Ψυχικό: «Γάζωσαν» άνδρα μέσα στο αυτοκίνητό του...

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ένας άλλος άνδρας, που επέβαινε σε μηχανή, πυροβόλησε το θύμα που βρισκόταν στη θέση του οδηγού από κοντινή απόσταση. Ο δράστης είχε συνεργό που οδηγούσε τη μηχανή. Το περιστατικό συνέβη πολύ κοντά στην εταιρεία που εργαζόταν ο άτυχος άνδρας. Προανάκριση για τη δολοφονία διενεργεί η Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής.

Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες που εξασφάλισε το EΡΤΝews από το σημείο της δολοφονίας διακρίνονται στο οδόστρωμα αρκετά ευρήματα που παραπέμπουν τουλάχιστον σε 16 κάλυκες πυροβόλου όπλου. Στο τζάμι, από την πλευρά του οδηγού, διακρίνονται και τρεις οπές κάτι που φανερώνει ότι ο δράστης στόχευσε από κοντινή απόσταση το θύμα που ήταν εντός του οχήματος.

Χαριστικές βολές έριξαν στο θύμα οι εκτελεστές

Κάμερα ασφαλείας από παρακείμενο κτήριο κατέγραψε στις 08:23 το ηχητικό ντοκουμέντο της μαφιόζικης εκτέλεσης. Αρχικά ακούγονται 16 πυροβολισμοί και μετά από μια μικρή παύση, άλλοι τέσσερις που παραπέμπουν στις χαριστικές βολές. Οι κάτοικοι της περιοχής είναι συγκλονισμένοι με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι το θύμα οδηγούσε το πολυτελές ηλεκτρικό όχημα του ιδιοκτήτη της εταιρείας. Γεγονός που αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο οι εκτελεστές να έκαναν λάθος και να σκότωσαν λάθος άνδρα.

Ρεπορτάζ: Μαρίνα Θανασοπούλου, Αλέξανδρος Μέμος   EΡΤΝews