Υλικά
- 450 γρ. κιμά λουκάνικου
- 1 φακελάκι μείγμα σε σκόνη για κοτόσουπα
- 6 φύλλα σφολιάτας
- 1 αβγό ελαφρώς χτυπημένο
Εκτέλεση
Βήμα 1Ανακατέψτε τον κιμά λουκάνικου με το μείγμα για τη σούπα.Βήμα 2Διπλώστε στη μέση τα φύλλα και τοποθετήστε στη μία άκρη τον κιμά λουκάνικου σε κυλινδρικό σχήμα.Βήμα 3Τυλίξτε σε ρολό και πιέστε τις άκρες της ζύμης.Βήμα 4Κόψτε σε ρολάκια, τοποθετήστε στο ταψί, αλείψτε με το αβγό και ψήστε στους 220 βαθμούς μέχρι η ζύμη να γίνει χρυσαφένια. www.newsbeast.gr