Σπιτική μαρμελάδα σταφύλι

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κιλό σταφύλια
  • 3/4 κιλού ζάχαρη
  • λίγη αρμπαρόριζα

Εκτέλεση

  1. Πλένετε τις ρώγες και βγάζετε τα κουκούτσια με φουρκέτα ή το ειδικό εργαλείο.
  2. Βράζετε τη ζάχαρη με λίγο νερό μέχρι να διαλυθεί.
  3. Όταν το σιρόπι δέσει, ρίχνετε μέσα τα φρούτα και την αρμπαρόριζα και δένετε τη μαρμελάδα σε δυνατή φωτιά.
  4. Υπολογίστε πως χρειάζονται περίπου 30 λεπτά μέχρι να λιώσουν τα σταφύλια.
  5. Μόλις είναι έτοιμη, την αφήνετε πρώτα να κρυώσει και μετά την τοποθετείτε σε βάζο. www.newsbeast.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Με την αγορά ή με τους πολίτες;

Ρωσικό δημοσίευμα: Γιατί η Ελλάδα θα πληρώσει από τις πρώτες για τη ρωσοφοβία

Το μεγάλο… σορτάρισμα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ στα ΜΜΕ...Ειδήσεις πίσω από τις κάμερες

«Φωτιά» τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια: Σχεδόν 1.000 ευρώ για να ταξιδέψει μια οικογένεια στη Ρόδο

ζώδια Πανσέληνος στον Τοξότη στις 14 Ιουνίου

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων