Πικάντικη μακαρονάδα με μπέικον και τσίλι

Υλικά

500 γρ. μακαρόνια
1 κ.σ. λάδι
2 καυτερές κόκκινες πιπεριές  χωρίς τους σπόρους τους 
6 φέτες μπέικον 
3/4 φλ. μασκαρπόνε
1/2 φλ. βασιλικό
πιπέρι
παρμεζάνα         

Εκτέλεση

Βήμα 1: Βράζουμε τα μακαρόνια σε μια κατσαρόλα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τα σουρώνουμε.

Βήμα 2: Σε ένα τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το μπέικον και τις πιπεριές για περίπου 4-5 λεπτά, μέχρι το μπέικον να γίνει τραγανό και κρατσανιστό.

Βήμα 3: Στην κατσαρόλα που είναι τα μακαρόνια ρίχνουμε την σάλτσα μας μαζί με το μασκαρπόνε, το βασιλικό και το πιπέρι. Τα ανακατεύουμε και σερβίρουμε, κατά προτίμηση με τριμμένη παρμεζάνα. www.newsbeast.gr