Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Καταργούν το νόμο για τους καταχραστές του δημοσίου, αλλά θα συλλαμβάνουν πολίτες για 3.000 ευρώ ΦΠΑ.

Προτίθενται λέει να καταργήσουν το νόμο για τους καταχραστές του δημοσίου, ενώ αντίθετα θα μπουκάρουν στα σπίτια, θα συλλαμβάνουν για διακίνηση μαύρου χρήματος και θα δημεύουν τις περιουσίες, όσων δεν μπορούν να καταβάλουν 3.000 ευρώ για ΦΠΑ.

Ε
κεί που ο λαός ήθελε να τιμωρήσει τα μεγαλολαμόγια που καταχρώνται το δημόσιο χρήμα,
τελικά τα πράγματα αντιστράφηκαν και τώρα θα τιμωρείται ο λαός. Δηλαδή "εκεί που μας χρωστάγανε, μας πήραν και το βόδι".
Το ερώτημα δεν είναι γιατί γίνονται ή επιχειρούνται να γίνουν όλα αυτά τα παράλογα πράγματα, αλλά το γιατί δεν αντιδρά ο λαός!!!
Όμως ο λαός μόνος του, είναι πάντα ασυντόνιστος και δεν μπορεί να αντιδράσει. Χρειάζεται ηγεσία που θα τον ενώσει, θα τον οργανώσει και θα τον συντονίσει σε μια μαζική λαϊκή αντίσταση. Αυτόν το ρόλο θα μπορούσε να τον παίξει μια ενωμένη αντιπολίτευση ή ένα πραγματικό συνδικαλιστικό κίνημα. Δυστυχώς ο ελληνικός λαός, δεν διαθέτει αυτή τη στιγμή τέτοια λαϊκή ηγεσία.
Θα υπάρξει όμως γνήσια λαϊκή ηγεσία την κατάλληλη στιγμή. Θα την γεννήσουν οι περιστάσεις.  http://hassapis-peter.blogspot.gr

Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Κλέλια Ρένεση για Νέα Σμύρνη: «Μαζέψτε τα μαντρόσκυλα και σκύψτε το κεφάλι»

Η Κλέλια Ρένεση έχει αποδείξει επαλειμμένα πως είναι από τα δημόσια πρόσωπα που δε διστάζει να πει την άποψή της και συχνά παίρνει θέση για βασικά θέματα που αφορούν την κοινωνία εκφράζοντας τις σκέψεις της με αρκετά αιχμηρό τρόπο. Αφορμή για το νέο δημόσιο ξέσπασμα της ηθοποιού στάθηκαν οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τον κοροναϊό, οι παρενοχλήσεις στον καλλιτεχνικό κόσμο αλλά και τα πρόσφατα επεισόδια αστυνομικής βία στη Νέα Σμύρνη.

Με δέλεαρ τα υψηλά ενοίκια καλύπτονται με πάνελ 1.500 στρέμματα στον Δρυμό

Με «δέλεαρ» την προσφορά υψηλών τιµηµάτων για ετήσιο ενοίκιο που ανέρχονται στα 200 ευρώ το στρέµµα για συµβάσεις 25ετίας , µεσίτες οι οποίοι δρουν για λογαριασµό επενδυτών, «αλωνίζουν» την περιοχή και έχουν πείσει κυρίως ετεροαπασχολούµενους αγρότες κατόχους γης να π αραχωρήσουν τα χωράφια τους για να εγκατασταθούν φωτοβολταϊκά .

Καταναλωτές: Η πανδημία άλλαξε για πάντα αγορές και πληρωμές

Η πανδημία αποτέλεσε καταλύτη για μία σειρά από αλλαγές στη συμπεριφορά των καταναλωτών, σε ό,τι αφορά τόσο τις αγορές όσο και τις πληρωμές. Και στις δύο περιπτώσεις φαίνεται ότι η «μη επαφή» ήρθε για να μείνει. Από τη μια το 50% των καταναλωτών θα συνεχίσει να ψωνίζει online μόδα, όπως αποκαλύπτει έρευνα που πραγματοποίησε η μηχανή αναζήτησης καταστημάτων μόδας GLAMI, συγκεντρώνοντας περισσότερες από 4.000 απαντήσεις, ενώ από την άλλη, το 93% των συναλλαγών με κάρτες πληρωμών σε φυσικό κατάστημα γίνονται πλέον ανέπαφα, σύμφωνα με την Mastercard.