ. Η περίοδος αυτή κινείται σε πολύ δημιουργικούς και γόνιμους ρυθμούς. Τώρα είναι η εποχή που μπορείς να διαπραγματευτείς και να συζητήσεις σοβαρά για οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και μάλιστα να έχεις και πολύ αξιόλογες εξελίξεις! Μπορεί να υπάρξουν επίσης και ενδιαφέρουσες εργασιακές εξελίξεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σκορπιέ, βρίσκεσαι ίσως στην πιο δημιουργική σου περίοδο… Μην την αφήσεις να περάσει ανεκμετάλλευτη!

Όλα γύρω σου αποκτούν ένα διαφορετικό χρώμα. Βρίσκεσαι σε μια άκρως εποικοδομητική και δημιουργική φάση, επανεξετάζοντας τα καινούργια δεδομένα, που μπορεί να σε φέρουν πιο κοντά στα σχέδια και στα όνειρά σου! Λίγο οι συνθήκες, λίγο τα πρόσωπα που εμφανίζονται στη ζωή σου, διαμορφώνοντας ένα τελείως διαφορετικό τοπίο στις σχέσεις και τις συνεργασίες σου, όλα δείχνουν να συντελούν σε μια άκρως εποικοδομητική περίοδο, που βοηθά στην εξέλιξη των επαγγελματικών σου. Παράλληλα, ενδεχομένως να σου ανοίγει την πόρτα και σε ένα παλαιότερο θέμα, προσπάθεια ή διαπραγμάτευση, που επανέρχεται με πολύ καλύτερους όρους και προϋποθέσεις! Αλλά και η κοινωνική σου ζωή σου προσφέρει πολλές ευκαιρίες και δυνατότητες να διευρύνεις τις γνωριμίες σου και τον κύκλο σου. Ανοίγεις νέα πεδία ενδιαφερόντων, απ’ όπου μπορείς να αντλήσει και περισσότερη χαρά, αλλά και καινούργιες ιδέες, νέες αντιλήψεις και πολύ περισσότερο, νέες γνωριμίες! Στην ερωτική σου ζωή, διόλου απίθανο το σενάριο της επιστροφής ενός προσώπου από το παρελθόν, προκειμένου να ξαναδείς με μια μεγαλύτερη λεπτομέρεια τη σχέση σας και να αποφασίσεις τελικά αν θέλεις να προχωρήσεις παρακάτω μαζί του ή όχι!

ΥΓ. Αυτό που πραγματικά θα σε βοηθήσει την περίοδο αυτή, είναι το να μην εμμένεις σε δογματικές και απόλυτες θέσεις και απόψεις, αλλά να λειτουργήσεις με την μεγαλύτερη δυνατή διαλλακτικότητα και ευελιξία, τόσο στα θέματα που αφορούν το σπίτι και την οικογένεια, όσο και στα επαγγελματικά σου. Καλό είναι να ρίχνεις μία δεύτερη ή και μια τρίτη ματιά σε οτιδήποτε παρουσιάζεται τώρα στη ζωή σου, γιατί ενδεχομένως να είναι μια σημαντική ευκαιρία, την οποία να μπορείς να αξιοποιήσεις προς όφελος σου!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Επίτρεψε στην καλύτερη ποιότητα του είναι σου, να ανασυρθεί από μέσα σου και να σου δώσει τις απαντήσεις που ζητάς! Ο κύκλος αυτός σε καλεί να πάρεις θέση απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις, που σε προβλημάτισαν το προηγούμενο διάστημα. Όμως εσύ, ξέρεις και να συγχωρείς και να δίνεις ευκαιρίες!

