Υλικά
- 6 κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές
- 2 στήθη κοτόπουλου, μαγειρεμένα και τριμμένα
- 1 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο και τριμμένο
- 1 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένη κινόα
- 1 βάζο σάλτσα πέστο
Εκτέλεση
Βήμα 1Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τις πιπεριές, για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά.Βήμα 2Βγάλτε τις πιπεριές από τον φούρνο, αφήστε στην άκρη και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.Βήμα 3Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατέψτε το τριμμένο κοτόπουλο με 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, το πέστο και την κινόα.Βήμα 4Μόλις κρυώσουν αρκετά οι πιπεριές, κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα κοτόπουλου σε κάθε πιπεριά και γαρνίρετε με τυρί.Βήμα 5Ψήστε για 10 λεπτά και σερβίρετε αμέσως. www.newsbeast.gr