Ρολάκια σφολιάτας με κιμά λουκάνικου

Υλικά

  • 450 γρ. κιμά λουκάνικου
  • 1 φακελάκι μείγμα σε σκόνη για κοτόσουπα
  • 6 φύλλα σφολιάτας
  • 1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο
  • Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με το μείγμα για τη σούπα.
    Βήμα 2
    Διπλώστε στη μέση τα φύλλα και τοποθετήστε στη μία άκρη τον κιμά λουκάνικου σε κυλινδρικό σχήμα.
    Βήμα 3
    Τυλίξτε σε ρολό και πιέστε τις άκρες της ζύμης.
    Βήμα 4
    Κόψτε σε ρολάκια, τοποθετήστε στο ταψί, αλείψτε με το αβγό και ψήστε στους 220 βαθμούς μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια.                                                                             www.newsbeast.gr