Αστρολογικές προβλέψεις για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

«Η Αφροδίτη σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο, θα προκαλέσει συναισθηματικούς τριγμούς» σύμφωνα με την πρόβλεψη της αστρολόγου Αλεξάνδρα Καρτά       ΚΡΙΟΣ

Σήμερα η υπομονή θα πρέπει να σας χαρακτηρίζει, ενώ οι σχέσεις σας θα αρχίσουν να σας πιέζουν υπερβολικά.
Μπορεί να υπάρξουν δυσάρεστα γεγονότα που αφορούν την προσωπική σας ζωή και στις οικονομικές συναλλαγές σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Μην απογοητευτείτε αν κάποιες υποθέσεις σας σήμερα δεν μπορούν να διεκπεραιωθούν με ευκολία. Βρείτε τον χρόνο να ξανασκεφτείτε με ποιόν τρόπο θα φτάσετε σε ότι επιθυμείτε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Μην παρασυρθείτε σήμερα σε επιπόλαιες συμπεριφορές και αφήστε στην άκρη κάποια πρόσωπα που σας παρασύρουν σε λάθη. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Κρόνο, θέλει σωστούς χειρισμούς και στα οικονομικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Σήμερα θα κλονιστούν σοβαρά κάποιες πολύ στενές σας σχέσεις. Προσπαθήστε να μην αντιδράσετε έντονα και αποφύγετε τις ρήξεις με τους άλλους, που θα σας προκαλέσουν προβλήματα από το πουθενά.

ΛΕΩΝ

Σήμερα καλό είναι να αποφύγετε αποφάσεις που είναι σημαντικές για την εργασία σας και την κοινωνική σας θέση. Μην αμφιβάλετε για την αξία σας και τις κατακτήσεις σας έως τώρα, απλά είναι μία μέρα που θέλει λίγο παραπάνω προσοχή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα έχετε αρκετά να κάνετε, κυρίως σε οικονομικά θέματα, αλλά με κάποιον δύσκολο και αγχωτικό τρόπο. Ο Κρόνος όλο αυτό το διάστημα σας φροντίζει, με εξαίρεση σήμερα, που θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί.

ΖΥΓΟΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτη – Κρόνου, θα σας κάνει επιρρεπείς σε λάθη που δεν διορθώνονται εύκολα. Η μέρα αυτή θέλει ιδιαίτερη προσοχή και οφείλετε να προστατέψετε ότι με κόπο έχετε κερδίσει έως τώρα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Σήμερα το δύσκολο τετράγωνο του Κρόνου με Αφροδίτη, σας κάνει περισσότερο εσωστρεφείς και αναζητάτε τους στόχους σας, με έναν τρόπο απόλυτο και καθοριστικό. Φροντίστε την υγεία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σήμερα τα συναισθήματα σας θα σας απογοητεύσουν και πολύ πιθανόν να προκληθούν ρίξεις και διαφωνίες με πολύ αγαπημένα σας πρόσωπα. Φιλικά άτομα θα σας απογοητεύσουν και θα χρειαστεί να αναθεωρήσετε πολλά από αυτόν τον τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Σήμερα θα συμμετέχετε σε μία αρκετά δύσκολη όψη, που αφορά την Αφροδίτη και τον Κρόνο. Θα υπάρξουν κάποιες δύσκολες εξελίξεις σε βασικούς τομείς της ζωής σας, αλλά μην πτοείστε και μην απογοητεύεστε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Η τάση σας σήμερα να στεναχωριέστε για το πιο ασήμαντο που μπορεί να συμβεί, θα είναι ο λόγος να απομακρυνθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Επιπλέον, μην αφήσετε καταστάσεις από το παρελθόν, να σας κουράσουν ψυχικά.

ΙΧΘΥΕΣ

Το τετράγωνο Αφροδίτης- Κρόνου, σας κάνει να περιπλέκετε τα συναισθήματα σας και να έχετε εμμονές σε λάθη που θα πρέπει να μην αφήσετε να θεριεύουν. Σήμερα οι σχέσεις σας περνούν από κρίση.             www.parapolitika.gr