Οι μηνιαίες προβλέψεις του Ιουλίου 2021 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας


ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας ανάδρομος από τους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 φροντίζει να σε βοηθήσει να κλείσεις κεφάλαια του παρελθόντος που λειτουργούν επιβαρυντικά στην ψυχολογία σου. Ο φύλακας-άγγελος σου είναι εδώ για να σε προστατεύσει στις δύσκολες

στιγμές και να σου δείξει το δρόμο που θα σε βοηθήσει να απαλλαγείς από τραύματα και πληγές που σε ταλαιπωρούν ακόμα. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 ενισχύει την ανάγκη για να κλείσεις ζητήματα που απασχολούν το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές γνωριμίες που θα σε βοηθήσουν σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Παράλληλα η προσωπική σου ζωή βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος, προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε σκληρές φράσεις και απολυτότητα που μπορεί να πληγώσουν το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι σημαντικό να ξεφύγεις από καθετί που μπορεί να οδηγήσει σε σκληρές κόντρες καθώς η ανάγκη χειρισμού και ελέγχου κάνει έντονα την εμφάνιση της.

2ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να υπάρξουν σημαντικά ζητήματα σε ότι αφορά την προσωπική σου ζωή καθώς εμπόδια και αιφνιδιαστικά γεγονότα λειτουργούν επιβαρυντικά στη σχέση σου. Στις 10.07 η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε οικογενειακές υποθέσεις που σε απασχολούν έντονα καθώς έχεις την δυνατότητα να πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις με βάση την φαντασία και την διορατικότητα σου. Μετακομίσεις και θέματα ακίνητης περιουσίας μπορούν να εξελιχθούν ιδανικά για εσένα αρκεί να διευρύνεις τους ορίζοντές σου και να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν. Στις 13.07 η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα εκτοξεύει την προσωπική σου ζωή στα ύψη καθώς ενισχύει την ανάγκη για πάθος και αισθησιασμό σε όλα τα επίπεδα της σχέσης. Ο αδέσμευτος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις το ταίρι της ζωής σου καθώς δεν διστάζεις να διεκδικήσεις το πρόσωπο που θεωρείς ότι σου ταιριάζει απόλυτα και μπορείς να περάσεις μοναδικά μαζί του. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 έχεις την δυνατότητα να προχωρήσεις σε δημιουργικές δραστηριότητες που απογειώνουν το κέφι και την φαντασία σου. Η προσωπική σου ζωή έχει καθοριστικό ρόλο καθώς μπορεί να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά την σχέση σου. Στιγμές απόλαυσης, διασκέδασης, αισθησιασμού και χαράς μπορείς να περάσεις με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου καθώς νιώθεις ότι ήρθε η ώρα με γενναιοδωρία να δείξεις τα συναισθήματα σου ώστε να δημιουργήσεις μία σταθερή βάση στην αισθηματική ζωή. Ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28.07 και σου δίνει την δυνατότητα να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις και πώς να αναπτυχθείς μέσα από τα όνειρά σου. Μπορεί να διευρυνθεί σε σημαντικό βαθμό ο φιλικός κύκλος καθώς έρχονται στη ζωή σου πρόσωπα που έχουν την ίδια κουλτούρα και ιδιοσυγκρασία με σένα. Σκέψεις για νέα σχέδια μπορεί να εξελιχθούν εξαιρετικά αρκεί να είσαι απόλυτα ακριβής στα βήματα που θέλεις να πραγματοποιήσεις. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας ανάδρομος στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 σου δίνει την ευκαιρία να επαναπροσδιορίσεις στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις. Δεν αποκλείεται πρόσωπα μέσα από το φιλικό περιβάλλον να επανέλθουν στη ζωή σου. Είναι σημαντικό το γεγονός ότι είναι έτοιμοι να σε στηρίξουν με κάθε τρόπο σε σχέδια και όνειρα που θέλεις να πετύχεις. Η προσωπική σου διεύρυνση και ανάπτυξη περνάει μέσα από ομαδικές προσπάθειες και αυτό είναι κάτι που το αντιλαμβάνεσαι σε σημαντικό βαθμό. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις υποθέσεις επαγγελματικής και οικογενειακής φύσεως. Σημαντικό είναι να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων πληγώνοντας πρόσωπα που είναι σημαντικά για εσένα καθώς αυτό αργά ή γρήγορα θα λειτουργήσει επιβαρυντικά στις προσωπικές του επιδιώξεις. Νέες επαγγελματικές προτάσεις μπορεί να οδηγήσουν στην προσωπική σου εξέλιξη. Φρόντισε να τις αξιοποιήσεις με γνώμονα το συμφέρον της καριέρας σου και την πορεία που θέλεις να ακολουθήσεις.

2ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι συγκρούσεις και η ψυχρότητα μπορεί να ταλαιπωρήσουν την προσωπική ζωή και τις οικογενειακές σχέσεις για αυτό οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα εγκρατής στις αντιδράσεις σου προσπαθώντας να προστατεύσεις καθετί σημαντικό για εσένα. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς στο κοντινό περιβάλλον και να αξιοποιήσει τις ευκαιρίες που θα σε αλλάξουν ριζικά. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι οι εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές εξελίσσονται ομαλά καθώς έχεις πρωτότυπες ιδέες που θα εντυπωσιάσουν. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα στις 13.07 δημιουργεί το κατάλληλο περιβάλλον για εσένα και το ταίρι στον προσωπικό σου χώρο καθώς ενισχύει την ανάγκη και την επιθυμία για μοναδικές στιγμές μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Προσοχή σε καταπιεσμένη οργή και θυμό που μπορεί να έρθει στην επιφάνεια και να δημιουργήσει προβλήματα χάνοντας ότι όμορφο έχεις χτίσει μέχρι τώρα. Επικεντρώσου στο πάθος και τον ρομαντισμό και δεν θα χάσεις.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθεί σε θέματα ακίνητης περιουσίας που μπορεί να σε ενδιαφέρουν. Γεγονός είναι ότι ψυχολογικά νιώθεις αναστάτωση καθώς ζητήματα από το παρελθόν επανέρχονται και αγγίζουν οικογενειακές σχέσεις. Οφείλεις να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός σε πιθανές αντιδράσεις που μπορεί να εγείρουν σφοδρές κόντρες λόγω της καταπιεσμένης οργής και του θυμού που εκδηλώνεις με μεγάλη ευκολία. Από τα μέσα του μήνα και μετά προσοχή σε αντιπαραθέσεις που μπορεί να δημιουργήσουν σημαντικά προβλήματα στην οικογένεια. Από τις 28.07 ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο και φροντίζει να επαναφέρει ευκαιρίες σε επαγγελματικό επίπεδο που σε ενδιαφέρουν. Είναι σημαντικό να αποφύγεις την αλαζονεία και την αμετροέπεια που θα ενοχλήσει για αυτό φρόντισε να επικεντρωθείς στις δυνατότητες και στις επιλογές που σου δίνονται με μετριοπάθεια και εγκράτεια. Σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή δεν αποκλείονται, όπως μία επίσημη δέσμευση που θα έχει άμεσο αντίκτυπο στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. 

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας από τους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις επιλογές που μπορεί να έχουν προκύψει στο επαγγελματικό περιβάλλον με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Βέβαια θα πρέπει να είσαι απόλυτα ρεαλιστής και προσγειωμένος σε σχέδια που θέλεις να προωθήσεις και απορούν την καριέρα σου γιατί με ευκολία μπορεί να υπερβάλλεις σε ότι θέλεις να επιτυχείς, κάτι που θα οδηγήσει σε παγίδες και λάθος αποφάσεις. Η μετριοπάθεια είναι απαραίτητη για να προχωρήσεις προς τη σωστή κατεύθυνση. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 κλείνει ζητήματα που αφορούν το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον καθώς σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις επιλογές που αφορούν ταξίδια και πνευματικές αναζητήσεις που σε ενδιαφέρουν. Πρόσωπα κοντά σου θα επιδιώξουν να σε στηρίξουν σε ότι αποφασίσεις, μείνε μακριά από απολυτότητα και σκληρότητα που μπορεί να τραυματίσει σχέσεις. Οφείλεις να είσαι διαλλακτικός σε ότι σου προτείνεται για να το αξιοποιήσεις θετικά για εσένα.

2ο δεκαήμερο

Δύσκολο θα είναι το πρώτο δεκαήμερο για τις κοντινές σχέσεις και την προσωπική σου ζωή καθώς προκύπτουν εμπόδια, καθυστερήσεις και αποκαλύψεις που μπορεί να δονήσουν για τα καλά σημαντικές σχέσεις στη ζωή σου. Φρόντισε να κρατήσεις την ψυχραιμία σου γιατί τα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα δεν θα σε γνωρίσουν. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σου δίνει την ευκαιρία μιας νέας οικονομικής εκκίνησης που μπορεί να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκή. Δεν αποκλείεται να επανέλθουν προτάσεις από το παρελθόν για οικονομικά σχέδια που θα σε βοηθήσουν να έχεις την ασφάλεια και την σταθερότητα που αποζητάς. Στις 13.07 η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα φροντίζει να απογειώσει το κέφι και την διάθεσή σου καθώς νιώθεις ότι θέλεις να πάρεις κάθε στιγμή με κοντινά πρόσωπα και το ταίρι σου που μπορεί να είναι δημιουργική. Κοντινές αποδράσεις θα σε βοηθήσουν να ανανεωθείς και να απολαύσεις στιγμές απολύτου πάθους με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη στον Λέοντα μέχρι τις 28.07 έχεις την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε εμπορικές συμφωνίες και συναλλαγές καθώς νιώθεις ότι έχεις την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς στον μέγιστο βαθμό. Αυτό θα αποδώσει σημαντικά οφέλη ιδιαίτερα σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία για αυτό φρόντισε να προχωρήσεις με γοργούς ρυθμούς σε συνεργασίες και συνομιλίες με πρόσωπα που εντυπωσιάζεις για την ευστροφία σου. Με τον Δία ανάδρομο στον Υδροχόο από τις 28.07 έχεις την δυνατότητα να επανεξετάσεις ζητήματα εκπαίδευσης, σεμινάρια και ημερίδες που σε ενδιαφέρουν καθώς οι πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις έρχονται πάλι με έντονο τρόπο στο προσκήνιο. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον που θα σε βοηθήσουν να επιλέξεις την κατεύθυνση που σου ταιριάζει. Αναμοχλεύεις ζητήματα από το παρελθόν καθώς νιώθεις ότι μπορείς να εξελιχθείς μέσα από αυτά και να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία προς το καλύτερο. Ταξίδια στο εξωτερικό δεν αποκλείονται, αξιοποίησε κάθε ευκαιρία.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται ανάδρομα στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 έχεις την δυνατότητα να επικεντρωθείς σε ότι αφορά ζητήματα εκπαίδευσης και γνώσεων που σε ενδιαφέρουν άμεσα. Μέσα από το ευρύτερο συγγενικό και φιλικό περιβάλλον θα έρθεις σε επαφή με πρόσωπα και αντικείμενα που θα ανοίξουν νέους πνευματικούς ορίζοντες μπροστά σου. Είναι σημαντικό για εσένα να εξελιχθείς μέσα από καινούργια πράγματα και να εντρυφήσεις σε βαθύτερο επίπεδο σε γνώσεις που σε βοηθούν να αλλάξεις την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 μπορεί να σε βοηθήσει να κλείσεις υποθέσεις οικονομικής φύσεως που σχετίζονται με τρίτους. Σημαντικό είναι να μην εγκλωβιστείς στην καχυποψία και τις αμφιβολίες που διαστρεβλώνουν την πραγματική εικόνα. Σε προσωπικό επίπεδο μπορεί να γίνεις ιδιαίτερα καυστικός γιατί δεν θα διστάσει να απευθύνεις με σκληρό τρόπο την προσωπική σου άποψη σχέσεις και συνεργασίες. Καλό είναι να είσαι εγκρατής ώστε να προστατεύσεις σημαντικές σχέσεις της ζωή σου. 

2ο δεκαήμερο

Οικονομικές ανατροπές και συναισθηματική αναστάτωση μπορεί να υπάρξει το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς εμπόδια σε οικονομικές συναλλαγές και συμφωνίες ή αλλαγές που θα σε αιφνιδιάσουν δημιουργούν υπερένταση. Προσοχή και στην προσωπική σου ζωή καθώς με ευκολία μπορεί να απομακρυνθείς από το ταίρι σου. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 10.07 σου δίνει την ευκαιρία να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα που θα επηρεάσει σημαντικά σχέσεις και συνεργασίες. Πρόσωπα από το φιλικό περιβάλλον μπορεί να σε αιφνιδιάσουν με ευχάριστες προτάσεις που θα σε βοηθήσουν να επεκταθείς και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Με την Αφροδίτη και τον Άρη σε σύνοδο στον Λέοντα στις 13.07 σου δίνεται η δυνατότητα να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια και εκκρεμότητες με πολύ επιτυχημένο τρόπο. Παράλληλα ο ρομαντισμός και το πάθος έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσωπική σου ζωή και σε βοηθούν να περάσεις μοναδικές στιγμές με το πρόσωπο που έχεις στο πλευρό σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης από τον Λέοντα μέχρι τις 29.07 σου δίνει την ευκαιρία με υπομονή, αργά βήματα και επιμονή να προχωρήσεις σε οικονομικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Είναι καθοριστικό για εσένα να δημιουργήσεις ένα περιβάλλον σταθερότητας σε σχέση με τα οικονομικά σου καθώς αυτό επηρεάζει θετικά την αυτοπεποίθηση. Να θυμάσαι ότι η αδιαλλαξία και το πείσμα δεν θα σε βοηθήσουν να απολαύσεις στις στιγμές με το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει για αυτό φρόντισε να δείξεις περισσότερη κατανόηση σε ανάγκες και επιθυμίες που μπορεί να έχει ο σύντροφός σου. Με τον Δία να περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28.07 σου δίνεται η δυνατότητα να επανεξετάσεις οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που μπορεί να σε ενδιαφέρουν έντονα. Επιχειρηματικές προτάσεις επανέρχονται στο προσκήνιο και οφείλεις να τις δεις με κάθε λεπτομέρεια καθώς δεν αποκλείεται να σου προσφέρουν οικονομική ασφάλεια και ψυχολογική ηρεμία. Κληρονομικές υποθέσεις είναι πολύ πιθανό να προκύψουν, φρόντισε να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να προχωρήσεις με γοργό ρυθμό στην οποία διευθέτηση τους.   

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 σου δίνεται η δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες σε σχέση με τρίτους και κληρονομικά ζητήματα που μπορεί να σε απασχολούν. Έχεις παράλληλα την ευκαιρία να απαλύνεις ανασφάλειες και φόβους που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να προχωρήσεις την εκ βάθους εξομολόγηση των συναισθημάτων σου κυρίως προς το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στην προσωπική σου ζωή. Στις 24.07 η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Υδροχόο σε καλεί να στραφείς στις διαπροσωπικές σου σχέσεις καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν ζητήματα σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο που πρέπει να κλείσουν. Γεγονός είναι ότι μπορεί να υπάρξουν θετικές εξελίξεις στο πεδίο των συνεργασιών ή σε σχέση με νέες γνωριμίες που έρχονται στη ζωή σου. Καλά θα κάνεις όμως να είσαι προσεκτικός τον τρόπο που εκφράζεται καθώς με ευκολία μπορεί να εκδηλώσεις παράπονα με σκληρό και δηκτικό τρόπο δυσαρεστώντας σημαντικά πρόσωπα και εσένα. 

2ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να είσαι ιδιαίτερα επιθετικός σε προσωπική και επαγγελματική ζωή καθώς βρίσκεις εμπόδια και δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατρεπτικά γεγονότα που θα επηρεάσουν την ψυχολογία και τις κινήσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σου δίνει την δυνατότητα να απεμπλακείς από παλιότερες καταστάσεις που μπορεί να σε ταλαιπωρούν και να φορτίζουν αρνητικά την ψυχολογία σου. Καλά θα κάνεις να επικεντρωθείς στο μέλλον καθώς η περίοδος είναι κατάλληλη για να απελευθερωθείς από ψυχολογικά βαρίδια και τραύματα που ακόμα σε απασχολούν. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιό σου στις 13.07 εκτοξεύει την γοητεία σου στα ύψη και δημιουργεί μία ιδανική ατμόσφαιρα γύρω από το πρόσωπό σου. Μπορείς να κερδίσεις σε όλα τα επίπεδα καθώς ευνοούνται προσωπικές και επαγγελματικές επιλογές αρκεί να απαγκιστρωθείς από τον εγωκεντρισμό. Ο πόθος και η έλξη σε προσωπικό επίπεδο απογειώνουν την σχέση σου κυριολεκτικά.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στο ζώδιο του μέχρι τις 29.07 έχεις την δυνατότητα να πάρεις πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς νιώθεις τον δυναμισμό και την αποφασιστικότητα να ξεχειλίζουν. Βέβαια πιθανό είναι να δράσεις παρορμητικά και επιθετικά κάποιες φορές δημιουργώντας προβλήματα και κόντρες. Να θυμάσαι ότι η απερισκεψία θα έχει κόστος για αυτό φρόντισε να είσαι μετριοπαθής και απόλυτα συγκροτημένος σε όποιες πρωτοβουλίες θέλεις να πάρεις στη ζωή σου. Με τον Δία να επιστρέφει στον Υδροχόο στις 28.07 έχεις την δυνατότητα να αξιοποιήσεις προτάσεις που αφορούν συνεργασίες καθώς πρόσωπα που επανεμφανίζονται μπορεί να λειτουργήσουν πολύ θετικά για τις επαγγελματικές σου επιδιώξεις. Παράλληλα απολαμβάνεις την ηρεμία και την κατανόηση στην προσωπική σου ζωή καθώς διανύεις μία ιδανική περίοδο με το πρόσωπο που πρωταγωνιστεί στη ζωή σου. Ο αδέσμευτος έχεις την δυνατότητα ανα γνωρίσεις νέο πρόσωπο που μπορεί να είναι το ιδανικό για εσένα καθώς δεν αποκλείεται να σηματοδοτήσει σημαντικές εξελίξεις στην προσωπική σου ζωή που θα σε ενθουσιάσουν. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται ανάδρομα στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 και φροντίζει να λειτουργήσει ευνοϊκά σε σχέσεις και συνεργασίες που είναι σημαντικές στη ζωής σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες προτάσεις σε επαγγελματικό επίπεδο που θα σε βοηθήσουν να προχωρήσεις σε μία νέα δημιουργική πορεία στην καριέρα σου. Παράλληλα, στην προσωπική σου ζωή είναι πιθανόν να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές και θα σε οδηγήσουν σε σημαντικές αποφάσεις και τα αισθηματικά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα της καθημερινότητας και της δουλειάς που σε απασχολούν έντονα καθώς σε βοηθά να κλείσεις ότι εκκρεμεί και μπορεί να σου δημιουργεί ανασφάλεια. Παρασκηνιακές διεργασίες εις βάρος σου μπορεί να αποκαλυφθούν και να σε πληγώσουν, οφείλεις με ψυχραιμία και ρεαλισμό να αντιμετωπίσεις τα πρόσωπα που θέλουν να υποβαθμίσουν αυτά που προσφέρεις και να πουν εμπόδιο στην προσωπική σου εξέλιξη. Προσοχή σε κόντρες με φιλικά πρόσωπα που μπορεί να είναι σκληρές και να οδηγήσουν σε ρήξεις. 

2ο δεκαήμερο

Προσοχή σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα θα πρέπει να δείξεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς τα εμπόδια και οι ανατροπές που μπορεί να προκύψουν θα σε απογοητεύσουν και θα δημιουργήσουν έντονη κυκλοθυμία. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε στόχους και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις καθώς ανοίγονται νέοι ορίζοντες μπροστά σου με ξαφνικές ευκαιρίες που έρχονται. Καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς φιλικά πρόσωπα που θέλουν να είναι αρωγοί δίπλα σου σε κάθε προσπάθεια αφού έχουν πολλά να σου προσφέρουν. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα στις 13.07 απογειώνει το πάθος και τον ρομαντισμό στην προσωπική σου ζωή καθώς επιδιώκεις να βρεθείς μακριά από όλους με το αντικείμενο του πόθου σου. Πρόσωπα από το παρελθόν μπορεί να επανέλθουν στη ζωή σου διεκδικώντας να βρουν μία θέση δίπλα σου. Αυτό θα σε αναστατώσει, όμως δεν πρέπει να έχεις αυταπάτες και ψευδαισθήσεις για ότι που μπορούν να σου προσφέρουν. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 νιώθεις ότι ήρθε η στιγμή να απομακρυνθείς καθώς ζητήματα του παρελθόντος έρχονται στην επιφάνεια και σου δημιουργούν κυκλοθυμία και εσωστρέφεια. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά παρασκηνιακές διεργασίες και υπόγειες κινήσεις στον εργασιακό χώρο που μπορεί να επηρεάσουν την εξέλιξή σου αφού θα σε απογοητεύσουν και θα δημιουργήσουν κλίμα έντασης και αντιπαραθέσεων με συναδέλφους σου. Η τέχνη θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς συναισθηματικά ώστε να λειτουργήσεις ρεαλιστικά σε σημαντικά ζητήματα για εσένα. Με τον Δία να περνάει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28.07 αυξάνονται και πάλι υποχρεώσεις σε καθημερινό επίπεδο και αυτό είναι αρκετό για να σου δημιουργήσει άγχος. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι θα είσαι προστατευμένος στον εργασιακό χώρο από πιθανές δυσκολίες που μπορεί να προκύψουν. Φρόντισε να προσέξεις το σώμα σου γιατί είναι εύκολο να το επιβαρύνεις με περιττά κιλά λόγω των υπερβολών που μπορεί να υπάρξουν σε διατροφικό επίπεδο. 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 και σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες της καθημερινότητας που μπορεί να σου δημιουργούν άγχος. Οι αυξημένες υποχρεώσεις μπορεί να δημιουργούν υπερένταση όμως παράλληλα σου δίνουν τη δυνατότητα να δείξεις τι μπορείς να προσφέρεις στο εργασιακό περιβάλλον. Αυτό θα λειτουργήσει προστατευτικά σε περίπτωση προβλημάτων που μπορεί να προκύψουν καθώς είναι βέβαιο ότι εσύ θα συνεχίσεις χωρίς δυσκολίες ότι έχεις αναλάβει να διεκπεραιώσεις. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 τονίζει γεγονότα στην προσωπική σου ζωή και στις φιλικές σου σχέσεις καθώς κλείνει ένας σημαντικός κύκλος για εσένα. Δεν αποκλείεται να προκύψουν καθοριστικές νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα ανανεώσουν τα αισθηματικά σου. Παράλληλα ο δεσμευμένος θα έχεις την ευκαιρία να προχωρήσεις σε επόμενο στάδιο της σχέσης σου αφού νιώθεις ότι το ταίρι σου μπορεί να ανταποκριθεί σε αυτά που θέλεις. Προσοχή σε συζητήσεις στον επαγγελματικό χώρο που μπορεί να εξελιχθούν με δυσάρεστο τρόπο.

2ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα μπορεί να επιφυλάσσει αντιπαραθέσεις και ανατροπές σε σχέση με την θέματα που αφορούν το φιλικό περιβάλλον και την προσωπική σου ζωή για αυτό είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία και απόλυτη ωριμότητα σε ότι αντιμετωπίσεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 μπορεί να φέρει σημαντικές ευκαιρίες στην επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα θετικές και αισιόδοξες για την εξέλιξή σου. Φρόντισε να αξιοποιήσεις τις επιλογές που σου δίνονται καθώς είναι πιθανό να ανοίγουν νέους σημαντικούς δρόμους στο πεδίο της καριέρας και της κοινωνικής αναγνώρισης. Με την σύνοδο της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα στις 13.07 ανανεώνεις την προσωπική σου ζωή καθώς επικεντρώνεσαι με το ταίρι σου σε κοινούς στόχους που μπορεί να έχετε και να σας γεμίζουν χαρά. Το πάθος και ενθουσιασμός είναι χαρακτηριστικά αυτής της συγκυρίας που θα σας βοηθήσουν να έρθετε πιο κοντά και να λειτουργήσετε ιδανικά σαν ομάδα. Κοινές δράσεις θα λειτουργήσουν ευεργετικά για την σχέση σας. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 έχει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ομαδικές δράσεις και συλλογικές προσπάθειες τις οποίες συμμετέχεις. Νιώθεις ότι μπορείς να προσφέρεις το μέγιστο σε ότι ασχολείσαι καθώς είναι σημαντικό για εσένα να επιτευχθούν κοινοί στόχοι και φιλοδοξίες που μπορεί να έχεις με άλλα άτομα. Εξορμήσεις με φιλικά πρόσωπα θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να ενταχθείς σε ένα σύνολο που σε γεμίζει. Με τον Δία να επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28.07 επιδιώκεις να περάσεις μοναδικά απολαμβάνοντας κάθε στιγμή διασκέδασης και χαράς στην προσωπική σου ζωή. Πολύ πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν σε προσωπικό επίπεδο καθώς σε ενθουσιάζουν και σε βοηθούν να εκδηλώσεις με γενναιοδωρία τα συναισθήματά σου. Έχεις παράλληλα την δυνατότητα να εξομαλύνεις τις σχέσεις του με τα παιδιά και να λύσεις πιθανά ζητήματα που τα απασχολούν και δημιουργούν αναστάτωση μεταξύ σας. Δημιουργικές βλέψεις μπορεί να εξελιχθούν με θετικό τρόπο αν φροντίσεις να κάνεις τα σωστά βήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται ανάδρομα στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 και σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς και ξενοιασιάς στην προσωπική σου ζωή. Δημιουργικά ενδιαφέροντα θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς μέσα από την τέχνη μπορείς να εκφράσεις τον εαυτό σου και τα ταλέντα που έχεις. Στην προσωπική σου ζωή μπορείς να δηλώσεις το απόλυτο πάθος καθώς έχεις την ευκαιρία να εκδηλώσεις συναισθήματα και ανάγκες και να βρεις κατανόηση στο πρόσωπο που έχεις δίπλα σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα σε βοηθήσουν να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο σε ότι αφορά τα αισθηματικά σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 δημιουργεί την ανάγκη να κλείσεις οικογενειακά και επαγγελματικά ζητήματα καθώς δεν αποκλείεται να υπάρξουν θέματα ακίνητης περιουσίας ή προτάσεις σε επίπεδο καριέρα που θα σε απασχολήσουν έντονα. Φρόντισε να κάνεις τα απαραίτητα ξεκαθαρίσματα με συναισθηματισμό και λογική χωρίς να είσαι σκληρός και απαιτητικός με τους γύρω σου καθώς αυτό θα δημιουργήσει σημαντικά προβλήματα. 

2ο δεκαήμερο

Σημαντικές αναταράξεις σε επαγγελματικό επίπεδο μπορεί να υπάρξουν στις αρχές του μήνα καθώς ιδιαίτερα το πρώτο δεκαήμερο δεν είναι εύκολο να προχωρήσεις σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σχέδια που μπορεί να έχεις. Οι αποκαλύψεις και τα εμπόδια θα σε κλονίσουν όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός σε κάθε κίνησή σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σου δίνει την ευκαιρία να επικεντρωθείς σε ζητήματα μόρφωσης και γνώσεων που σε ενδιαφέρουν άμεσα καθώς μέσα από αυτά διευρύνεις το σκεπτικό σου και αλλάζεις την κοσμοθεωρία σου. Ταξίδια και συνομιλίες σε σχέση με το εξωτερικό θα σε απασχολήσουν έντονα καθώς φαίνεται να ανοίγουν νέοι επαγγελματικοι ορίζοντες μπροστά σου. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα στις 13.07 σου δίνει την ευκαιρία να διεκδικήσεις με πάθος και δυναμισμό σύνθεση που θεωρείς ότι σου αξίζει στον επαγγελματικό στίβο. Παράλληλα στην προσωπική σου ζωή δεν θα διστάσεις να κάνεις καθοριστικές αλλαγές όπως για παράδειγμα να γνωρίσεις το πρόσωπο που έχεις δίπλα σου στο ευρύτερο κοινωνικό περιβάλλον. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται στον Λέοντα μέχρι στις 29.07 έχεις την δυνατότητα να δρομολογήσεις με δυναμισμό και αυτοπεποίθηση επαγγελματικά σχέδια που σε ενδιαφέρουν. Παράλληλα δεν αποκλείεται να επωμιστεί τις περισσότερες ευθύνες και υποχρεώσεις και αυτό θα είναι αρκετό για να αναπτυχθεί το άγχος και ο εκνευρισμός. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε συνομιλίες με πρόσωπα που είναι σημαντικά για την καριέρα σου καθώς με ευκολία μπορεί να έρθεις σε αντιπαράθεση. Προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις την αδιαλλαξία σου ώστε να κρατηθούν οι απαραίτητες ισορροπίες. Με τον Δία να επιστρέφει στον Υδροχόο στις 28.07 έχει την δυνατότητα να εξομαλύνει τις οικογενειακές σχέσεις που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσει τη συγκεκριμένη αστρολογική συγκυρία για να προχωρήσει σε θέματα ακίνητης περιουσίας και συναλλαγές που μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Νιώθεις ότι τίποτα δεν μπορεί να σε προσεγγίσει και αυτό φαίνεται στην συμπεριφορά και τις κινήσεις σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Με τον Δία να κινείται ανάδρομος στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 σου δίνεται η δυνατότητα να περάσεις όμορφες στιγμές ζεστασιάς και τρυφερότητας με πρόσωπα από το οικείο περιβάλλον σου. Η οικογένεια παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο για εσένα καθώς θέλεις να δημιουργήσεις την δυνατή ατμόσφαιρα λύνοντας υποθέσεις του μπορεί να είχαν δημιουργήσει προβλήματα το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Μην διστάσεις να προχωρήσεις σε συμφωνίες που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς είναι βέβαιο ότι θα αποδώσουν τα μέγιστα. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόος της 24.07 σε καλεί να επικεντρωθείς σε θέματα που αφορούν το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου καθώς ήρθε η ώρα να κλείσεις τίτλους σχέσεων για εσένα. Προσοχή στην καχυποψία και την απολυτότητα που μπορεί να προκύψουν σε συνομιλίες καθώς είναι εύκολο να δυναμιτίσεις το κλίμα δημιουργώντας εκρηκτικές καταστάσεις και κόντρες δεν θα εξυπηρετήσουν τους στόχους σου. Εμπιστεύσου την διαίσθηση σου και δεν θα χάσεις καθώς θα σε καθοδηγήσει στις καλύτερες δυνατές επιλογές. 

2ο δεκαήμερο

Δύσκολα ζητήματα μπορεί να προκύψουν και νομικές υποθέσεις και εμπορικές συμφωνίες στις αρχές του μήνα καθώς ανατρέπονται σε σημαντικό βαθμό τα σχέδιά σου και δεν αποκλείεται να βρεις εμπόδια σε πιθανές επιδιώξεις που μπορεί να έχεις. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 17 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες. Δεν αποκλείεται παράλληλα να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες σε επίπεδο συνεργασιών που έρχονται αιφνιδιαστικά για να τονίσουν την ανάγκη για μία νέα οικονομική κατάσταση που θα λειτουργήσει ευνοϊκά για εσένα από δω και στο εξής. Η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στον Λέοντα στις 13.07 σου δίνει την ευκαιρία να απολαύσεις στιγμές χαράς, πάθους και περιπέτειας στην προσωπική σου ζωή καθώς σε ικανοποιεί ιδιαίτερα να δραστηριοποιηθείς με το ταίρι σου σε ότι μπορεί να ανανεώσει και να λειτουργήσει ευεργετικά για την σχέση σας. Δεν αποκλείεται ακόμα να υπάρξουν νέες γνωριμίες με πρόσωπα διαφορετικής κουλτούρας που θα κερδίσουν την προσοχή σου και θα σε ενθουσιάσουν. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 και σου δίνει την ευκαιρία να ασχοληθείς με πνευματικές και φιλοσοφικές αναζητήσεις που ανοίγουν τους ορίζοντές σου και ανανεώνουν την προσωπική σου κοσμοθεωρία. Δεν θα διστάσεις να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα του ευρύτερου περιβάλλοντός σου που μπορείς να περάσεις όμορφα μαζί τους και να ακούσεις καινούργια πράγματα που θα σε ενθουσιάσουν. Ταξίδια στο εξωτερικό δεν αποκλείονται, φρόντισε να αξιοποιήσεις την συγκεκριμένη συγκυρία για να περάσεις όμορφα σε μέρη που θέλεις να επισκεφτείς. Ο Δίας περνάει στον Υδροχόο στις 28.07 ανάδρομος και σε βοηθά να εξομαλύνεις τις σχέσεις με το κοντινό σου περιβάλλον καθώς είναι σημαντικό για εσένα να περνάς όμορφες στιγμές με δικούς σου ανθρώπους. Μπορείς να αναπτύξεις με κάθε λεπτομέρεια νέες γνώσεις και πληροφορίες αφού είναι απαραίτητο για εσένα να εντρυφήσεις σε αντικείμενα γνώσεων που σε βοηθούν να μάθεις περισσότερα πράγματα και να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου. Κοντινές μετακινήσεις ευνοούνται καθώς θα περάσεις μοναδικά. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται ανάδρομα στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 και σου δίνει την ευκαιρία να εξομαλύνεις τις σχέσεις με πρόσωπα του κοντινού περιβάλλοντος που μπορεί να είχαν διαταραχθεί το προηγούμενο χρονικό διάστημα. Ζητήματα γνώσεων και πληροφοριών έρχονται στο προσκήνιο καθώς απολαμβάνει να ασχολείσαι με αντικείμενα που διευρύνουν τους ορίζοντές σου. Η περίοδος είναι η καλύτερη δυνατή για αγορά αυτοκινήτου αν πραγματικά σε ενδιαφέρει να βρεις ένα όχημα που θα σε βοηθήσει να αποδράσεις και να ανανεώνεις την ψυχολογία σου. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα – Υδροχόου στις 24.07 και καλή να επικεντρωθείς σε οικονομικές εκκρεμότητες και ζητήματα που επιδιώκεις να κλείσει. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα που θα σε γεμίσουν καχυποψία όμως θα πρέπει να εμπιστευτείς το ένστικτό σου και να προχωρήσεις στην ολοκλήρωση συμφωνιών που τελικά θα σε ευνοήσουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε σχέσεις και συνεργασίες καθώς με ευκολία μπορεί να γίνεις σκληρός και εξουσιαστικός με τους γύρω σου. 

2ο δεκαήμερο

Προσοχή σε οικονομικά ζητήματα και προσωπική ζωή θα πρέπει να δείξεις το πρώτο δεκαήμερο του μήνα καθώς υπάρχουν εμπόδια, απογοητεύσεις και αιφνιδιαστικά γεγονότα που θα αλλάξουν τα δεδομένα. Η ψυχραιμία και η ωριμότητα που σε χαρακτηρίζουν τα πρέπει να κάνουν έντονη την παρουσία τους ώστε να αποφύγεις τις σφοδρές κόντρες. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 μου ανοίγει ένα σημαντικό κεφάλαιο σε προσωπικές και επαγγελματικές σχέσεις ακούω δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε σημαντικά νέα ξεκινήματα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ιδιαίτερα ευνοϊκά για εσένα τόσο σε επαγγελματικές επιλογές όσο και στην προσωπική σου ζωή καθώς νέα πρόσωπα φροντίζουν να πρωταγωνιστήσουν και να αλλάξουν τα δεδομένα στα αισθηματικά σου. Με την σύνοδο Αφροδίτη και Άρη στον Λέοντα στις 13.07 το πάθος απογειώνεται, παράλληλα όμως μπορεί να προκύψουν σημαντικά ζητήματα λόγω αμφιβολιών και καχυποψίας που θα δυναμιτίσουν την ατμόσφαιρα στη σχέση σου. Αφοσιώσου με πάθος και ενθουσιασμό στο ταίρι σου για να αποφύγεις τις εντάσεις. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 και σε βοηθά να δραστηριοποιηθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σε ενδιαφέρουν ή σε ότι αφορά επιχειρηματικές δράσεις που θεωρείς ότι μπορούν να αποδώσουν τα μέγιστα για εσένα. Το ένστικτό σου έχει την δύναμη να σε καθοδηγήσει σε εξαιρετικές επιλογές αρκεί να τον εμπιστευτείς και να μην αφήσεις την καχυποψία και την ανασφάλεια να κυριαρχεί σου. Ο Δίας επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28.07 και σε βοηθά να πάρει σημαντικές ανάσες σε οικονομικό επίπεδο καθώς επανέρχονται στο προσκήνιο οικονομικά ζητήματα από το παρελθόν που σε ανακουφίζουν. Προσεκτικός θα πρέπει να είσαι σε ότι αφορά σπατάλες και περιττά έξοδα καθώς με ευκολία μπορεί να ξεφύγεις και να δημιουργηθούν τελικά προβλήματα στον προϋπολογισμό σου. Αξιοποίησε προτάσεις για οικονομικά σχέδια καθώς είναι βέβαιο ότι μπορούν να αποφέρουν τα μέγιστα για εσένα, κάτι που θα σε βοηθήσει να βρεις αυτοπεποίθηση και σταθερότητα από εδώ και στο εξής. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται ανάδρομα στους Ιχθύες μέχρι τις 28.07 και σου δίνει την ευκαιρία να δημιουργήσεις θετικές συνθήκες σε οικονομικό επίπεδο καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις. Σημαντικό είναι το γεγονός ότι έχεις την δυνατότητα να κερδίσεις επιπλέον εισόδημα που θα σε βοηθήσει να νιώσεις αυτοπεποίθηση και να δημιουργήσεις συνθήκες σταθερότητας στη ζωή σου. Προσοχή θα πρέπει να δείξεις σε ότι αφορά σπατάλες καθώς με ευκολία μπορεί να ξεφύγεις και να ανατρέψεις τα δεδομένα του προϋπολογισμού σου. Η Πανσέληνος στον άξονα σου με τον Λέοντα στις 24.07 δημιουργεί σου δίνει την ευκαιρία να κλείσεις ζητήματα που αφορούν σχέσεις και συνεργασίες καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν προτάσεις ή νέες γνωριμίες που θα δημιουργήσουν καινούργιες συνθήκες της ζωής σου. Προσοχή σε εμμονές και προκαταλήψεις που μπορεί να εκδηλωθούν με σκληρότητα και καυστικό τρόπο καθώς είναι βέβαιο ότι θα δημιουργήσουν αρνητικό κλίμα στις οποίες εξελίξεις. 

2ο δεκαήμερο

Το πρώτο δεκαήμερο του μήνα θα είναι έντονο καθώς οι αναταραχές που μπορεί να προκύψουν σε σχέσεις και συνεργασίες από εμπόδια ή ξαφνικά γεγονότα θα σε παρακολουθήσουν. Φρόντισε να οριοθετηθείς χωρίς να προκαλέσεις απόσταση η ψυχρότητα στην σχέση ή στις συνεργασίες σου. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε κάτι καινούργιο στην καθημερινότητα. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες εργασιακές προτάσεις που θα είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες για εσένα για αυτό είναι απαραίτητο να αξιοποιήσεις κάθε προσόν και ικανότητα που έχεις ώστε να προχωρήσεις σε μία νέα και πολύ καρποφόρα διαδρομή για εσένα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα στις 13.07 εκτοξεύει την προσωπική σου ζωή στα ύψη καθώς ενισχύει τον πόθο, την έξαψη και τον αισθησιασμό. Είναι να προχωρήσεις επικεντρωμένος στην προσωπική σου ζωή δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου στο ταίρι σου. Πιθανό είναι να υπάρξουν θετικές εξελίξεις και σε ότι αφορά το πεδίο των συνεργασιών καθώς μπορεί να αποφέρουν ιδιαίτερα θετικά οικονομικά αποτελέσματα.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης θα κινείται στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 αυξάνοντας τις αντιπαραθέσεις κυρίως σε ότι αφορά σχέσεις και συνεργασίες που έχεις στη ζωή σου. Ανταγωνιστικές συμπεριφορές και κόντρες μπορεί να προκύψουν με το ταίρι και τους συνεργάτες σου που θα πρέπει να διαχειριστείς με ιδιαίτερη ψυχραιμία ώστε να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα. Είναι απαραίτητο να επικεντρωθείς στην δράση που θα φέρει αποτελέσματα και να απομακρυνθείς από κόντρες που δεν θα σε βοηθήσουν να δώσεις τον καλύτερό σου εαυτό σε επαγγελματικά σχέδια. Ωδεία επιστρέφει στο ζώδιό σου στις 28.07 και σε βοηθά να επικεντρωθείς στην ανάπτυξη και την διεύρυνση σου. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν σημαντικές ευκαιρίες που οφείλεις να αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο καθώς είναι βέβαιο ότι θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις τους ορίζοντές του σε όλα τα επίπεδα. Προσοχή σε τεμπελιά και ραθυμία που δεν θα σε βοηθήσουν να αξιολογήσεις σωστά τις ευκαιρίες που σου δίνονται. Φρόντισε να προχωρήσεις στην αξιοποίησή τους ώστε να μην νιώσεις αργότερα ότι έχασες κάτι σημαντικό. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Ο Δίας κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου μέχρι τις 28.07 και φροντίζει να σου δώσει ευκαιρίες σε όλα τα επίπεδα της ζωής σου καθώς είναι περίοδος που μπορείς να εξελιχθείς σε σημαντικό βαθμό. Επαγγελματική και προσωπική ζωή μπορεί να βιώσουν στιγμές χαράς και αγαλλίασης καθώς δεν θα διστάσεις να πάρεις πρωτοβουλίες όπου χρειαστείς για να εξελίξεις με κάθε τρόπο τη σχέση σου. Να θυμάσαι ότι η τεμπελιά θα είναι κακός σύμβουλος στις επιδιώξεις σου και δεν θα σε βοηθήσει να αξιοποιήσεις τις ευκαιρίες που έρχονται όσο καλύτερα γίνεται. Η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα Υδροχόος της 24.07 ανακινεί ζητήματα του παρελθόντος που μπορεί ακόμα να σε επηρεάζουν. Ο συναισθηματισμός είναι έντονος και δεν σου επιτρέπει να δεις με ρεαλιστικούς όρους πως πρέπει να κλείσεις πιθανές συμφωνίες που αφορούν την καθημερινότητα και τη δουλειά σου. Προσοχή καθώς είναι εύκολο να δημιουργήσεις ψευδαισθήσεις για καταστάσεις και πρόσωπα που θα σε οδηγήσουν σε λάθος επιλογές και παγίδες. 

2ο δεκαήμερο

Στο πρώτο δεκαήμερο του μήνα δημιουργείται έντονη αναστάτωση σε ότι αφορά την καθημερινότητα και την προσωπική σου ζωή καθώς εμμονές, γκρίνια και ψυχολογική πίεση μπορεί να επηρεάσουν αρνητικά τον τρόπο που κοιμήθηκε στο εργασιακό περιβάλλον. Φρόντισε να μην επιτρέψεις σε ότι επηρεάζει την ψυχοσύνθεσή σου να εκφραστεί με απότομο και εριστικό τρόπο στον συναδελφικό περίγυρο. Η Νέα Σελήνη στον Καρκίνο στις 10.07 σου δίνει την ευκαιρία να αφοσιωθείς στην προσωπική σου ζωή καθώς είναι πολύ πιθανό να υπάρχουν καθοριστικές εξελίξεις που θα σε απογειώσουν. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα λειτουργήσουν ανανεωτικά και θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις βαθύτερα συναισθήματα. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στον Λέοντα στις 13.07 σου δίνει την δυνατότητα να δραστηριοποιηθείς με πάθος και αποφασιστικότητα στον τομέα της εργασίας. Παράλληλα οι συνθήκες είναι ιδιαίτερα θετικές για να προσέξεις το σώμα του μπαίνοντας σε ένα νέο πρόγραμμα άσκησης και διατροφής που θα σε βοηθήσει να ανακτήσεις την ενέργειά σου. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης θα βρίσκεται στον Λέοντα μέχρι τις 29.07 και σου δίνει την δυνατότητα να προχωρήσεις σε καθημερινές υποχρεώσεις και αγγαρείες που έχεις αναλάβει καθώς είναι σημαντικό για εσένα να διεκπεραιώσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ότι σου έχει ανατεθεί. Είναι σημαντικό όμως να βάλεις άσκηση στη ζωή σου καθώς λόγω του έντονου άγχους μπορεί να προκύψουν κόντρες και αντιπαραθέσεις στον συναδελφικό περίγυρο που μπορείς να αποφύγεις αφού δεν έχουν τίποτα να σου προσφέρουν. Με τον Δία να επιστρέφει ανάδρομος στον Υδροχόο στις 28.07 έχεις την δυνατότητα να αφουγκραστείς την ψυχή σου και να προχωρήσεις σε ενδελεχή εξέταση τραυμάτων και πληγών που μπορεί ακόμα να κουβαλάς. Είναι περίοδος επούλωσης που θα σε βοηθήσει να μάθεις από λάθη του παρελθόντος. Είναι βέβαιο ότι μπορείς να ξεπεράσεις ακόμα και τις δυσκολότερες υποθέσεις καθώς τώρα είσαι έτοιμος να αφήσεις στο περιθώριο και το παρελθόν όλα αυτά που σε ταλαιπώρησαν. Ένα φύλακας-άγγελος βρίσκεται δίπλα σου που σε βοηθάει πάντα να ξεπεράσεις τις μεγαλύτερες δυσκολίες και προκλήσεις.

Πηγή: Myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων