ζώδια Η Αφροδίτη σε σύνοδο με τον Κρόνο...

Στις 22 Μαρτίου 2024 η Αφροδίτη και ο Κρόνος θα συναντηθούν σε όψη συνόδου στις 12° 28’ των Ιχθύων. Με την όψη αυτή θα βάλουμε σε μια τάξη τη ζωή μας και θα αντιληφθούμε ότι η πειθαρχία είναι ο ακρογωνιαίος λίθος της προσωπικής μας εξέλιξης.

Πάμε να δούμε πως θα επηρεαστεί κάθε ζώδιο ξεχωριστά:

Remaining Time 0:00
 

ΚΡΙΟΣ

Η αποκάλυψη κάποιου παρασκηνίου θα σας αναγκάσει να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Δεν θα πρέπει όμως αυτές να είναι επηρεασμένες από το συναίσθημά σας. Τουναντίον, θα χρειαστεί ώριμη σκέψη και στρατηγική.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα σε φιλικές ή κοινωνικές σχέσεις που, αν και θα σας ταράξουν στην αρχή, στο τέλος θα σας ανακουφίσουν. Γνωριμίες θα κάνετε με ισχυρά πρόσωπα, ένα εκ των οποίων θα παίξει το ρόλο του μέντορα. Αφοσιωθείτε στους στόχους σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα πάρετε ουσιαστικές αποφάσεις σε σχέση με την επαγγελματική σας πορεία και μια συνεργασία καθώς νιώθετε ότι έχει έρθει ο καιρός να προχωρήσετε στην “επόμενη πίστα”, όποια και αν είναι αυτή για τον καθένα από εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Βάζετε τις βάσεις που θα σας επιτρέψουν να εξελιχθείτε επαγγελματικά και, παράλληλα, να βελτιώσετε την παρούσα οικονομική σας κατάσταση. Εύνοια θα έχετε σε ό,τι αφορά σπουδές, ταξίδια και νομικές υποθέσεις.

ΛΕΩΝ

Θα μπορέσετε να τακτοποιήσετε κάποιες οφειλές σας, ακόμα και με την έννοια μίας ευνοϊκής για εσάς ρύθμισης. Μια νέα επαγγελματική πρόταση θα σας βοηθήσει να βελτιώσετε την παρούσα οικονομική κατάστασή σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Την προσοχή σας θα πρέπει να ρίξετε στις λεγόμενες σοβαρές σχέσεις και συνεργασίες σας. Με λίγα λόγια, σε αυτές που έχουν αποδείξει στην πάροδο του χρόνου την αξία τους. Εύνοια έχουν οι σχέσεις με διαφορά ηλικίας ενώ σχέσεις θα εδραιωθούν ή θα ξεκινήσουν.

ΖΥΓΟΣ

Θετικές εξελίξεις θα έχετε σε ένα επαγγελματικό θέμα σας ενώ οι σχέσεις με συνεργάτες και συναδέλφους ομαλοποιούνται. Η παραγωγικότητα, η εργασιακή ηθική και η αποτελεσματικότητά σας δεν θα μείνουν απαρατήρητες από τους ανώτερους σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

θα μπορέσετε να προωθήσετε ένα δημιουργικό σχέδιό σας, ίσως μάλιστα και με τη βοήθεια ενός ανθρώπου που κατέχει κάποια ανώτερη θέση. Σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή, σχέσεις που θα ξεκινήσουν τώρα θα έχουν προοπτικές για μακροημέρευση.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσει ένα θέμα πρεσβύτερου μέλους της οικογένειάς σας ενώ θα χρειαστεί να παρθούν και σημαντικές αποφάσεις σε σχέση με το σπίτι ή τα οικονομικά της οικογένειάς σας. Εύνοια υπάρχει σε ό,τι αφορά αγοραπωλησίες ακινήτων.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι μέρες σας θα είναι γεμάτες από συζητήσεις, συναντήσεις, επαφές και συμφωνίες, τις οποίες και θα πρέπει να κάνετε με γνώμονα κυρίως την λογική και το συμφέρον σας. Θετικές εξελίξεις θα έχετε και σε ό,τι αφορά σε κάτι που διαχειρίζεστε από κοινού με αδέρφια ή συγγενείς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Σε ό,τι αφορά τις προσωπικές σχέσεις σας, θα χρειαστεί να βάλετε κάποια όρια έτσι ώστε να βάλετε σε πρώτη γραμμή τις δικές σας ανάγκες και να μην ξοδεύεστε συναισθηματικά. Επαγγελματικά, θα βρείτε κάτι που θα σας υπόσχεται σταθερότητα.

ΙΧΘΥΕΣ

Θα πάρετε κάποιες σημαντικές αποφάσεις που θα αφορούν, τόσο την προσωπική, όσο και την επαγγελματική σας ζωή. Η ασφάλεια, η σταθερότητα και η σιγουριά θα είναι τα βασικά ζητούμενα, κάτι που θα σας οδηγήσει και στην ανάγκη συναισθηματικών δεσμεύσεων.

Πηγή: myastro.gr