Σπιτική μαρμελάδα σταφύλι

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό σταφύλια
  • 3/4 κιλού ζάχαρη
  • λίγη αρμπαρόριζα

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις ρώγες και βγάζετε τα κουκούτσια με φουρκέτα ή το ειδικό εργαλείο.
  2. Βράζετε τη ζάχαρη με λίγο νερό μέχρι να διαλυθεί.
  3. Όταν το σιρόπι δέσει, ρίχνετε μέσα τα φρούτα και την αρμπαρόριζα και δένετε τη μαρμελάδα σε δυνατή φωτιά.
  4. Υπολογίστε πως χρειάζονται περίπου 30 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα σταφύλια.
  5. Μόλις είναι έτοιμη, την αφήνετε πρώτα να κρυώσει και μετά την τοποθετείτε σε βάζο. www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Γέμισαν οι πάγκοι βαφτισμένες «ελληνικές» ντομάτες και πιπεριές Φλωρίνης

Απαράδεκτο σχόλιο Πορτοσάλτε με αφορμή τον θάνατο του ντελιβερά – Υπάρχει θέμα με τη συμπεριφορά των διανομέων

Θεσσαλονίκη: Άδεια τα καταστήματα – «Σε λίγο θα μας πουν να υψώσουμε και συρματοπλέγματα», λέει για τα μέτρα ο πρόεδρος του ΕΣΘ

Τι προβλέπει το σχέδιο για τις 120 δόσεις...

Πού χάθηκε το ραδιόφωνο...Η εξάρτηση από το κινητό

Οι οργανωμένοι του Πανσερραϊκού επαίνεσαν τον παίκτη της Καβάλας που έδινε για πτυχίο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων