Υλικά
- 1 κ. σ. ξύσμα λεμονιού
- 1/4 φλ. τσαγιού φρέσκο χυμό λεμονιού
- 1/2 φλ. τσαγιού μέλι
- 350 γρ. τόφου (τυρί από γάλα σόγιας)
- 1 φλ. τσαγιού φρέσκα βατόμουρα
Εκτέλεση
Βήμα 1Σε ένα μπλέντερ τοποθετήστε το ξύσμα και το χυμό λεμονιού, το μέλι και το τόφου και ανακατέψτε.Βήμα 2Πολτοποιήστε τα υλικά μέχρι να ομογενοποιηθούν, ξύνοντας τις πλευρές του μπλέντερ με μια μαρίζ, ώστε να μην έχετε απώλειες.Βήμα 3Μοιράστε την κρέμα λεμονιού ομοιόμορφα σε τέσσερα μπολ ή ποτήρια σερβιρίσματος. Γαρνίρετε κάθε μερίδα με βατόμουρα και λίγο ξύσμα λεμονιού. Σερβίρετε αμέσως ή διατηρήστε στο ψυγείο. https://www.newsbeast.gr/