Τώρα είναι η ευκαιρία που περίμενες να διεκδικήσεις ξανά πρόσωπα ή καταστάσεις, που με κάποιο τρόπο το προηγούμενο διάστημα παρέμειναν σε μια ασαφή, αόριστη κατάσταση. Βέβαια, πολύ πιθανόν τα οικογενειακά θέματα που προκύπτουν τώρα, να έχουν μια μεγαλύτερη ένταση και να μην σου επιτρέπουν να εστιάσεις σε αυτά που θεωρείς σημαντικά, αφού σου αποσπούν το ενδιαφέρον και σε αναγκάζουν να αφήσεις στην άκρη ίσως κάποια θέματα που έχουν προτεραιότητα για σένα! Όμως, επειδή είναι ανάγκη να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες, είναι σημαντικό να βάλεις προτεραιότητες, τις οποίες και θα τηρήσεις! Σχέσεις και συνεργασίες μπαίνουν στο μικροσκόπιο, σε έναν καινούργιο κύκλο συζητήσεων και διαπραγματεύσεων, προκειμένου να περάσουν σε μία νέα πιο αισιόδοξη και πιο ουσιαστική φάση. Αλλά και στην ερωτική σου ζωή, ανοίγεται ένα νέο παράθυρο διαπραγματεύσεων, που σε φέρνει πιο κοντά σε ένα πρόσωπο, με το οποίο η απόσταση που μεσολάβησε το προηγούμενο διάστημα μεταξύ σας, δεν ήταν ικανή να σας απομακρύνει ουσιαστικά! Ωστόσο, φρόντισε να είσαι απόλυτα ρεαλιστής, τόσο σε ό,τι υπόσχεσαι, όσο και σε ό,τι μπορεί να σου υποσχεθούν οι άλλοι. Οι ημέρες αυτές κρύβουν μια δόση υπερβολής…

ΥΓ. Ακόμα και αν τα πράγματα μοιάζουν δύσκολα ή αξεπέραστα, η εποχή αυτή μπορεί να σου δώσει ευκαιρίες και μάλιστα πολύ σημαντικές, αρκεί να είσαι ψύχραιμος και προετοιμασμένος να τις διαχειριστείς με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να βγεις ωφελημένος από αυτές!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Είναι η εποχή που μπορείς να συζητήσεις και να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη ένταση οτιδήποτε κι αν σε ενδιαφέρει, από προσωπικά, μέχρι οικονομικά… Όλα στο τραπέζι και όλα υπό διαπραγμάτευση!

Είναι σημαντικό να μην μείνεις εστιασμένος σε έναν τομέα, αλλά να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Οι εξελίξεις μπορεί να λειτουργήσουν ευνοϊκά σε πολλούς τομείς και να σου δώσουν θετικά αποτελέσματα. Όλα έχουν να κάνουν με τη δική σου διαχείριση, αν και η πανσέληνος αυτή φαίνεται να εστιάζει περισσότερο στα οικονομικά σου και την επαναδιαπραγμάτευση σε ένα θέμα του παρελθόντος, με νέες, αισιόδοξες εξελίξεις για εσένα! Η κοινωνική σου ζωή φαίνεται να λειτουργεί κι αυτή σε ένα ιδιαίτερα ευχάριστο κλίμα. Σου δίνει τη δυνατότητα της επέκτασης, της διεύρυνσης των σχέσεών σου, ενώ είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν και νέες γνωριμίες με ιδιαίτερο ενδιαφέρον, που θα δημιουργούν νέα δεδομένα στην ερωτική σου ζωή. Διόλου απίθανο μια νέα γνωριμία να εγείρει έντονα συναισθήματα και να δημιουργήσει προϋποθέσεις εξέλιξης σε μια σχέση, που μόνο απλή δεν μοιάζει να είναι!

ΥΓ. Αρκετά ευχάριστο σε γενικές γραμμές το κλίμα, αλλά και της περιόδου γενικότερα. Η Πανσέληνος αυτή, πέρα από την ενίσχυση των οικονομικών σου ζητημάτων, έρχεται να ευνοήσει και την ερωτική σου ζωή. Ίσως να επανέλθει και ένα πρόσωπο από το παρελθόν σου, για να μοιραστεί μαζί σου στιγμές ιδιαίτερα έντονες, διεγερτικές και άκρως απογειωτικές… Οι ερωτικές εμπειρίες της περιόδου, μπορεί να σου μείνουν αξέχαστες!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Υδροχόε, το σύμπαν όχι μόνο συνεχίζει να σου στέλνει τις ευεργετικές του ενέργειες και να σε βοηθά στην επιτυχία των προσωπικών σου επιτευγμάτων, αλλά σου δίνει και τη δυνατότητα σημαντικών διορθωτικών κινήσεων. Δεν έχεις καμιά δικαιολογία πλέον, για να μην τα καταφέρεις!

