ζώδια Ο Ερμής σε σύνοδο με τον Ποσειδώνα

Στις 8 Μαρτίου 2024 ο Ερμής και ο Ποσειδώνας θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 27° 00′ των Ιχθύων.

ΚΡΙΟΣ

Remaining Time 0:00
 

Γεγονότα που θα συμβούν θα σας αποκαλύψουν ένα στημένο παρασκήνιο. Ωστόσο, το ένστικτό σας θα σας βοηθήσει στο να βρεθείτε ένα βήμα μπροστά από τους όποιους αντιπάλους σας και να καταφέρετε να απεμπλακείτε.

ΤΑΥΡΟΣ

Δίπλα σας αρωγοί στις προσπάθειές σας θα βρεθούν άτομα καλής θελήσεως από το φιλικό σας περιβάλλον. Από την άλλη όμως, θα χρειαστεί να αντιμετωπίσετε ανθρώπους που σας έκαναν τους φίλους αλλά μόνο ως φίλοι δεν στάθηκαν.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πρέπει να κινηθείτε αργά και σταθερά και να έχετε στόχους συγκεκριμένους, εφικτούς, ρεαλιστικούς και χρονικά μετρήσιμους. Σε περίπτωση μιας νέας επαγγελματικής πρότασης, μη βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Αν νιώθετε βαλτωμένοι, θα πρέπει να κινηθείτε και να κοινωνικοποιηθείτε έτσι ώστε να ξεφύγετε από τη ρουτίνα και τη βαρεμάρα. Εύνοια, πάντως, έχετε σε θέματα σχετικά με υπογραφές, σπουδές, ταξίδια και γενικά μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες που θα κάνετε καθώς οι όροι ενδέχεται να μην είναι αυτοί που θα επιθυμούσατε. Τα έσοδά σας θα αυξηθούν, το ίδιο όμως θα γίνει και με τα έξοδα και, γενικά, τις οικονομικές υποχρεώσεις σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Οι προσωπικές σχέσεις και οι επαγγελματικές συνεργασίες θα χρειαστούν την προσοχή σας καθώς εσείς θα έχετε την τάση να εστιάζετε μόνο στα θετικά κομμάτια αγνοώντας επιδεικτικά θέματα που χρήζουν προσοχής με ό,τι αυτό συνεπάγεται.

ΖΥΓΟΣ

Θα αντιμετωπίσετε εντάσεις στο επαγγελματικό περιβάλλον ενώ καλό θα ήταν να μείνετε μακριά από κουτσομπολιά και ίντριγκες γιατί στο μέλλον θα τα “βρείτε μπροστά σας”. Να είστε προσεκτικοί με τη διατροφή, την υγεία και γενικά την ευεξία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Ψάχνετε τρόπους για να εξωτερικεύσετε την έντονα δημιουργική σας διάθεση ενώ εμπνευσμένες ιδέες σας θα σας αναβαθμίσουν στο εργασιακό περιβάλλον. Επίσης, με αρκετά ρομαντική διάθεση θα έρθετε πιο κοντά στο ταίρι της καρδιάς σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν θέματα σχετικά με την κατοικία ή την ακίνητη περιουσία σας ενώ κάποιο πρεσβύτερο μέλος της οικογένειάς σας θα χρειαστεί την αρωγή σας. Γενικά, οι οικογενειακές σας σχέσεις θα βελτιωθούν αρκετά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα λάβετε ευχάριστες ειδήσεις ενώ θα υπάρξουν θετικές εξελίξεις αναφορικά με διάφορα ενεργά θέματά σας που θα ανανεώσουν μέσα σας την αισιοδοξία. Εύνοια έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, μετακινήσεις και σχέσεις με αδέρφια ή συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η ανάγκη να βελτιώσετε το εισόδημά σας θα σας ωθήσει στην αναζήτηση μιας νέας επαγγελματικής συνεργασίας. Καλό, ωστόσο, είναι να είστε προσεκτικοί καθώς άλλα μπορεί να σας τάξουν και άλλα στο τέλος να αντιμετωπίσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πρέπει να μείνετε προσγειωμένοι και γειωμένοι σε πράγματα που είναι εφικτά και ρεαλιστικά, είτε μιλάμε για την επαγγελματική, είτε για την προσωπική σας ζωή. Εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας αλλά μην αφήσετε την φαντασία, τα θέλω και τις ανάγκες να σας παρασύρουν σε ουτοπικά σενάρια.

Πηγή: myastro.gr