Το αντιμνημονιακό μέτωπο απέθανε. Ζήτω το αντισυστημικό μέτωπο.

Φίλοι μας, η κατάστασή μας αυτή τη στιγμή έχει ως εξής:

1)
Υπάρχει ένα τεράστιο δημόσιο χρέος, για το οποίο εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε το
κόμμα εκείνο που πιστεύουμε ότι θα διαχειριστεί το θέμα, σύμφωνα με τη θέση που πρεσβεύει ο καθένας μας.

2) Έχουμε ένα ενιαίο (και όχι εθνικό) νόμισμα, μαζί με άλλα ευρωπαϊκά κράτη, για το οποίο και πάλι εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε αντίστοιχα κόμματα που προτείνουν μέσα ή έξω από το ευρώ, ανάλογα με τα πιστεύω μας.

3) Υπάρχουν απειλές από Τουρκία, Σκόπια και Αλβανία, για τις οποίες επίσης εμείς οι πολίτες δεν μπορούμε να κάνουν τίποτα. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να ψηφίσουμε το κόμμα εκείνο που πιστεύουμε ότι θα εξασφαλίσει την ειρήνη και θα προασπίσει με τον καλύτερο τρόπο τα εθνικά μας συμφέροντα.

4) Πρέπει να γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα. Όλοι έχουμε συνειδητοποιήσει ότι δεν μπορούμε να συνεχίσουμε, έτσι όπως ήμασταν, πρέπει να αλλάξουν πολλά πράγματα. Όμως οι αλλαγές που επιβάλλονται αυτή τη στιγμή από το σύστημα, επιβάλλονται μονόπλευρα σε βάρος μόνο ημών των απλών πολιτών και όχι και σε βάρος της (βασικά υπεύθυνης) πολιτικοοικονομικής συστημικής ολιγαρχίας.

Εδώ φυσικά, όχι μόνο μπορούμε, αλλά έχουμε δικαίωμα και καθήκον να επέμβουμε με κάθε τρόπο και όχι μόνο ψηφίζοντας απλά κάποιο κόμμα από το πολιτικό σύστημα. Εδώ η κοινωνική βάση πρέπει να επέμβει, αν δεν θέλει να συνεχίσει να παραμένει στο περιθώριο, από το οποίο μόνο ζημιωμένη θα βγει. Δεν πρέπει να πληρώσουν μόνο οι απλοί άνθρωποι την κρίση, αλλά η υπεύθυνη ολιγαρχία. Το αντιμνημονιακό κομματικό μέτωπο δεν κατάφερε να επιτύχει τίποτα, ούτε είχε πειστικές εναλλακτικές λύσεις  και στην ουσία διαλύθηκε. 
Τώρα, πρέπει να ενωθούν σε ένα μέτωπο, όλες οι αντισυστημικές κινήσεις και απλοί πολίτες, πάνω στο κοινό αίτημα να γίνουν αλλαγές, όχι μόνο προς την πλευρά των πολιτών, αλλά και προς την πλευρά του ολιγαρχικού συστήματος. Εδώ πρέπει να επικεντρωθούμε, αν θέλουμε να έχουμε μέλλον. Και το μπορούμε, φτάνει να το συνειδητοποιήσουμε.
Το αντιμνημονιακό μέτωπο απέθανε. Ζήτω το αντισυστημικό μέτωπο. http://hassapis-peter.blogspot.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Explainer: Τι «βόμβα» έσκασε, πάλι, για το Facebook στην Αυστραλία;...

Κίνα κατά ΗΠΑ: «Χρησιμοποιούν τις δήθεν δημοκρατικές ευαισθησίες για να καταστρέφουν χώρες»

μακαρονόπιτα με χοντρό μακαρόνι, φέτα και γραβιέρα

Τι θέλουν οι άντρες από τον γάμο τους με βάση το ζώδιό τους...

Η επισιτιστική κρίση είναι ήδη εδώ...

Προβλέψεις για όλα τα ζώδια.Ο Ερμής σε εξάγωνο με τον Δία...

Δ.Αθηναίων: Εργαζόμενοι κατά Μπακογιάννη -Απαξιώνει σκόπιμα τη Διεύθυνση Πρασίνου για να την ιδιωτικοποιήσει

Ραντεβού στη Βόρεια Εύβοια με ένα πενθήμερο γεμάτο «πράσινο» σινεμά.Από την Τετάρτη 15 έως την Κυριακή 19 Ιουνίου

Αδιανόητο: Φοιτήτρια πήγε να καταγγείλει βιασμό, την έδιωξαν και κατέληξε... ξυλοκοπημένη και... κατηγορούμενη

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων