Γεμιστές πιπεριές με κοτόπουλο

Υλικά

  • 6 κόκκινες, πορτοκαλί ή κίτρινες πιπεριές
  • 2 στήθη κοτόπουλου, μαγειρεμένα και τριμμένα
  • 1 1/2 φλ. τσαγιού τυρί μοτσαρέλα, χωρισμένο και τριμμένο
  • 1 2 φλ. τσαγιού μαγειρεμένη κινόα
  • 1 βάζο σάλτσα πέστο 
  • Εκτέλεση

    Βήμα 1
    Προθερμάνετε το γκριλ και ψήστε τις πιπεριές, για πέντε λεπτά από κάθε πλευρά.
    Βήμα 2
    Βγάλτε τις πιπεριές από τον φούρνο, αφήστε στην άκρη και προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
    Βήμα 3
    Σε ένα μεσαίου μεγέθους μπολ ανακατέψτε το τριμμένο κοτόπουλο με 1 φλιτζάνι τριμμένο τυρί, το πέστο και την κινόα.
    Βήμα 4
    Μόλις κρυώσουν αρκετά οι πιπεριές, κόψτε τις στη μέση και αφαιρέστε τις μεμβράνες και τους σπόρους. Προσθέστε 1/4 φλιτζάνι από το μείγμα κοτόπουλου σε κάθε πιπεριά και γαρνίρετε με τυρί.
    Βήμα 5
    Ψήστε για 10 λεπτά και σερβίρετε αμέσως.                      www.newsbeast.gr