Συχνά, οι καταστάσεις θα λειτουργήσουν μέσα από απροσδόκητες εξελίξεις, που χωρίς να το περιμένεις, θα σε φέρουν πιο κοντά σε ό,τι σχεδιάζεις ή ό,τι σκέπτεσαι. Η Πανσέληνος του μήνα έρχεται να λειτουργήσει πολύ ευεργετικά στις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου και να συντελέσει στην αποκατάσταση των ισορροπιών με τα πρόσωπα, που για κάποιο λόγο το προηγούμενο διάστημα είχατε απομακρυνθεί, αφού τόσο η δική σου διάθεση όσο και των άλλων απέναντι σου, είναι πολύ περισσότερο συγκαταβατική! Η ερωτική σου ζωή μοιάζει με… κοσμική εκδήλωση! Κόσμος πάει κι έρχεται, και εσύ επανεξετάζεις θέματα από το παρελθόν, καθώς πρόσωπα που έχουν περάσει από τη ζωή σου επανέρχονται, για να επαναδιαπραγματευθούν μια δεύτερη ευκαιρία μαζί σου!

ΥΓ. Πάντως, για καλό και για κακό μην εμπιστευτείς λόγια ή υποσχέσεις που δίνονται! Επίσης, δώσε μεγαλύτερη έμφαση στα θέματα των οικονομικών σου. Μια συνετή και προσεκτική διαχείριση, θα βοηθήσει πολύ!

ΙΧΘΕΙΣ

Ιχθύ, μπορείς να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου… Άλλωστε, αυτήν την εποχή επιβάλλεται να το κάνεις!

Μπορεί η Πανσέληνος αυτή να βγάζει μια καθημερινότητα, που ενδεχομένως εγείρει πολλά θέματα κι εκκρεμότητες, που πρέπει να διαχειριστείς και που όπως φαίνεται, έναν σχετικό πονοκέφαλο σου τον δημιουργούν! Σου δίνει όμως και τη δυνατότητα να διεκδικήσεις με μεγαλύτερη δύναμη και ορμή οτιδήποτε σε ενδιαφέρει και, γιατί όχι, να το κατακτήσεις! Οι σχέσεις σου αλλά και γενικότερα τα σχέδιά σου, αποκτούν μια μεγαλύτερη κινητικότητα. Σου δίνεται η δυνατότητα να δρομολογήσεις θέματα που σε ενδιαφέρουν και να έχεις θετικές εξελίξεις σε οτιδήποτε οργανώνεις και με το χειρίζεσαι με σωστό τρόπο. Βεβαίως, εκεί μπορεί να είναι και το δύσκολο σημείο για σένα, το να βγεις ουσιαστικά από τον κόσμο σου και να αναλάβεις πρωτοβουλίες, δεδομένου ότι έχεις μία τάση να κολυμπάς στους βυθούς σου, χωρίς να έχεις επαφή με την πραγματικότητα. Τώρα, είναι ανάγκη να πάρεις τα πράγματα στα χέρια σου και να τα κινήσεις όπως θέλεις ή όπως σε συμφέρει! Εξελίξεις φαίνεται να υπάρχουν και στην ερωτική σου ζωή. Είναι πολύ πιθανό μια σχέση από το παρελθόν να κάνει την επάνοδό της στη ζωή σου, ανοίγοντας ένα νέο κύκλο διαπραγματεύσεων μεταξύ σας. Επίσης, δεν αποκλείεται και μια νέα γνωριμία να δημιουργήσει πολύ ισχυρές συναισθηματικές δονήσεις και να σε απογειώσει κυριολεκτικά!

ΥΓ. Όπως και να έχει, είναι μια εποχή που σου δίνει πολύ σημαντικά κίνητρα να κινηθείς στην κατεύθυνση που θέλεις και να πετύχεις! Μην το σκέπτεσαι, πιάσε την ευκαιρία από τα… μαλλιά και εκμεταλλεύσου την!

Πηγή:myastro.gr