Οι «πονηροί» εμφανίστηκαν και πάλι (επίθεση σε ιστολόγιο)

Από το “Ας Μιλήσουμε Επιτέλους”. Ασφαλές Λινκ στο τέλος.
Εδώ και πάρα πολύ καιρό, για την
ακρίβεια, τα τελευταία τουλάχιστον πέντε χρόνια, γνωρίζουμε ότι έχουμε γίνει ενοχλητικοί σε εκείνους που δεν θέλουν να μαθαίνεται η αλήθεια ή να συζητιέται η σκληρή πραγματικότητα.
Με δεδομένο, πως οι «ενοχλημένοι» είναι άνθρωποι και ομάδες ανθρώπων που λειτουργούν αποκλειστικά προς την κατεύθυνση του προσωπικού του συμφέροντος (επαγγελματικού, οικονομικού κ.α.), που δεν διστάζουν να προδίδουν αρχές και αξίες, αλλά και να λειτουργούν κατά των συμφερόντων της χώρας (είτε είναι Έλληνες είτε όχι), θεωρούμε πως η πορεία μας βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο.
Ενίοτε, αυτά τα υποκείμενα (ο κατά το δυνατόν καλύτερος χαρακτηρισμός τους), επιχείρησαν να «σπάσουν» την ασφάλεια του ιστολογίου, για να το καταργήσουν. Άλλες φορές, πάλι, επιχείρησαν να κατασυκοφαντήσουν (η γνώριμη και πάγια μέθοδός τους), ενώ άλλες φορές (όπως συμβαίνει και τώρα) προσπαθούν να απογοητεύσουν και να εκφοβίσουν τους επισκέπτες του ιστολογίου, μέσω της παρεμβολής μηνυμάτων κινδύνου της ασφάλειας των υπολογιστών τους…
Τις δύο τελευταίες ημέρες και μετά από πολύ συγκεκριμένο δημοσίευμά μας (όπου σταχυολογήσαμε συγκεκριμένα δημοσιεύματα του Τύπου) δεχόμαστε μία διαδικτυακή επίθεση εκφοβισμού των επισκεπτών, μέσω της προσπάθειας εγκατάστασης (με παραίνεση αναβάθμισης) κακόβουλου λογισμικού (Trojan – Δούρειος Ίππος).
Έχουμε ήδη ειδοποιήσει την Google σχετικά με την «επιχείρηση» επίθεσης κατά χρηστών του διαδικτύου που χρησιμοποιούν την πλατφόρμα του Blogger και έχει ξεκινήσει η διαδικασία εύρεσης των υπαιτίων, τα αποτελέσματα της οποίας θα μας δοθούν (με τις διευθύνσεις ΙΡ και τα ονοματεπώνυμα των κατόχων τους) και θα τα δημοσιεύσουμε, όποιοι κι αν είναι, σε όποια χώρα και αν βρίσκονται, ό,ποια κρατική θέση κατέχουν, ακόμη και εάν είναι υπάλληλοι των Ελληνικών Υπηρεσιών Ασφαλείας οι οποίοι λειτουργούν παράνομα, προσπαθώντας να υποκλέψουν προσωπικά δεδομένα μας από τους υπολογιστές μας.
Δεν απειλούμε κανέναν. Υπόσχεση δίνουμε, πως θα βγάλουμε στο φως εκείνους που έχουν μάθει να ζούνε στα σκοτάδια… και κάνουν κατάχρηση της εξουσίας που τους έχει παραχωρηθεί.
ΥΓ1: Στους επισκέπτες του ιστολογίου, που εμφανίζεται μήνυμα σχετικά με αναβάθμιση της Java, συνιστούμε να μην το δέχονται (η πληροφορία κινδύνου αφορά τον δικτυακό «τόπο» ύπαρξης του κακόβουλου λογισμικού) και να πληκτρολογούν εκ νέου την διεύθυνση του ιστολογίου μέχρις ότου εισέλθουν κανονικά.
Όσο για τους επίδοξους «χακεράδες», τους ενημερώνουμε πως έχουν γνώση της ύπαρξής τους οι «φύλακες», οσονούπω δε θα έχουν γνώση της ύπαρξής τους και οι… φυλακές.
Προτείνουμε στους επισκέπτες του ιστολογίου να μεταφερθούν στο GrCitizen, όπου και θα αναδημοσιεύονται όλα τα άρθρα του ιστολογίου “Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!” μέχρις ότου “ξεκαθαρίσει” το τοπίο από τους “πονηρούς” και παυθούν τα εκφοβιστικά εμπόδια που έχουν παρεμβάλει…http://olympia.gr/2014/09/10/%CE%BF%CE%B9-%CF%80%CE%BF%CE%BD%CE%B7%CF%81%CE%BF%CE%AF-%CE%B5%CE%BC%CF%86%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BA%CE%B1%CE%BD-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%80%CE%AC%CE%BB%CE%B9-%CE%B5%CF%80/#more-413454

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κ. Σισμανίδης: Δεν έχω αμφιβολία ότι είναι ο τάφος του Αριστοτέλη...

Φτιάξτε σπιτική μαγιονέζα εύκολα και γρήγορα

ΓΙΑ ΟΦΕΙΛΕΤΕΣ Ερχονται κατασχέσεις και πλειστηριασμοί - εξπρές σε σπίτια

Κιμαδόπιτα με χωριάτικο φύλλο

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων