Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας


ΚΡΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οι συνθήκες για εσένα είναι καλύτερες από τα μέσα του μήνα και μετά καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη και ανεβάζουν κατακόρυφα το κέφι σου. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να επικοινωνήσεις μελλοντικά σχέδια και μεγαλεπήβολα όνειρα, ενώ φλερτάρεις και απολαμβάνεις την αγάπη που θυμίζει περιπέτεια.

Νέες γνωριμίες έρχονται στη ζωή σου για να σε οδηγήσουν σε ένα νέο φιλοσοφικό και πνευματικό μονοπάτι που μπορεί να σου προσφέρει πολλά. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 ανοίγει ένα πολύ σημαντικό κεφάλαιο για εσένα καθώς σε φέρνει σε επαφή με αντικείμενα που θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη σου. Παράλληλα σε επαγγελματικό επίπεδο το εμπόριο, η επικοινωνία, η διαφήμιση θα σου δώσουν ευκαιρίες που θα σε ενθουσιάσουν. Ακόμα δεν αποκλείεται να υπάρξουν πρόσωπα από το εξωτερικό που θα σε προσεγγίσουν, φρόντισε να αξιοποιήσεις κάθε ευκαιρία που σου δίνεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Μείνε μόνο μακριά από υπερβολές, δογματικές αντιλήψεις και απροσεξία για να αποφύγεις παγίδες που μπορεί να έχουν κόστος τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική σου ζωή. 

2ο δεκαήμερο

Έντονη είναι η επιρροή της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 8/11 για τα οικονομικά σου και την προσωπική σου ζωή. Είναι απαραίτητο να δείξεις ψυχραιμία απέναντι σε αλλαγές και ανατροπές που μπορεί να σε αιφνιδιάσουν. Είναι σημαντικό να κρατήσεις χαμηλούς τόνους διεκδικώντας χρόνο και καλύτερους όρους με ψυχραιμία, αντοχή και ωριμότητα. Δεν πρέπει να απογοητευτείς από πιθανά εμπόδια και καθυστερήσεις που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους ιδιαίτερα σε ότι αφορά στόχους και φιλοδοξίες που πρέπει να χρηματοδοτήσεις. Οφείλεις να βρεις τις καλύτερες δυνατές διεξόδους ή να αλλάξεις ρότα όπου είναι απαραίτητο. Στην προσωπική σου ζωή αναδεικνύονται θέματα ασφάλειας και αυτοπεποίθησης που μπορεί να αιφνιδιάσουν και εσένα τον ίδιο. Είναι απαραίτητο να αποφύγεις μετωπικές συγκρούσεις με το σύντροφό σου, όμως παράλληλα δεν πρέπει να επιτρέψεις τάσεις χειραγώγησης και εξουσιαστικά παιχνίδια που θα σε ενοχλήσουν έντονα. Νέες σχέσεις δεν αποκλείεται να προκύψουν, απαιτούν όμως ρηξικέλευθες αλλαγές για να ευδοκιμήσουν. 

3ο δεκαήμερο

 

Το παρατεταμένο τετράγωνο του ανάδρομο Άρη από τους Διδύμους με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες σε επηρεάζει κυρίως μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα. Με τον κυβερνήτη του ζωδίου σου ανάδρομο έχεις μπει σε μία διαδικασία αναθεωρήσεων που αφορούν κυρίως το κοντινό περιβάλλον, τις επαγγελματικές σου επιλογές, ότι σχετίζεται με τη διασκέδαση και τη γνώση. Αναθεωρείς την στάση σου απέναντι σε πρόσωπα και καταστάσεις και δεν αποκλείεται οι αλλαγές να έχουν άμεση επίπτωση σε επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα. Φρόντισε όμως να μην παρασυρθείς από αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη και παγίδες. Να θυμάσαι πως ο Δίας από τους Ιχθύες λειτουργεί προστατευτικά για εσένα και επιστρέφει σε ορθή πορεία στις 24/11 δίνοντάς σου την ευκαιρία να αξιοποιήσεις το επόμενο χρονικό διάστημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Κλείσε υποθέσεις του παρελθόντος που ακόμα σε επιβαρύνουν, συγχώρεσε πρόσωπα και καταστάσεις, δώσε τόπο στη οργή σε όποιον σε πλήγωσε. Επαγγελματικές και γραφειοκρατικές εκκρεμότητες θα εξελιχθούν ιδανικά αρκεί να πάρεις τις απαραίτητες πρωτοβουλίες που θα σε βγάλουν από τις όποιες δυσκολίες και έννοιες. 

ΤΑΥΡΟΣ

1ο δεκαήμερο

Με την Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα να σε επηρεάζει ακόμα και να έχει φέρει σημαντικές ανακατατάξεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καλείσαι να ισορροπήσεις σε νέα δεδομένα και συνθήκες. Από τα μέσα ιδιαίτερα του μήνα και μετά ενισχύεται η ανάγκη για εσωστρέφεια, ενώ παράλληλα η λίμπιντο απογειώνεται. Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη και σου δίνουν την ευκαιρία να κλείσεις οικονομικές υποθέσεις και συμφωνίες που σχετίζονται με τρίτους. Παράλληλα αναδεικνύουν φόβους και αμφιβολίες που μπορεί να επηρεάσουν άμεσα τις σχέσεις σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σε καλεί να πραγματοποιήσεις ένα νέο ξεκίνημα που θα δώσει ανάσες σε οικονομικό και προσωπικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να αξιοποιήσεις την διαίσθηση σου που είναι βέβαιο πως θα σε καθοδηγήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Φρόντισε μόνο να μετριάσεις την επιθετικότητα και τις εκρήξεις που έρχονται που μπορεί να κάνουν την εμφάνισή τους δημιουργώντας κυρίως προβλήματα στην αισθηματική σου ζωή. 

2ο δεκαήμερο

Με την Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Σκορπιό στις 8 Νοεμβρίου να σε επηρεάζει άμεσα σου δίνεται η ευκαιρία να αναγνωρίσεις την τοξικότητα σε σχέσεις και συνεργασίες. Δεν αποκλείεται να νιώσεις πως έχεις βαλτώσει με πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν τη ζωή σου και έχουν πρωταγωνιστικό ρόλο σε αυτήν. Ήρθε η ώρα να κάνεις την προσωπική σου επανάσταση, όμως θα πρέπει να θυμάσαι πως πιθανές αποφάσεις και κινήσεις το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα έχουν καρμικό χαρακτήρα στη ζωή σου. Φρόντισε να μην λειτουργήσεις σπασμωδικά και βεβιασμένα αν δεν είσαι βέβαιος για τις επιλογές σου γιατί το πιθανότερο είναι αργότερα να μετανιώσεις αλλά λόγω συμπεριφοράς δεν θα είναι εύκολο να επανορθώσεις. Αν είσαι όμως απόλυτα βέβαιος για το πού βαδίζεις και τι σε ικανοποιεί δώσε χώρο σε καινούργιες καταστάσεις πού μακροχρόνια θα δώσουν σημαντικά οφέλη. Στο τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης στους Διδύμους κάνει αισθητή την επιρροή του και σε καλεί να επαναπροσδιορίσεις τα οικονομικά και να διαχειριστείς ξαφνικά έξοδα και παρελθόν τα χρέη με σύνεση και ψυχραιμία. 

3ο δεκαήμερο

Ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει καταλυτικά τα οικονομικά σου μέσα στο Νοέμβριο καθώς δεν αποκλείεται να προκαλέσει εμπόδια και καθυστερήσεις σε συμφωνίες ή σε οικονομικές διευθετήσεις που σε απασχολούν έντονα. Ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα οι συνθήκες δυσκολεύουν καθώς το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις απρόσκοπτα και ρεαλιστικά. Το τοπίο θολώνει και αυτό μπορεί να οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές οικονομικής και αισθηματικής φύσεως. Καλά θα κάνεις λοιπόν να αποφύγεις κινήσεις και βηματισμούς που μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στον προϋπολογισμό ή στην σχέση σου προστατεύοντας τα μέχρι τώρα κεκτημένα σου. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες βοηθώντας σε να διατηρήσεις την αισιοδοξία στα ύψη και να επενδύσεις σε στόχους και φιλοδοξίες τους ενδιαφέρει. Το φιλικό σου περιβάλλον θα σταθεί αρωγός σε κάθε προσπάθεια καθώς εμπιστεύεται τις εμπνεύσεις και τις ιδέες σου. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να προκύψουν που θα σε ενθουσιάσουν λόγω της διαφορετικής ιδιοσυγκρασίας και αντιμετώπισης της ζωής.

ΔΙΔΥΜΟΙ

1ο δεκαήμερο

Ο χώρος της δουλειάς και οι υποχρεώσεις μέσα σε αυτόν θα σε απασχολήσουν έντονα μέχρι τα μέσα του μήνα, όμως οι συνθήκες τότε αλλάζουν καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη, το πολικό σου ζώδιο. Νιώθεις την ανάγκη να φλερτάρεις και να κοινωνικοποιηθείς απολαμβάνοντας την εξωστρέφεια  και τη διασκέδαση. Έχεις την δυνατότητα να λειτουργήσεις διπλωματικά σε συνεργασίες και συμφωνίες που θέλεις να πετύχεις. Φρόντισε μόνο να διεκδικήσεις το καλύτερο δυνατό για εσένα αποφεύγοντας να είσαι υποχωρητικός. Ο αισθησιασμός και η γοητεία σου απογειώνονται και δεν αποκλείεται να μαγνητίσουν νέα πρόσωπα που θα διεκδικήσουν να βρεθούν στο πλευρό σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 δημιουργεί τις καλύτερες δυνατές προϋποθέσεις για μία καινούργια συνθήκη στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν προτάσεις που θα σε ενθουσιάσουν και θα προχωρήσει σε συνεργασίες που σου ταιριάζουν. Αισθηματικά πιθανό είναι να σε προσεγγίσει ένα νέο πρόσωπο που θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σου, θα εμπνέει συντροφικότητα και αισιοδοξία και αυτό είναι το σημαντικό για εσένα. 

2ο δεκαήμερο

Αποκαλυπτική θα είναι για εσένα η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 8/11 καθώς θα αναδείξει μυστικά και παρελθούσες καταστάσεις που θα προκαλέσουν υπερένταση. Γεγονός είναι πως πρόσωπα και συμπεριφορές θα έρθουν στην επιφάνεια και θα σε αιφνιδιάσουν λόγω παρασκηνίου και υπόγειων κινήσεων. Καλό είναι να αφήσεις το περιθώριο τον συναισθηματισμό και την ανάγκη να εξιδανικεύσεις τους γύρω σου και ιδιαίτερα συναδέλφους που μπορεί να παίζουν σημαντικό ρόλο στην επαγγελματική σου ζωή. Πάρε πρωτοβουλίες για να κλείσεις εκκρεμότητες και υποθέσεις που μπορεί να επιβαρύνουν την ψυχολογία σου παίρνοντας αποστάσεις από όσους σε υπονομεύουν με απόλυτο και αυστηρό τρόπο. Άλλωστε δεν πρέπει να χάνεις την ενέργειά σου στρεφόμενος στον εαυτό σου γιατί η κυκλοθυμία θα είναι κακός σύμβουλος. Προς το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης στο ζώδιό σου σε επηρεάζει άμεσα για αυτό φρόντισε να αποφύγεις κόντρες και αντιπαραθέσεις που δεν θα βγάλουν πουθενά με πρόσωπα που παίζουν σημαίνοντα ρόλο στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου από το τέλος Οκτωβρίου και σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις επιθυμίες σου σε γενικότερο επίπεδο. Παράλληλα όμως μπορεί να δημιουργήσει δύσκολες καταστάσεις στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς δεν είναι εύκολο να διαχειριστείς τη νευρικότητα και την επιθετικότητα που μπορεί να σου δημιουργεί. Φρόντισε λοιπόν να είσαι εγκρατής διαχειριζόμενος σωστά τον εκνευρισμό σου ιδιαίτερα όταν συζητάς με τον σύντροφό ή τους συνεργάτες σου. Δεν πρέπει να υποπέσεις σε λάθη που θα οδηγήσουν σε σκληρές κόντρες επηρεάζοντας αρνητικά τις σχέσεις σου. Το τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες γίνεται αισθητό μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και δεν επιτρέπει να έχεις ρεαλιστική προσέγγιση και ξεκάθαρη σκέψη στην επαγγελματική σου ζωή. Απέφυγε μέχρι το τέλος του μήνα αποφάσεις και επιλογές καθώς το πιθανότερο είναι να οδηγηθείς σε λάθη ή να παρασυρθείς από πρόσωπα που υπόσχονται πολλά. Να θυμάσαι πως ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες βοηθώντας σε να αξιοποιήσεις ευκαιρίες που θα οδηγήσουν στην κοινωνική καταξίωση που αποζητάς. 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Η προσωπική σου ζωή θα σε απασχολήσει έντονα μέχρι τα μέσα του μήνα καθώς νιώθεις την ανάγκη να αφοσιωθείς το ταίρι σου και να περάσεις όμορφα μαζί του. Τα δεδομένα αλλάζουν από τα μέσα του μήνα και μετά καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη και αυξάνουν τις απαιτήσεις στην καθημερινότητα. Στον χώρο της δουλειάς οι υποχρεώσεις πολλαπλασιάζονται και απαιτείται πολύ καλός προγραμματισμός για να ανταπεξέλθεις σε ότι έχεις αναλάβει με αποτελεσματικό τρόπο. Σημαντικό είναι να μην παρασυρθείς από το άγχος και τον εκνευρισμό που μπορεί να σε αποπροσανατολίσουν και να οδηγήσουν σε κόντρες με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στον συναδελφικό περίγυρο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σου δίνει την ευκαιρία να αξιοποιήσεις πιθανές προτάσεις στον εργασιακό χώρο που θα οδηγήσουν σε ένα νέο ξεκίνημα. Αξιοποίησε κάθε επιλογή που σου δίνεται με γνώμονα ότι σε ικανοποιεί και μπορεί να σου δώσει χαρά. Ένα νέο πρόγραμμα διατροφής και άθλησης θα σου δώσει ενέργεια και θα σε βοηθήσει να αγαπήσεις τον εαυτό σου. 

2ο δεκαήμερο

Σημαντικές αλλαγές μπορεί να φέρει σε στόχους και φιλοδοξίες η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που πραγματοποιείται στις 8/11. Πιθανό είναι να ανατραπούν τα δεδομένα και να υπάρξουν ξαφνικά γεγονότα που θα σε αναγκάσουν να αλλάξεις πορεία σε πιθανούς σχεδιασμούς που έχεις πραγματοποιήσει. Δεν πρέπει να απογοητευτείς και να βυθιστείς στην κατήφεια, αντίθετα οφείλεις να αναγνωρίσεις πως κάποιες αλλαγές καλό είναι να υπάρξουν γιατί θα οδηγήσουν σε καινούργιες καταστάσεις που μπορεί να σε ικανοποιούν περισσότερο. Η προσωπική σου ζωή θα αποτελέσει αντίβαρο σε πιθανές δυσκολίες, αρκεί να μην αιφνιδιάσεις αρνητικά το ταίρι σου με νεύρα και σπασμωδικές συμπεριφορές. Προς το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου ανακοινώνοντας παρελθούσες καταστάσεις και παρασκηνιακές διεργασίες στον χώρο της δουλειάς. Μετρίασε τον συναισθηματισμό και φρόντισε να μείνεις ανεπηρέαστος από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες που δεν σου επιτρέπουν να λειτουργήσεις στοχευμένα. Ο εσωτερισμός και κάθε πνευματική ενασχόληση που σε εξιτάρει θα σε βοηθήσουν να βρεις ψυχική ισορροπία.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και σε επηρεάζει για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα καθώς φέρνει στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που οφείλεις να αντιμετωπίσεις με σθένος και αποφασιστικότητα. Πιθανό είναι να υπάρξουν πρόσωπα που θα αποκαλυφθούν λόγω των υπόγειων κινήσεων και του παρασκηνίου που έχουν δημιουργήσει στον επαγγελματικό χώρο. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να αποφύγεις συναισθηματικές εξάρσεις και ξεσπάσματα που δεν θα σε βοηθήσουν να λειτουργήσεις με ωριμότητα και ψυχραιμία. Ιδιαίτερα το παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες αλλοιώνει την πραγματική εικόνα και μπορεί να οδηγήσει σε συμπεριφορές και συμπεράσματα που δεν απηχούν την πραγματικότητα. Είναι προτιμότερο να αξιοποιήσεις τη συγκεκριμένη συγκυρία για να ασχοληθείς με αντικείμενα που αγαπάς και ανακουφίζουν τραύματα και πληγές που σε έχουν στιγματίσει. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες και σε βοηθά να δεις την ζωή με αισιοδοξία προχωρώντας με γοργά βήματα σε μελλοντικούς στόχους που σε ενδιαφέρουν. Διασκέδαση, φλερτ, ταξίδια και επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό ομορφαίνουν τη ζωή σου και απαλύνουν τις δυσκολίες.

 

ΛΕΩΝ

1ο δεκαήμερο

Η Ηλιακή Έκλειψη στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε τον προηγούμενο μήνα είναι ακόμα αισθητή ιδιαίτερα στο οικογενειακό περιβάλλον και πιθανά γεγονότα που μπορεί να έφερε θα σε απασχολήσουν μέχρι τα μέσα του μήνα. Όμως η μετακίνηση της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στον Τοξότη από τα μέσα του μήνα και μετά ανεβάζει κατακόρυφα το κέφι σου καθώς επιθυμείς να περάσεις όμορφα και να ασχοληθείς με την προσωπική σου ζωή. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να εκφράσεις ταλέντα και δημιουργικά ενδιαφέροντα για αυτό δεν αποκλείεται να στραφείς στην τέχνη και σε ότι σου δίνει χαρά. Νέα πρόσωπα δεν αποκλείεται να έρθουν στη ζωή σου καθώς φλερτάρεις και εντυπωσιάζεις με την προσωπικότητά σου. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον εγωκεντρισμό που θα ενοχλήσει έντονα. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σου δίνει την ευκαιρία να προχωρήσεις σε ένα καινούργιο ξεκίνημα σε αισθηματικό επίπεδο. Πιθανό είναι να πάρεις αποφάσεις για την ήδη υπάρχουσα σχέση σου που θα οδηγήσουν στην εξέλιξη της. Ο αδέσμευτος θα πολιορκηθείς από πρόσωπα που θα επιδιώξουν να σε κατακτήσουν, κάτι που θα σε ενθουσιάσει.

2ο δεκαήμερο

Σημαντικό γεγονός για εσένα αποτελεί αυτό το μήνα η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που πραγματοποιείται στις 8/11. Δεν σου επιτρέπει να μείνεις άπραγος σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε ότι αφορά οικογενειακά θέματα. Ανατροπές και αποκαλύψεις στον επαγγελματικό χώρο είναι πιθανό να προκαλέσουν απόσταση και ψυχρότητα με συνεργάτες καθώς αντιλαμβάνεσαι πως υπάρχουν συμπεριφορές που μπορεί να σε θίγουν. Καλό είναι να είσαι προσεκτικός και να συγκρατήσεις την ψυχραιμία σου ιδιαίτερα αν δεν θέλεις να συγκρουστείς με ανώτερους και φιγούρες εξουσίας. Παράλληλα πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν προτάσεις που θα σου κεντρίσουν το ενδιαφέρον, όμως σε αναγκάζουν να ξεβολευτείς και να προχωρήσεις σε ένα νέο κεφάλαιο της ζωής σου που θα είναι πιο κουραστικό, αλλά και πιο δημιουργικό. Στο τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους θα επηρεάσει το δεκαήμερο σου. Καλό είναι να συγκρατήσεις τα νεύρα σου απέναντι σε φιλικά πρόσωπα καθώς οι συνθήκες θα είναι έντονες. Ακόμα εμπόδια και καθυστερήσεις μπορεί να βάλουν φρένο σε επαγγελματικούς και προσωπικούς στόχους. 

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου οφείλεις να συγκρατήσεις τα νεύρα σου ιδιαίτερα σε ότι αφορά φιλικές σχέσεις και ομαδικές δράσεις. Είναι σημαντικό να λειτουργήσεις με σύνεση και ψυχραιμία καθώς είναι πιθανό να υπάρξουν παρεξηγήσεις και λεκτικές επιθέσεις. Παράλληλα επηρεάζονται άμεσα οι στόχοι και οι φιλοδοξίες σου καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν προβλήματα και καθυστερήσεις που θα σε εκνευρίσουν. Αξιοποίησε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να προχωρήσεις όπου είναι απαραίτητο σε αλλαγές και διορθώσεις που σε εξυπηρετούν. Ιδιαίτερα μετά το πρώτο δεκαήμερο του μήνα το παρατεταμένο τετράγωνο με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες θολώνει την σκέψη σου και δεν επιτρέπει να λειτουργήσεις απρόσκοπτα και ρεαλιστικά σε συλλογικές προσπάθειες που σε ενδιαφέρουν. Φρόντισε να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που δεν έχουν αποδείξει την αξία τους για να μην απογοητευτείς. Θετικά μπορεί να λειτουργήσει για εσένα η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στους Ιχθύες που σου δίνει την δυνατότητα να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και συναλλαγές που αφορούν κυρίως τρίτους. 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

1ο δεκαήμερο

Το κοντινό περιβάλλον θα πρωταγωνιστήσει μέχρι τα μέσα του μήνα καθώς επιθυμείς να έρθεις σε επαφή μαζί του και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που νιώθεις ότι σε κατανοούν. Από τα μέσα του μήνα και μετά η ενέργεια έχει αλλάζουν καθώς η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη και αναδεικνύουν την ανάγκη να βρεθείς με την οικογένεια. Ζητήματα που αφορούν το οικείο περιβάλλον κάνουν την εμφάνισή τους και απαιτείται κατανόηση και ενσυναίσθηση για να ξεπεραστούν. Φρόντισε μόνο να μην οικειοποιείσαι στον υπέρτατο βαθμό ζητήματα των άλλων επιβαρύνοντας την ψυχολογία σου. Σημαντικές εξελίξεις μπορεί να υπάρξει και σε ότι αφορά την ακίνητη περιουσία καθώς ευνοούνται αγοραπωλησίες και μετακομίσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 λειτουργεί ευνοϊκά σε περίπτωση που θέλεις να κάνεις το επόμενο βήμα στην σχέση σου. Η δημιουργία της δικής σου οικογένειας, η συγκατοίκηση με το ταίρι σου ή μία αγοραπωλησία που μπορεί να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου θα λειτουργήσει ευνοϊκά καθώς θα σε βοηθήσει να πατήσεις γερά στα πόδια σου και να προχωρήσεις με νέα δεδομένα. 

2ο δεκαήμερο

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 8/11 να επηρεάζει άμεσα το ευρύτερο και κοντινό περιβάλλον σου μπαίνεις σε μία διαδικασία ξεκαθαρίσματος σχέσεων που πια δεν μπορούν να σου προσφέρουν τα αναμενόμενα. Δεν θα διστάζεις να πάρεις αποστάσεις από κόλακες και πρόσωπα θα προσπαθήσουν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν καθώς αναγνωρίζεις πώς περνάς σε μία νέα περίοδο της ζωής σου. Ξαφνικές επαφές με πρόσωπα από το εξωτερικό μπορεί να αναδείξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα σου χαρίσουν αισιοδοξία, όμως απαραίτητο είναι να δουλέψει σκληρά για να τις αξιοποιήσεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Στο τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου και μπορεί να προκαλέσει αντιδικίες και μπλοκαρίσματα στον επαγγελματικό χώρο. Απέφυγε τις συγκρούσεις με φιγούρες εξουσίας και ανώτερους για να προστατεύσεις την καριέρα και την πορεία που θέλεις να πραγματοποιήσεις προς την επιτυχία.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και επηρεάζει κυρίως το δεκαήμερο σου αυτό το μήνα. Είμαι σημαντικό να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός στον επαγγελματικό χώρο καθώς δεν αποκλείεται να προκύψουν δυσκολίες και καθυστερήσεις που δεν θα σου επιτρέψουν να προχωρήσεις σε σχέδια ή στην ολοκλήρωση ζητημάτων που έχεις αναλάβει. Παράλληλα αυξάνεται ο εκνευρισμός και η ένταση με πρόσωπα που παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στην καριέρα σου για αυτό αν φύγεις να κρατήσει χαμηλούς τόνους και να αποφύγεις συγκρούσεις που μπορεί να έχουν κόστος. Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και μετά το παρατεταμένο τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες μπορεί να σε αποπροσανατολίσει σε επαγγελματικές και προσωπικές επιλογές. Καλά θα κάνεις να μην προχωρήσεις σε αποφάσεις που μπορεί να έχουν άμεση επίπτωση τόσο στην σχέση όσο και στην καριέρα σου καθώς επηρεάζεσαι έντονα από αυταπάτες και συναισθηματικές υπερβολές. Καλό είναι επίσης να κρατήσεις μικρό καλάθι απέναντι σε πρόσωπα που υπόσχονται πολλά καθώς το πιθανότερο είναι να σε απογοητεύσουν. Η επιστροφή του Δία στους Ιχθύες σε ορθή πορεία λειτουργεί προστατευτικά σε συνεργασίες και προσωπική ζωή καθώς σε βοηθά να επιταχύνεις τα σχέδιά σου ξεφεύγοντας από παγίδες και ατραπούς που μπορεί να έχουν κόστος. 

ΖΥΓΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οικονομικές υποθέσεις και εκκρεμότητες θα σε απασχολήσουν έντονα μέχρι τα μέσα του μήνα όμως μετά οι συνθήκες διαφοροποιούνται καθώς η Αφροδίτη, ο Ερμής και μετέπειτα ο Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη και ενισχύουν την ανάγκη για κοινωνικότητα και επικοινωνία. Είναι σημαντικό να έρθεις σε επαφή με πρόσωπα από το κοντινό περιβάλλον που νιώθεις πώς μπορούν να κατανοήσουν τις αντιλήψεις και τις απόψεις σου. Παράλληλα δεν χάνεις ευκαιρία να βρεθείς σε κοινωνικές εκδηλώσεις και πάρτι καθώς η διασκέδαση μπαίνει δυναμικά στο πρόγραμμά σου. Οφείλεις όμως να είσαι προσεκτικός καθώς είναι εύκολο να παρασυρθείς από το φλερτ και να εμπλακείς σε παράλληλες καταστάσεις που μπορεί να σε φέρουν σε δύσκολη θέση. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 υπόσχεται σημαντικές εξελίξεις στο πεδίο του εμπορίου και της επικοινωνίας που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για την επαγγελματική σου ζωή. Παράλληλα πιθανό είναι να υπάρξουν νέες γνωριμίες που θα σε ενθουσιάσουν και θα ομορφύνουν τα αισθηματικά σου, φρόντισε μόνο να μετριάσεις υπερβολές και συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα προκαλέσουν δυσαρέσκεια.

2ο δεκαήμερο

Ανασφάλειες και απωθημένα έρχονται στην επιφάνεια με ένταση λόγω της Σεληνιακής Έκλειψης στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου που πραγματοποιείται στις 8/11. Αναδεικνύονται βαθύτερες καταστάσεις και φόβοι που δεν έχεις ξεπεράσει και ήρθε η ώρα να αντιμετωπιστούν με αποφασιστικότητα και ωριμότητα. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν ανατροπές και ξαφνικά γεγονότα που θα αλλάξουν τα δεδομένα σε οικονομικές συμφωνίες και συναλλαγές που σχετίζονται με τρίτους. Φρόντισε να είσαι αυστηρός δείχνοντας τα όριά σου απέναντι σε πρόσωπα που θεωρούν ότι μπορεί να τους χειριστούν και να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Είναι σημαντικό να προστατεύσεις τα οικονομικά σου συμφέροντα για αυτό καλά θα κάνεις να εμπιστευτείς το ένστικτό σου που θα αποδειχθεί αλάθητο. Συγκρούσεις και ένταση με το ταίρι σου μπορεί να οδηγήσουν στην απομάκρυνση και τη μοναξιά, ρίξε τους τόνους για να προστατεύσεις την σχέση σου. Προς το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου φέρνοντας καθυστερήσεις και εμπόδια σε ταξίδια και επαφές που σχετίζονται με το εξωτερικό. Καλά θα κάνεις να επαναπροσδιορίσεις την στάση σου καθώς τα νέα δεδομένα μπορεί να σε βοηθήσουν να κατανοήσεις πως απαιτούνται αλλαγές και διορθώσεις σε σχέδια και επιδιώξεις.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και να σε επηρεάζει καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία επαναπροσδιορισμού των επιθυμιών σου που αφορούν το ευρύτερο περιβάλλον, τη διασκέδαση, την πνευματική και φιλοσοφική προσέγγιση της ζωής. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να πατήσεις φρένο και να πάρεις απόσταση από πρόσωπα και καταστάσεις που αγγίζουν τον ευρύτερο περίγυρο καθώς δεν αποκλείεται να διαπιστώσεις πως υπάρχουν πρόσωπα που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν. Καλό είναι αυτό το χρονικό διάστημα να μην μπεις σε διαδικασία αντιπαραθέσεων που μπορεί αργότερα να μετανιώσεις. Από το πρώτο δεκαήμερο του μήνα και μετά το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις απρόσκοπτα καθώς η λογική επηρεάζεται και το συναίσθημα θολώνει τη σκέψη. Καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτικός αποφεύγοντας εμμονές και συναισθηματικές εξάρσεις που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες βάζεις πλώρη για να τακτοποιήσεις καθημερινές εκκρεμότητες και εργασιακές υποχρεώσεις βοηθώντας σε να απαλλαγείς από το άγχος και το στρες. 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

1ο δεκαήμερο

Γεγονός είναι πως με τον Ήλιο, τον Ερμή και την Αφροδίτη στο ζώδιό σου μέχρι τα μέσα του μήνα παίρνεις πρωτοβουλίες, διασκεδάζεις και επιδιώκεις να έρθεις σε επαφή με νέα πρόσωπα παρ’ όλες τις δυσκολίες που μπορεί να προκάλεσε η ηλιακή έκλειψη του προηγούμενου μήνα. Από τα μέσα του μήνα και μετά η μετακίνηση της Αφροδίτης, του Ερμή και του Ήλιου στον Τοξότη στρέφουν το ενδιαφέρον σου σε οικονομικές υποθέσεις, ηθικά ζητήματα και αισθηματικές καταστάσεις που επηρεάζουν τη ζωή σου. Έχεις την ευκαιρία να τακτοποιήσεις οικονομικές εκκρεμότητες και να προχωρήσεις σε σχέδια που θα δώσουν ανάσα στον προϋπολογισμό σου. Όμως οφείλεις να ξεφύγεις από το πείσμα και την αδιαλλαξία γιατί με το να στρώσεις τα πόδια σου απέναντι σε διαφορετικές απόψεις είναι βέβαιο πως δεν θα εξυπηρετήσει τα συμφέροντα σου. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σου δίνει την δυνατότητα να περάσεις σε μία νέα οικονομική περίοδο τη ζωή σου, επαναπροσδιορίζοντας τους στόχους σου και τον τρόπο που διαχειρίζεσαι την ύλη. Παράλληλα συναισθηματικά έχεις την ευκαιρία να απολαύσεις μοναδικές στιγμές πάθους και αισθησιασμού με το ταίρι σου, αρκεί να ξεφύγεις από αμετροεπείς συμπεριφορές και υπερβολές που θα οδηγήσουν σε λάθη. 

2ο δεκαήμερο

Δονήσεις και αναταράξεις σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο θα φέρει η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα σου με τον Ταύρο στις 8/11. Σε καλεί να αναγνωρίσεις καταστάσεις και σχέσεις που πια δεν εξυπηρετούν την εξέλιξή σου και να πάρεις αποστάσεις από τοξικότητα και αρνητισμό. Είναι σημαντικό να προχωρήσεις σε επιλογές που μπορεί να φαίνονται αρχικά δύσκολες και να έχουν ψυχολογικό κόστος γιατί μακροπρόθεσμα θα κατανοήσεις πως μόνο ωφελημένος μπορείς να βγεις από μία τέτοια διαδικασία. Ρήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν καθώς νιώθεις πως είσαι έτοιμος να ανοίξεις τα φτερά σου απομακρύνοντας πρόσωπα που θεωρείς ότι δεν αντιλαμβάνονται πια τις ανάγκες σου. Αν θέλεις να προστατεύσεις τις ήδη υπάρχουσες σχέσεις σου όμως καλά θα κάνεις να κρατήσεις το μέτρο διατηρώντας την ψυχραιμία σου και αποφεύγοντας να μπεις σε σφοδρές αντιπαραθέσεις που θα πυροδοτήσουν έντονη αρνητικότητα και ψυχρότητα στην προσωπική και επαγγελματική σου ζωή. Προς το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους θα επηρεάσει το δεκαήμερο σου φέρνοντας και πάλι στο προσκήνιο παλαιότερα χρέη που δεν έχεις τακτοποιήσει. Σπουδαίες ζυμώσεις σε ψυχολογικό επίπεδο θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις τραύματα, απωθημένα και ενοχές.

