Υλικά
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς.
- Ανακατέψτε το αλεύρι, το αλάτι και το μπέικιν πάουντερ.
- Λιώστε το βούτυρο και αποσύρετε από τη φωτιά.
- Ανακατέψτε το κακάο.
- Σε ένα άλλο μπολ χτυπήστε τα αυγά, τη ζάχαρη και τη βανίλια.
- Προσθέστε τα ξηρά υλικά στα υγρά και ανακατέψτε καλά.
- Για να φτιάξετε τη γέμιση χτυπήστε το τυρί κρέμα σε ένα μίξερ χειρός και προσθέστε σταδιακά το 1/3 φλιτζανιού ζάχαρη, το 1 αυγό και το 1/2 κουταλάκι του γλυκού βανίλια μέχρι η γέμιση να γίνει πολύ λεία.
- Ρίξτε το 1/2 του μείγματος σοκολάτας σε ένα λαδωμένο τετράγωνο ταψί και απλώστε τη γέμιση με τυρί κρέμα από πάνω.
- Καλύψτε με το υπόλοιπο μείγμα σοκολάτας.
- Με ένα μαχαίρι ανακατέψτε ελαφρώς το μείγμα ώστε να δημιουργήσετε ένα μαρμάρινο αποτέλεσμα.
- Ψήστε καλυμμένο με αλουμινόχαρτο 40- 45 λεπτά ή μέχρι μια οδοντογλυφίδα που θα εισάγετε στα μπράουνις να βγαίνει καθαρή.
www.newsbeast.gr