Χοιρινές μπριζόλες στο air fryer με μέλι και μουστάρδα

Υλικά

  • 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
  • 1/3 φλ. τσαγιού μουστάρδα
  • 1 κ. σ. μέλι
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά

Εκτέλεση

  1. Αλατίστε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
  2. Συνδυάστε τη μουστάρδα και το μέλι και μαρινάρετε τις χοιρινές μπριζόλες τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα.
  3. Τοποθετήστε την τριμμένη φρυγάνια σε ένα μεγάλο ρηχό μπολ.
  4. Αφήνοντας όση μουστάρδα έχει κολλήσει στο χοιρινό κρέας, πιέστε την μέσα στην τριμμένη φρυγανιά.
  5. Πετάξτε την υπόλοιπη μαρινάδα (περίπου 2 κουταλιές της σούπας).
  6. Ραντίστε ελαφρά το καλάθι του air fryer με λάδι και μεταφέρετε τις μπριζόλες, σε παρτίδες ανάλογα με τις ανάγκες.
  7. Τηγανίστε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 10 έως 12 λεπτά, γυρίζοντας στα μισά του χρόνου για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.