Ο Ήλιος σε εξάγωνο με τον Πλούτωνα – Προβλέψεις για όλα τα ζώδια

Στις 16 Νοεμβρίου 2021 ο Ήλιος από τις 24° 44’ του Σκορπιού θα βρεθεί σε όψη εξαγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στις 24° 44’ του Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα αυξήσει την ανάγκη μας να πετύχουμε τους στόχους μας. Θα νιώθουμε πιο δυνατοί και θα είμαστε περισσότερο αποφασισμένοι να ολοκληρώσουμε επαγγελματικά πλάνα, να προχωρήσουμε σε νέες και ακόμα καλύτερες οικονομικές συμφωνίες και, γιατί όχι, να σώσουμε σχέσεις εξαλείφοντας τα όποια εμπόδια υπήρχαν.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να ασχοληθείτε περισσότερο με την επαγγελματική σας σταδιοδρομία καθώς, μέσα στα πλαίσια του πιθανού, βρίσκεται μια οικονομική συμφωνία που θα αναπροσαρμόσει θετικά το εισόδημά σας. Επιπλέον, μπορείτε να τακτοποιήσετε οικονομικές σας εκκρεμότητες με θετικούς για εσάς όρους, κάτι που θα σας βοηθήσει αρκετά.

ΤΑΥΡΟΣ

Η ανάγκη σας να βελτιώσετε, τόσο τον εαυτό σας, όσο και την προσωπική σας ζωή, θα λειτουργήσει με τρόπο αφυπνιστικό για εσάς. Θα θελήσετε να εξαλείψετε τα όποια προβλήματα υπήρχαν ανάμεσα σε εσάς και στο ταίρι σας δείχνοντάς του παράλληλα και την ανάγκη βαθύτερης σύνδεσης, όχι μόνο σωματικής ή συναισθηματικής αλλά και πνευματικής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Στο προηγούμενο διάστημα η καθημερινότητά σας υπήρξε ιδιαίτερα πιεστική κάτι που σας πρόσθεσε άγχος και εσωτερική πίεση. Τώρα, με την όψη αυτή, εκτός του ότι θα συγκεκριμενοποιήσετε τα όποια προβλήματα έχετε άμεσα να επιλύσετε, θα αποκτήστε και μια, τρόπον τινά, εσωτερική δύναμη η οποία θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε σε συνδυασμό με την αισιοδοξία και την θετική σας ενέργεια θα προσελκύει άτομα από το αντίθετο φύλο που δεν θα διστάσουν να σας εκδηλώσουν τον θαυμασμό τους. Οι δεσμευμένοι του ζωδίου θα βιώσετε απογειωτικές στιγμές με το ταίρι σας. Οι μέρες βοηθούν για να προωθήσετε δημιουργικά σας σχέδια.    

ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε να βάλετε σε μια τάξη τις οικογενειακές καθημερινές σας υποχρεώσεις και να γίνετε περισσότερο αποτελεσματικοί. Το ίδιο θα συμβεί και στον εργασιακό τομέα καθώς θα βελτιώσετε, εκτός από τους χρόνους σας, και τις σχέσεις με τους συναδέλφους σας. Αν ξεκινήσετε τώρα μια δίαιτα θα είναι αποτελεσματική φτάνει να μην το παρακάνετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας χαρίσει ένα έντονο μαγνητισμό που δεν θα περάσει απαρατήρητος από τους άλλους. Αυτό, σε συνδυασμό με την διάθεση να κάνετε νέες γνωριμίες και να αποκτήσετε καινούργιες εμπειρίες θα λειτουργήσει άκρως βοηθητικά στο να κάνετε μια νέα σχέση, ίσως ακόμα και με κάποιο άτομο το οποίο εδώ και κάποιο διάστημα σας έχει κάνει εντύπωση.

ΖΥΓΟΣ

Θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε κάποιες οικονομικές εκκρεμότητες, είτε δικές σας, είτε της οικογένειάς σας, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Επίσης, τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν μέσα από μια αύξηση ή ένα μπόνους που θα λάβετε στην δουλειά σας. Το βασικότερο όμως είναι ότι η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να ξανα-ανακτήσετε την αυτοαξία και αυτοπεποίθησή σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η έντονη ψυχική σας ενέργεια και δυναμική σας διάθεση θα σας βοηθήσει να μεταφέρετε με τον καλύτερο τρόπο τις ιδέες και γενικά τις σκέψεις σας στους άλλους. Αυτό το γεγονός, όχι μόνο μπορεί να βελτιώσει τις σχέσεις σας, είτε τις προσωπικές, είτε τις επαγγελματικές, αλλά θα μεταμορφώσει, στην κυριολεξία, την εικόνα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν κάποιες αποκαλύψεις μυστικών που θα σας φέρουν αντιμέτωπους με αλήθειες σχετικές με γεγονότα ή με το πραγματικό πρόσωπο κοντινών σας ανθρώπων. Αυτό θα σας βοηθήσει, είτε να κατανοήσετε τον τρόπο αντίδρασης των άλλων και να σεβαστείτε την διαφορετικότητά τους, είτε να καταλάβετε ότι έχει έρθει η ώρα να πάτε παρακάτω.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η όψη αυτή θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις σχετικές με το τι τρόπο πρέπει να ακολουθήσετε για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό μπορεί να αφορά στις προσωπικές ή φιλικές σας σχέσεις αλλά και στις επαγγελματικές και θα χρειαστεί αυτοέλεγχο και σωστή εστίαση από εσάς. Επίσης, κάποια φιλική σας σχέση ίσως μεταμορφωθεί σε ερωτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καταστάσεις που θα βιώσετε θα σας βοηθήσουν να διαχωρίσετε «την ήρα από το σιτάρι» στο επαγγελματικό σας περιβάλλον. Αυτό θα συμβεί γιατί ένα γεγονός θα ξεκινήσει μια αλυσιδωτή αντίδραση αποκαλύψεων οι οποίες θα ξεκαθαρίσουν το όποιο, ως ώρας, ομιχλώδες τοπίο. Εξάλλου, κάποια σημαντικά στοιχεία που θα μάθετε θα σας ωφελήσουν.

ΙΧΘΥΣ

Μέσα από κάποιες κοινωνικές ή ενδεχόμενα και φιλικές σας επαφές θα καταφέρετε να επεκτείνετε τους ορίζοντές σας και να ισχυροποιήσετε την επαγγελματική σας θέση. Αν ασχολείστε με συλλόγους ή ομάδες, ίσως χρειαστεί να αναλάβετε ένα σημαντικό πόστο. Επιπλέον, κάποιες φιλικές σας σχέσεις μπορούν να τερματιστούν και άλλες να ξεκινήσουν.

Πηγή: Myastro.gr

 

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

Καίγεται επί 14 μέρες το βουνό στη Ροδόπη, αλλά το κράτος απουσιάζει...Έχει λήξει, λένε, η αντιπυρική περίοδος

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων