Υλικά
- 4 χοιρινές μπριζόλες χωρίς κόκαλα
- 1/3 φλ. τσαγιού μουστάρδα
- 1 κ. σ. μέλι
- 1/2 κ. γλ. αλάτι
- 1 φλ. τσαγιού τριμμένη φρυγανιά
Εκτέλεση
- Αλατίστε τις χοιρινές μπριζόλες και από τις δύο πλευρές με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι.
- Συνδυάστε τη μουστάρδα και το μέλι και μαρινάρετε τις χοιρινές μπριζόλες τουλάχιστον 4 ώρες ή όλη τη νύχτα για καλύτερα αποτελέσματα.
- Τοποθετήστε την τριμμένη φρυγάνια σε ένα μεγάλο ρηχό μπολ.
- Αφήνοντας όση μουστάρδα έχει κολλήσει στο χοιρινό κρέας, πιέστε την μέσα στην τριμμένη φρυγανιά.
- Πετάξτε την υπόλοιπη μαρινάδα (περίπου 2 κουταλιές της σούπας).
- Ραντίστε ελαφρά το καλάθι του air fryer με λάδι και μεταφέρετε τις μπριζόλες, σε παρτίδες ανάλογα με τις ανάγκες.
- Τηγανίστε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 10 έως 12 λεπτά, γυρίζοντας στα μισά του χρόνου για να ψηθούν και από την άλλη πλευρά.