3ο δεκαήμερο

Με τον Άρη να κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και να επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα έρχεσαι αντιμέτωπος με βαθύτερα ζητήματα και πληγές που έχεις κρυμμένες μέσα σου. Είναι σημαντικό όμως να μην τις αγνοήσεις και να τις αντιμετωπίσεις κατάματα καθώς τώρα έχεις την ευκαιρία να ξεπεράσεις κάθε ψυχολογική και ψυχική δυσκολία. Σε οικονομικά ζητήματα πιθανό είναι να αντιμετωπίσεις καθυστερήσεις και εμπόδια σε συναλλαγές και συμφωνίες, αξιοποίησε την συγκεκριμένη συγκυρία ώστε να προχωρήσεις σε πιθανές αλλαγές όπου θεωρείς πως είναι απαραίτητες. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δεν επιτρέπει να λειτουργήσεις με διαύγεια και ευθυκρισία. Φρόντισε να μην προχωρήσεις σε οικονομικές επιλογές βεβιασμένα καθώς το πιθανότερο είναι να είσαι παρασυρόμενος από το συναίσθημα και τελικά να υποπέσεις σε λάθη που αργότερα θα μετανιώσεις. Με τον Δία να επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες έχεις την ευκαιρία να περάσεις μοναδικά και να απολαύσεις την διασκέδαση, τις αποδράσεις, το πάθος. Νέα πρόσωπα εισβάλλουν στη ζωή σου και σου χαρίζουν ευτυχία καθώς προκαλούν μοναδικά συναισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ

1ο δεκαήμερο

Βγαίνεις σιγά-σιγά από την εσωστρέφεια και την κυκλοθυμία μέσα στο μήνα ενώ σου δίνεται η δυνατότητα να ξεφύγεις από καταστάσεις του παρελθόντος που επηρεάζουν την ψυχολογία σου. Από τα μέσα του μήνα και μετά η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος μετακινούνται στο ζώδιό σου βοηθώντας σε να βγεις δυναμικά στο προσκήνιο και να πάρεις πρωτοβουλίες στην προσωπική και συναισθηματική σου ζωή. Νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να εμπλακείς κοινωνικά με νέα πρόσωπα και να γευτείς μεγάλες επιτυχίες στο πεδίο της καριέρας. Η αποφασιστικότητα και ο δυναμισμός σου εντυπωσιάζουν και μαγνητίζουν νέα πρόσωπα που προσπαθούν να εισβάλουν στη ζωή σου. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από τον υποκειμενισμό και τον εγωισμό που μπορεί να οδηγήσουν σε λάθη. Η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου στις 24/11 δρομολογεί σημαντικές εξελίξεις σε όλα τα επίπεδα καθώς προχωράς σε ένα νέο προσωπικό βηματισμό που σε ικανοποιεί απόλυτα. Νέες προτάσεις για συνεργασίες θα σου δώσω την ευκαιρία να εξελιχθεί στο πεδίο της καριέρας, ενώ μία νέα γνωριμία μπορεί να υπόσχεται πολλά στην προσωπική σου ζωή. 

2ο δεκαήμερο

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 8/11 να επηρεάζει τον τομέα της δουλειάς και την καθημερινότητα δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλύψεις και υπόγειες συμπεριφορές που θα προκαλέσουν εκνευρισμό. Είναι σημαντικό να αποφύγεις τις μετωπικές συγκρούσεις καθώς είναι βέβαιο πώς θα οδηγήσουν σε οριστικές ρήξεις στον χώρο της δουλειάς. Αν θεωρείς όμως πως ήρθε η στιγμή να ξεσκεπάσεις τα πρόσωπα που σε υπονομεύουν καλό είναι να προχωρήσεις σε ανάλογες κινήσεις αποφεύγοντας να παρασυρθείς από το συναίσθημα που δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις ορθολογικά. Προς το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου και φέρνει αναστάτωση στην επαγγελματική και προσωπική σου ζωή. Συνεργάτες και σύντροφος μπορεί να γίνουν επιθετικοί μαζί σου προκαλώντας απογοήτευση με την στάση τους. Παράλληλα καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ανταγωνιστικές συμπεριφορές που πρέπει να διαχειριστείς με απόλυτη ψυχραιμία. Σε προσωπικό επίπεδο δεν αποκλείεται να υπάρξουν επιστροφές προσώπων του παρελθόντος που μπορεί να οδηγήσει σε μία επανασύνδεση που θα σε ενθουσιάσει. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται ανάδρομος στους Διδύμους και επηρεάζει άμεσα το δεκαήμερο σου για το μεγαλύτερο μέρος του μήνα. Εκνευρισμός και ένταση επηρεάζουν την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή καθώς νιώθεις ότι δεν είναι εύκολο να συμπλεύσεις με συνεργάτες και σύντροφο. Αναμοχλεύονται καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την σχέση σου και προκαλούν έντονες κόντρες, καλά θα κάνεις να δείξεις ψυχραιμία ιδιαίτερα απέναντι σε συμπεριφορές που μπορεί να σε απογοητεύσουν. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύες δυσκολεύει ακόμα περισσότερο την κατάσταση αφού δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις με σαφήνεια και ξεκάθαρη σκέψη. Συναισθηματισμός, κατήφεια και αυταπάτες εναλλάσσονται και λειτουργούν αποπροσανατολιστικά σε πιθανές αποφάσεις που χρειάζεται να πάρεις. Δώσε χρόνο στον εαυτό σου για να προχωρήσεις στις σωστές κινήσεις χωρίς να παρασυρθείς από συναισθηματικές εξάρσεις και ψευδαισθήσεις. Ο Δίας επιστρέφει σε ορθή πορεία στους Ιχθύες και σε βοηθά να προχωρήσεις σε υποθέσεις που αφορούν την ακίνητη περιουσία καθώς αγοραπωλησίες και μετακομίσεις ευνοούνται. 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

1ο δεκαήμερο

Μέχρι τα μέσα του μήνα είναι σημαντικό για εσένα να τακτοποιήσεις υποθέσεις που αφορούν τις φιλίες σου και να περάσεις όμορφα με πρόσωπα που αντιλαμβάνονται τον τρόπο σκέψης σου. Παράλληλα μπορείς να προωθήσεις στόχους και φιλοδοξίες καθώς οι συνθήκες είναι αρκετά ευνοϊκές για σένα. Από τα μέσα του μήνα και μετά μπαίνεις σε μία βαθύτερη διαδικασία καθώς Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη αναδεικνύοντας την ανάγκη να στραφείς στον εαυτό σου. Η συγκεκριμένη διαδικασία είναι απολογιστικού χαρακτήρα καθώς αντιλαμβάνεσαι πως ήρθε η στιγμή να κατανοήσεις ποιες κινήσεις σου βγήκαν και ποιες δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα. Πρόσωπα από το παρελθόν δεν αποκλείεται να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους προκαλώντας συναισθηματική έξαρση, καλό είναι όμως να μην βιαστείς να προχωρήσεις σε μία επανασύνδεση που μπορεί τελικά αργότερα να μετανιώσεις. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σε βοηθά να απαλλαγείς από παρελθούσες καταστάσεις κάνοντας τα απαιτούμενα βήματα προς τα μπρος που θα σε βοηθήσουν να πάρεις ανάσες. Ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή σου ξεκινά, απαλλαγμένο από ψυχολογικά βαρίδια, εκκρεμότητες και τραύματα που κουβαλούσες εδώ και καιρό. 

