Άγριος ξυλοδαρμός 14χρονης στη Γλυφάδα

Σοκάρει η υπόθεση άγριου ξυλοδαρμού 14χρονης μαθήτριας από συνομήλικές της σε κεντρικό σημείο της Γλυφάδας, φέρνοντας ξανά στο προσκήνιο τις μεγάλες διαστάσεις που λαμβάνει η βία ανηλίκων.

Το περιστατικό σημειώθηκε το περασμένο Σάββατο, λίγο μετά τις 21.00, στην οδό Λαζαράκη, όπου βρισκόταν η 14χρονη μαζί με φίλες της. Στο ίδιο σημείο βρισκόταν μία παρέα περίπου 20 ατόμων, ανηλίκων και νεαρής ηλικίας.

Της επιτέθηκαν με γροθιές στο πρόσωπο και κλωτσιές

Μία ομάδα αποσπάστηκε από την παρέα και επιτέθηκε στην 14χρονη με γροθιές στο πρόσωπο. Στη συνέχεια την έριξαν στο έδαφος και άρχισαν να την κλωτσούν στο πρόσωπο και στο σώμα, αφήνοντάς την σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.

Η ανήλικη ειδοποίησε τον πατέρα της και μαζί μετέβησαν στο Α.Τ. Γλυφάδας, όπου υπέβαλαν μηνύσεις κατά συγκεκριμένων ατόμων.

Συλλήψεις

Οι αστυνομικές αρχές προχώρησαν στη σύλληψη δύο 14χρονων κοριτσιών με τη διαδικασία του αυτωφόρου καθώς και των γονέων τους για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου. Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν ενώπιον των εισαγγελικών αρχών και στη συνέχεια αφέθηκαν ελεύθεροι με προφορική εντολή.

Είχε δεχθεί ξανά επίθεση στο παρελθόν

Ανάλογο περιστατικό είχε συμβεί και στις αρχές Σεπτεμβρίου, οπότε και η 14χρονη είχε δεχθεί ξανά επίθεση.