Βατόμουρα με κρέμα λεμονιού

Υλικά

  • 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
  • 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
  • 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
  • 350 γρ. τόφου (τυρί από γάλα σόγιας)
  • 1 φλ. τσαγιού φρέσκα βατόμουρα 
  • Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Σε ένα μπλέντερ τοποθετήστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το μέλι και το τόφου και ανακατέψτε.
    Βήμα 2
    Πολτοποιήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν, ξύνοντας τις πλευρές του μπλέντερ με μια μαρίζ, ώστε να μην έχετε απώλειες.
    Βήμα 3
    Μοιράστε την κρέμα λεμονιού ομοιόμορφα σε τέσσερα μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος. Γαρνίρετε κάθε μερίδα με βατόμουρα και λίγο ξύσμα λεμονιού. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε στο ψυγείο.                  https://www.newsbeast.gr/