ζώδια Ο Ήλιος σε τετράγωνο με τον Δία...

Στις 12 Σεπτεμβρίου 2024 ο Ήλιος από τις 20° 09’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τετραγώνου με τον Δία στους Διδύμους.

ΚΡΙΟΣ

Remaining Time 0:00
 
Advertisement

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά τις επαγγελματικές συνεργασίες και τις σχέσεις με συναδέλφους καθώς δεν θα βλέπετε τα πράγματα με τον ίδιο τρόπο και για το λόγο αυτό ενδέχεται να ανέβουν οι τόνοι. Μείνετε μακριά από κουτσομπολιά που μπορούν να κάνουν κακό στην εικόνα σας και βρείτε τρόπους για να αποφορτιστείτε από τις εξωτερικές πιέσεις που σας ταράζουν εσωτερικά.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα εστιάσετε, σχεδόν αποκλειστικά, στις δικές σας ανάγκες αφήνοντας στην άκρη τις αντίστοιχες των όποιων άλλων της ζωής σας με ό,τι αυτό συνεπάγεται για όλων των ειδών τις σχέσεις σας. Ενδέχεται να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη προκειμένου να εντυπωσιάσετε τους άλλους γενικά και το αντικείμενο του πόθου σας ειδικά. Να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας και να μην κλείνετε τα μάτια στα σοβαρά προβλήματα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα θελήσετε να επιβάλλετε τα δικά σας θελήματα και απόψεις στους οικείους σας με ένα ξεκάθαρα εγωιστικό τρόπο που, με μαθηματική ακρίβεια, θα οδηγήσει σε εντάσεις και ενδεχομένως καυγάδες. Καλό λοιπόν είναι να κατεβάσετε τους τόνους και να αποφύγετε να πείτε πράγματα δυσάρεστα γιατί αργότερα ίσως το μετανιώσετε. Να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά το σπίτι, την ακίνητη περιουσία σας ή κάποιο συμβόλαιο σχετικό με ακίνητο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί για τυχόν επικοινωνιακά λάθη που θα δημιουργήσουν προβλήματα σε ό,τι αφορά τις σχέσεις με τα αδέρφια ή τους συγγενείς σας, ειδικά αν μεταξύ σας υπάρχουν κάποια ζητήματα σχετικά με ακίνητη περιουσία που χρειάζονται διευθέτηση. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις. Αντιθέτως, πάρτε το χρόνο σας και εξετάστε διεξοδικά τις πληροφορίες που έχετε. Προσεκτικοί να είστε και στις μετακινήσεις.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσουν τα οικονομικά σας, όχι μόνο με την έννοια της ανάγκης ανεύρεσης σωστού ισοζυγίου μεταξύ εσόδων και εξόδων, αλλά και με την έννοια της ανάγκης αύξησης του εισοδήματός σας. Επίσης, θα πρέπει να είστε προσεκτικοί σε ό,τι αφορά οικονομικές συμφωνίες και επαγγελματικά συμβόλαια γιατί ενδέχεται να θελήσουν να σας εκμεταλλευτούν. Βλέπετε, δεν είναι όλοι οι άνθρωποι αγαθών προθέσεων.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η υπεραισιοδοξία και η αυτοπεποίθηση σε συνδυασμό με τις φιλοδοξίες σας θα σας οδηγήσουν στην ανάγκη να υιοθετήσετε μια πιο πολεμική συμπεριφορά σε ό,τι αφορά, τόσο τις σχέσεις, όσο και τις συνεργασίες σας προκειμένου να κερδίσετε πόντους και να πετύχετε τους στόχους σας. Ωστόσο, καλό θα ήταν να διατηρήσετε χαμηλό προφίλ και να αποφύγετε συγκρούσεις γιατί τα γεγονότα που θα ακολουθήσουν ενδέχεται να σας κάνουν να το μετανιώσετε.

ΖΥΓΟΣ

Οι τρέχουσες καταστάσεις της ζωής σας θα ξυπνήσουν μέσα σας άγχη και φοβίες και θα σας οδηγήσουν, τόσο σε σκέψεις γεμάτες θλίψη και απογοήτευση, όσο και σε μια διάθεση να απομονωθείτε. Βάλτε σε λειτουργία τον “εσωτερικό σας θεραπευτή” και πολεμήστε την συναισθηματική ένταση με το να εστιάσετε σε ό,τι χαρούμενο και ελπιδοφόρο υπάρχει στη ζωή σας. Επιπλέον, ασχοληθείτε εκ νέου με ο,τιδήποτε είχατε αφήσει στη μέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Τακτοποιήστε στο μέτρο του δυνατού οικονομικές εκκρεμότητες σε τράπεζες, δημόσιο και γενικά τρίτους και διευθετήστε θέματα νομικής φύσης που σας ταλαιπωρούν πολλαπλά. Σε περίπτωση που έχετε κάποιο φιλόδοξο επαγγελματικό σχέδιο στα σκαριά, θεωρείστε τη χρονική στιγμή καλή, όχι για να το ξεκινήσετε, αλλά για να τακτοποιήσετε με κάθε λεπτομέρεια μέσα στο μυαλό σας το σχέδιο δράσης και να οργανωθείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Σε ό,τι αφορά την επαγγελματική σας ζωή καλό θα ήταν “όπου ακούτε πολλά κεράσια να κρατάτε μικρό καλάθι” και να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες από μια συνεργασία ειδικά αν αυτή αφορά κάτι καινούργιο. Μην βιαστείτε να πάρετε αποφάσεις και διαχειριστείτε μέσα στο μυαλό σας τις προσλαμβάνουσες πληροφορίες έτσι ώστε να μπορέσετε να καταλάβετε τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε καθώς και τον τρόπο δράσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα πρέπει να είστε περισσότερο προσεκτικοί σε ό,τι αφορά μια επαγγελματική συνεργασία ή μια οικονομική συμφωνία. Ορισμένοι από εσάς θα χρειαστεί να τακτοποιήσετε ένα θέμα νομικής φύσης το οποίο ενδέχεται να αφορά συγγενείς. Σε κάθε περίπτωση, θα χρειαστεί να διαχειριστείτε θέματα της καθημερινότητάς σας καθώς και της υγείας σας με την έννοια της ανάγκης ελέγχου διατροφής ή της προσπάθειας για εκγύμναση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με τα οικονομικά σας καθώς ενδέχεται να ξοδεύετε παρορμητικά με την έννοια της κάλυψης αναγκών περισσότερο εσωτερικών και λιγότερο πραγματικών. Επίσης όμως, θα πρέπει να προσέχετε και που ξοδεύεστε συναισθηματικά και ψυχικά και να φροντίσετε να καλύψετε πρώτα τις δικές σας ανάγκες. Από την άλλη σκεφτείτε μήπως ζητάτε από το άτομο που σας ενδιαφέρει πολλά περισσότερα από όσα μπορεί να σας προσφέρει.

ΙΧΘΥΕΣ

Μην έχετε υπερβολικές απαιτήσεις από τους άλλους γενικά και από το ταίρι της καρδιάς σας ειδικά. Δεν είναι εύκολο, ή κατά περιπτώσεις δυνατό, να γίνουν τα πράγματα όπως ακριβώς τα έχετε φανταστεί. Θα πρέπει να κάνετε κάποιους συμβιβασμούς και να δώσετε περισσότερο χρόνο στα γεγονότα να εξελιχθούν. Ορισμένοι θα αντιμετωπίσετε κάποια θέματα που θα αφορούν τους οικείους ή την ακίνητη περιουσία σας.

Πηγή: myastro.gr