ζώδια Ο Ερμής σε τετράγωνο με τον Πλούτωνα


Στις 27 Οκτωβρίου 2022 ο Ερμής από τις 26°12’ του Ζυγού θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Πλούτωνα που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Η όψη αυτή θα μας οδηγήσει σε βαθιές και, κατά περιπτώσεις, σκοτεινές σκέψεις που θα έχουν τη δυναμική να μας «πετάξουν» σε περίεργα συναισθηματικά και ψυχικά μονοπάτια.

ΚΡΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στο προσκήνιο κόντρες και εντάσεις που έχετε με άτομα με τα οποία κινείστε στα ίδια επαγγελματικά ή κοινωνικά περιβάλλοντα. Κάποιοι εξ αυτών θα προσπαθήσουν να σας σαμποτάρουν και αποδυναμώσουν και, ως εκ τούτου, να υπονομεύσουν τη δημόσια εικόνα σας.

ΤΑΥΡΟΣ

 

Θα χρειαστεί να διαχωρίσετε την ήρα από το σιτάρι σε σχέση με συναδέλφους σας και να οργανώσετε τις άμυνές σας καθώς κάποιοι θα προσπαθήσουν να σας βάλουν τρικλοποδιές. Επίσης, θα πρέπει να δημιουργήσετε ένα νέο κύκλο συνεργατών με βάση την αξιοπιστία και τη σωστή συνεργασία.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε πολλές και δημιουργικές ιδέες τις οποίες όμως και θα πρέπει να επικοινωνήσετε στους σωστούς ανθρώπους έτσι ώστε να γίνουν πραγματικότητα. Οι αισθηματικές σας σχέσεις θα χρειαστούν την προσοχή σας και τη σωστή διαχείριση των παθών, της ζήλιας και ίσως και των εμμονών σας.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα χρειαστεί να κάνετε κάποιες μάλλον εντυπωσιακές μανούβρες για να αποφύγετε ταραχώδεις καταστάσεις και καυγάδες με άτομα από το οικογενειακό σας περιβάλλον ή ακόμα και με το ταίρι σας. Διατηρείστε την ηρεμία σας, κάντε υπομονή και προσπαθήστε να βρείτε κοινό έδαφος επικοινωνίας.

ΛΕΩΝ

Περιχαράξτε τον εαυτό σας και τα όριά σας με ευγένεια μεν, αδιαπραγμάτευτα δε. Αποφύγετε να εμπλακείτε σε λεκτικούς διαξιφισμούς, όχι γιατί δεν μπορείτε να ανταπεξέλθετε, αλλά γιατί το πιο πιθανό είναι να πέσετε σε εμμονές, να χάσετε την ηρεμία σας και να σωματοποιήσετε τις εντάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Θα υπάρξουν άνθρωποι που θα προσπαθήσουν να εκμεταλλευτούν την καλοσύνη και τη γενναιοδωρία σας. Απωθήστε τους χρησιμοποιώντας το μοναδικό βιτριολικό χιούμορ σας. Σε ό,τι αφορά το ταίρι σας, προσπαθήστε να αποφύγετε αντιπαραθέσεις εξαιτίας της ανάγκης να έχετε μόνο εσείς δίκιο.

ΖΥΓΟΣ

Η αλήθεια είναι ότι θα βιώσετε κάποιες πιεστικές καταστάσεις, τόσο στο σπίτι, όσο και στην εργασία σας. Οι οικείοι σας θα γίνουν λίγο παραπάνω απαιτητικοί ζητώντας σας με επιμονή να πραγματοποιήσετε κάποια θέλω τους. Πάρτε λίγο χρόνο για να δείτε εσείς τι ακριβώς θέλετε και πράξτε τα δέοντα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή σας ζητά «όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε και μικρό καλάθι», ιδιαίτερα, μάλιστα, σε ό,τι αφορά την αισθηματική σας ζωή. Μην αφεθείτε στη λεκτική χειραγώγηση και περιμένετε να δείτε τα λόγια να γίνονται πράξεις. Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και βγάλτε από μέσα σας ό,τι σας τρώει τα σωθικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Ορισμένοι από εσάς ίσως χρειαστεί να αποδείξετε τον εαυτό σας σε άτομα που αποτελούν τον φιλικό ή τον κοινωνικό σας κύκλο. Κάποιοι άλλοι θα βιώσετε εντάσεις με φίλους εξαιτίας ενός οικονομικού θέματος και κάποιοι άλλοι θα νιώσετε στριμωγμένοι ή ακόμα και απειλούμενοι από γνώριμα σας άτομα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να οπλιστείτε με υπομονή για να μπορέσετε να συνεννοηθείτε, τόσο με τους συνεργάτες ή με ανώτερους από εσάς στην εργασία σας, όσο και με το ταίρι σας ή με μεγαλύτερα άτομα στην οικογένειά σας. Οι στόχοι που έχετε βάλει θα χρειαστούν την επιμονή σας χωρίς όμως να φτάσετε στα άκρα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα χρειαστεί να κοντρολάρετε το ίδιο σας το μυαλό και τις σκέψεις σας καθώς το να δημιουργείτε τα δικά σας σενάρια, που τις περισσότερες φορές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, μπορεί να σας στοιχίσει αρκετά, ιδιαίτερα ψυχικά και συναισθηματικά. Προσοχή στις μετακινήσεις σας.

ΙΧΘΥΣ

Είστε πολύ προβληματισμένοι με τα έξοδα και γενικά με τα οικονομικά σας και ιδιαίτερα με κάποιες παρελθούσες οικονομικές σας εκκρεμότητες τις οποίες και θα πρέπει να τακτοποιήσετε άμεσα. Στον έρωτα, η ζήλια και οι εμμονές μόνο κακό μπορεί να κάνουν στις σχέσεις σας.

Πηγή: Myastro.gr