Daily Mail: Ο Χάαλαντ συμφώνησε με τη Μάντσεστερ Σίτι

Μία τεράστια μεταγραφική κίνηση έκανε η Μάντσεστερ Σίτι, αν ευσταθεί το σημερινό δημοσίευμα της αγγλικής εφημερίδας, Daily Mail. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έφτασε σε συμφωνία με τον Έρλινγκ Χάαλαντ και ο Νορβηγός επιθετικός θα φορά την φανέλα των «πολιτών» από την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Οι ιθύνοντες της Σίτι ταξίδεψαν στο Μονακό στις αρχές Φεβρουαρίου, συναντήθηκαν με τους εκπροσώπους του ποδοσφαιριστή και φέρονται να κατέληξαν σε οριστική συμφωνία για την μετακίνηση του εξαιρετικού στράικερ της Ντόρντμουντ.                                                              Σημαντικό ρόλο σε αυτή την εξέλιξη φαίνεται πως έχει παίξει ο πατέρας του Χάαλαντ, Άλφι. Ο βετεράνος αμυντικός είχε αγωνιστεί από το 2000 μέχρι το 2003 στους ''Πολίτες'', διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με το κλαμπ και θα προτιμούσε το παιδί του να συνεχίσει την... οικογενειακή παράδοση και να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Γκουαρδιόλα.

Στο παιχνίδι της απόκτησης του Χάαλαντ βρίσκεται και η Μπαρτσελόνα που αποτελεί ερωτηματικό το πως θα αντιδράσει μετά το σημερινό δημοσίευμα.                   www.naftemporiki.gr