2ο δεκαήμερο

Με την Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 8/11 να επηρεάζει άμεσα την προσωπική σου ζωή πιθανό είναι να εκδηλωθούν στην σχέση σου ανασφάλειες και φόβοι που θα έχουν άμεση επιρροή. Φρόντισε μόνο να μην λειτουργείς σπασμωδικά και εριστικά απέναντι στον άνθρωπό σου νιώθοντας πως ήρθε η στιγμή να προχωρήσεις σε ένα προσωπικό μονοπάτι ανεξαρτησίας που σε εκφράζει. Καλό είναι να είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου ώστε αργότερα να μην μετανιώσεις για πιθανές επιλογές που μπορεί να πραγματοποιήσεις αυτό το χρονικό διάστημα. Είναι σημαντικό επίσης να αποφύγεις συγκρούσεις με παιδιά ή με πρόσωπα που έχουν άμεση σχέση με καλλιτεχνικές δράσεις που σε απασχολούν έντονα καθώς δεν θα είναι εύκολο να αποφύγεις τις έντονες κόντρες και πιθανά τις οριστικές ρήξεις. Προς το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει το δεκαήμερο σου προκαλώντας καθυστερήσεις και αναποδιές στον χώρο της δουλειάς. Δεν είναι εύκολο να ολοκληρώσεις τις υποχρεώσεις που έχεις αναλάβει και αυτό μπορεί να αυξήσει τη νευρικότητα για αυτό φρόντισε να βάλεις μία μέθοδο άσκησης στην καθημερινότητά σου για να εκτονώνεις την ένταση και το άγχος. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και επηρεάζει την καθημερινότητά σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φέρνοντας εμπόδια και καθυστερήσεις στον χώρο της δουλειάς που αυξάνουν το άγχος. Είναι σημαντικό να μην προχωρήσεις βεβιασμένα σε επιλογές και αποφάσεις αυτό το χρονικό διάστημα γιατί το πιθανότερο είναι να μην εξελιχθούν όπως περιμένεις. Καλό είναι επίσης να αξιοποιήσεις το χρόνο που σου δίνεται ώστε να προχωρήσεις σε διορθώσεις και αλλαγές όπου θεωρείς ότι είναι απαραίτητο. Εάν νιώθεις πως ήρθε η στιγμή να αλλάξεις τον τρόπο που αντιμετωπίζεις τον εαυτό σου και το σώμα σου μη διστάσεις να προχωρήσεις σε αλλαγές συνηθειών που θα λειτουργήσουν ευνοϊκά για τον εαυτό σου. Ιδιαίτερη προσοχή θα πρέπει να δείξεις από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά όπου μπορεί να παρασυρθείς σε λάθη λόγω λανθασμένης εικόνας των πραγμάτων. Με την επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στους Ιχθύες φρόντισε να προωθήσεις εμπορικές και επαγγελματικές συμφωνίες που σε ενδιαφέρουν καθώς είναι βέβαιο πως θα αποδώσουν τα μέγιστα. 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

1ο δεκαήμερο

Οι αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις μπορεί να ξεκουράσουν μέχρι τα μέσα του μήνα, ενώ η επιρροή της Ηλιακής Έκλειψης στον Σκορπιό που πραγματοποιήθηκε στο τέλος Οκτωβρίου είναι ακόμα αισθητή. Αξιοποίησε το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να προχωρήσεις σε επαγγελματικούς στόχους που θα σε φέρουν πιο κοντά από ποτέ στην κοινωνική καταξίωση. Από τα μέσα του μήνα και μετά η Αφροδίτη, ο Ερμής και ο Ήλιος περνάνε στον Τοξότη δίνοντάς σου την ευκαιρία να απολαύσεις το φιλικό περιβάλλον, τις παρέες, τις ομαδικές δράσεις. Απολαμβάνεις να βρίσκεσαι και να προσφέρεις σε συλλογικές προσπάθειες που ικανοποιούν βαθύτερα ζητήματα μέσα σου ενώ δεν διστάζεις να εκφράσεις πρωτότυπες ιδέες εντυπωσιάζοντας το περιβάλλον που κινείσαι. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις σημαντικά βήματα σε ότι αφορά προσωπικούς και επαγγελματικούς στόχους. Πιθανό είναι να υπάρξουν νέα πρόσωπα που θα μπουν στη ζωή σου και θα επιδιώξουν να σε βοηθήσουν σε κάθε προσπάθειά σου. Φρόντισε μόνο να μην παρασυρθείς από την αλαζονεία και πιθανές υπερβολές που μπορεί να ενοχλήσουν έντονα και να αλλάξουν τα θετικά δεδομένα που υπάρχουν. 

2ο δεκαήμερο

Γεγονός είναι πως η Ολική Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 8/11 δεν μπορεί να σε αφήσει ανεπηρέαστο καθώς αγγίζει το οικογενειακό και επαγγελματικό περιβάλλον. Πιθανό είναι να υπάρξουν επαγγελματικές προτάσεις που θα οδηγήσουν στην αλλαγή τόπου κατοικίας επιβαρύνοντας σε με σημαντικές ευθύνες. Παράλληλα δεν αποκλείεται να προκύψουν κόντρες και αντιδικίες με οικεία πρόσωπα αλλά και φιγούρες εξουσίας στο πεδίο της καριέρας που θα οδηγήσουν στην προσωπική σου οριοθέτηση. Αν θέλεις να αποφύγεις αντιδικίες και συγκρούσεις καλό είναι να κρατήσεις μετριοπαθή στάση αποφεύγοντας να εμπλακείς σε δυσκολίες που δεν θα είναι απλές για εσένα. Προς το τέλος του μήνα ο Άρης που κινείται ανάδρομα στους Διδύμους σε επηρεάζει άμεσα και δεν αποκλείεται να επαναφέρει στη ζωή σου ένα πρόσωπο που θα προκαλέσει ενθουσιασμό. Φρόντισε να προχωρήσεις σε μία επανασύνδεση αν είσαι απόλυτα βέβαιος γιατί δεν αποκλείεται αργότερα να επανεξετάσεις την στάση σου και να ανακαλύψεις πώς οι αποφάσεις σου δεν σε ικανοποιούν. 

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και επηρεάζει κυρίως το δεκαήμερο σου για αυτό οφείλεις να επανεξετάσεις την στάση σου απέναντι στον τρόπο που αντιμετωπίζεις την αγάπη και τον σύντροφό σου. Δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις πως ο άνθρωπος που έχεις στο πλευρό σου δεν μπορεί να ικανοποιήσει τις επιθυμίες σου. Καλά θα κάνεις όμως να μην προχωρήσεις σε βεβιασμένες αποφάσεις γιατί αργότερα το πιθανότερο είναι να μετανιώσεις και να μην μπορείς να επανορθώσεις. Από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά το παρατεταμένο τετράγωνο του με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύες οδηγεί σε εξιδανικεύσεις και ψευδαισθήσεις. Καλό είναι να μην δείξεις εμπιστοσύνη σε πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σε προσεγγίσουν υποσχόμενοι πολλά. Προστάτευσε τον εαυτό σου από αυτούς που προσπαθούν να σε κατευθύνουν κατά το δοκούν και να σε παρασύρουν σε καταστάσεις που τελικά θα σε απογοητεύσουν. Η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στους Ιχθύες λειτουργεί ευνοϊκά σε οικονομικό επίπεδο καθώς βοηθά να ισορροπήσεις, να βρεις νέους πόρους εισοδήματος, να κλείσεις εκκρεμότητες που μπορεί να σε αγχώνουν εδώ και καιρό. 

ΙΧΘΥΣ

1ο δεκαήμερο

Η ανάγκη να περάσεις όμορφα είμαι έντονη ιδιαίτερα στο πρώτο μισό του μήνα καθώς επιδιώκεις να βρίσκεσαι με πρόσωπα που σου χαρίζουν νέες γνώσεις και μοναδικές στιγμές. Είναι σημαντικό για εσένα να απολαύσεις τη ζωή και να αντιμετωπίσεις κάθε δυσκολία με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση. Από τα μέσα του μήνα και μετά Αφροδίτη, Ερμής και Ήλιος μετακινούνται στον Τοξότη επικεντρώνοντας την προσοχή σου κυρίως στην επαγγελματική ζωή και σε υποχρεώσεις που αναλαμβάνεις. Να θυμάσαι πως παράλληλα σου δίνεται η ευκαιρία να διακριθείς για την υπευθυνότητα και τη μεθοδικότητα σου. Η κούραση που μπορεί να υπάρξει το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα μπορεί να σου δώσει την ανταμοιβή που αποζητάς σε κοινωνικό επίπεδο. Η Νέα Σελήνη στον Τοξότη στις 24/11 δεν αποκλείεται να φέρει νέες προτάσεις που θα σου κεντρίζουν την προσοχή και επαγγελματικό επίπεδο. Σημαντικό είναι να μην προχωρήσεις βεβιασμένα σε κινήσεις υπερβάλλοντας τόσο για τους στόχους όσο και για τις δυνατότητές σου. Λειτούργησε με ρεαλισμό και ωριμότητα όπου απαιτείται για να προχωρήσεις στις καλύτερες δυνατές επιλογές για εσένα. 

2ο δεκαήμερο

Σημαντικές εξελίξεις σε ότι αφορά το κοντινό και ευρύτερο περιβάλλον σου μπορεί να δρομολογήσει η Σεληνιακή Έκλειψη στον άξονα Σκορπιού – Ταύρου στις 8/11. Μπορείς να λειτουργήσεις ορθολογικά και να διακρίνεις ποια πρόσωπα που βρίσκονται στο πλευρό σου είναι αυθεντικά και ποια προσπαθούν να σε παρασύρουν μέσω της κολακείας ώστε να εξυπηρετήσεις τις προσωπικές τους βλέπεις. Σημαντικό είναι να μην δυναμιτίσεις την ατμόσφαιρα αν δεν είσαι απόλυτα βέβαιος για τις κινήσεις σου για αυτό φρόντισε να κρατήσει χαμηλούς τόνους συγκρατώντας τα νεύρα και τις εκφράσεις σου. Παράλληλα καλό είναι να είσαι προετοιμασμένος για ανατροπές που μπορεί να υπάρξουν σε ότι αφορά το εμπόριο και την επικοινωνία. Να θυμάσαι πως θα αφήσουν χώρο για νέες και σημαντικές προτάσεις που μπορεί να αποδώσουν τα μέγιστα. Προς το τέλος του μήνα ο ανάδρομος Άρης από τους Διδύμους επηρεάζει σημαντικά το δεκαήμερο σου αναδεικνύοντας δυσκολίες και καθυστερήσεις σε εργασίες στον προσωπικό σου χώρο. Πιθανό είναι ακόμα να υπάρξουν εντάσεις με πρόσωπα από τον οικογενειακό περίγυρο καθώς έρχονται στην επιφάνεια καταστάσεις του παρελθόντος που ακόμα επηρεάζουν την ψυχολογία σου.

3ο δεκαήμερο

Ο Άρης κινείται ανάδρομα στους Διδύμους από το τέλος Οκτωβρίου και επηρεάζει το δεκαήμερο σου καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα προκαλώντας εντάσεις στο οικογενειακό περιβάλλον. Δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από απωθημένα και από καταστάσεις του παρελθόντος που σε έχουν τραυματίσει και έρχονται τώρα στην επιφάνεια. Είναι προτιμότερο να λειτουργήσεις με ψυχραιμία προχωρώντας σε συζητήσεις που θα απαλύνουν την ψυχή σου και το βάρος που κουβαλάς. Ακόμα καλά θα κάνεις να είσαι προετοιμασμένος για πιθανές καθυστερήσεις που θα αγγίξουν θέματα ακίνητης περιουσίας ή πιθανές εργασίες στον προσωπικό σου χώρο. Καλά θα κάνεις να αξιοποιήσει στο συγκεκριμένο χρονικό διάστημα για να προχωρήσεις σε πιθανές αλλαγές και διορθώσεις όπου είναι απαραίτητο γιατί δεν αποκλείεται να ανακαλύψεις κακοτεχνίες. Ιδιαίτερα από το δεύτερο δεκαήμερο του μήνα και μετά το παρατεταμένο τετράγωνο του ανάδρομου Άρη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιό σου θολώνει το τοπίο, προκαλεί συναισθηματικές εξάρσεις και δεν σου επιτρέπει να λειτουργήσεις απρόσκοπτα και αντικειμενικά σε οικογενειακές υποθέσεις και συμφωνίες ακίνητης περιουσίας. Θετικό σημείο αυτής της εποχής είναι η επιστροφή του Δία σε ορθή πορεία στο ζώδιό σου που σε βοηθά να αξιοποιήσεις επαγγελματικές και προσωπικές ευκαιρίες, ενώ σου επιτρέπει να χαμογελάς συνέχεια αντιμετωπίζοντας κάθε δυσκολία με θετική διάθεση.

Πηγή: Myastro.gr