Υλικά
- 400 γρ. πένες
- 200 γρ. τόνο σε ελαιόλαδο
- 190 γρ. πέστο βασιλικού
- 100 γρ. τυρί τσένταρ τριμμένο
- 250 γρ. ντοματίνια κομμένα στη μέση
Εκτέλεση
Βήμα 1Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.Βήμα 2Τοποθετήστε τον τόνο με το ελαιόλαδό του σε ένα μπολ και ανακατέψτε με τη σάλτσα πέστο.Βήμα 3Προσθέστε το ένα τρίτο του τυριού και τα ντοματίνια και ανακατέψτε.Βήμα 4Μόλις τα ζυμαρικά είναι έτοιμα, σουρώστε και ανακατέψτε με τη σάλτσα.Βήμα 5Ρίξτε το μείγμα σε ένα ταψί, γαρνίρετε με το υπόλοιπο τυρί και τοποθετήστε στο γκριλ για 3- 4 λεπτά μέχρι να λιώσει το τυρί.