Ρολάκια με κοτόπουλο

1 συσκευασία παραδοσιακό φύλλο
(περιέχει 6 φύλλα)
350 γραμμ. κιμά κοτόπουλου
1 κρεμμύδι
2 σκελίδες σκόρδο
3 κουταλιές λάδι
1 κόκκινη γλυκιά πιπεριά
1 σφηνάκι λευκό κρασί
100 γραμμ. τυρί φέτα
100 γραμμ. ρεγκάτο
2-3 κουταλιές ψιλοκομμένο μαϊντανό
αλάτι, πιπέρι, ρίγανη
λάδι για επάλειψη

 

Σε τηγάνι ζεσταίνουμε το λάδι. Ψιλοκόβουμε το κρεμμύδι και το σκόρδο, κόβουμε την πιπεριά σε κυβάκια και τα βάζουμε τηγάνι. Σοτάρουμε 2-3 λεπτά και προσθέτουμε τον κιμά. Συνεχίζουμε το σοτάρισμα, σβήνουμε με το κρασί και μόλις εξατμιστεί χαμηλώνουμε τη φωτιά και αλατοπιπερώνουμε. Ανακατεύουμε 4-5 λεπτά και κατεβάζουμε το τηγάνι από τη φωτιά. Μόλις κρυώσει το μείγμα προσθέτουμε τη φέτα θρυμματισμένη, το ρεγκάτο τριμμένο, τον μαϊντανό, ρίγανη και τα ανακατεύουμε. Κόβουμε κάθε φύλλο στα τρία. Αλείφουμε το φύλλο με λάδι, τοποθετούμε στην άκρη της στενής πλευράς γέμιση, τυλίγουμε και ασφαλίζουμε τη γέμιση. Τα τοποθετούμε σε ταψί πάνω σε λαδόκολλα και τα ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180 βαθμούς, περίπου 25 λεπτά ή μέχρι να ροδίσουν (αν θέλετε τα τηγανίζετε σε σπορέλαιο).