40% μείον στο εφάπαξ στρατιωτικών ακόμη κι αν παραιτηθούν σήμερα!

Ακόμη και 40% του εφάπαξ κινδυνεύουν να χάσουν στρατιωτικοί
έστω κι αν παραιτηθούν σήμερα.

Οι πληροφορίες είναι πολλές η μία χειρότερη από την άλλη κι όλα δείχνουν ότι τους στρατιωτικούς τους περιμένουν δυσκολότερα από τα δύσκολα που πέρασαν.

Είναι χαρακτηριστικό το κείμενο που έχουν αναρτήσει στην ιστοσελίδα τους οι Απόφοιτοι της ΣΣΑΣ. Ο Σύνδεσμός τους είναι πάντα συγκρατημένος σε σχόλια και εκτιμήσεις.

Διαβάστε τα κακά μαντάτα που γράφει:


Δυστυχώς τα νεα που ερχονται απο τα Γενικά Επιτελεία δεν ειναι καθόλου ευχάριστα. Μιλωντας με ανωτατα στελεχη των Ε.Δ., μας εξεφρασαν τις ανησυχίες τους, για το τι μελλει γενεσθαι, με όλα τα επικαιρα θεματα-προβλήματα που ανέκυψαν λίαν προσφάτως και όχι μόνο.

Αυτό που προτάθηκε και θεωρηθηκε σκοπιμο να συζητηθεί άμεσα με την πολτική ηγεσία του Υπουργείου (και όχι με την μορφη απειλής και...παραιτησεων των στρ. ηγεσιών των 3 επιτελείων), είναι να υπάρξει πρόβλεψη για μεταβατική περίοδο στην ισχύ του νόμου ως προς τον υπολογισμό του εφάπαξ, ουτως ωστε να μην θιγουν ουτε να "τιμωρηθουν" τα στελέχη που παρέμειναν,στο στρατευμα , αν και θεμελιωμένοι συνταξιοδοτικά και δικαιούμενοι του εφάπαξ βοηθήματος, συγκριτικά με αυτούς που ήδη έχουν αποχωρήσει.


Το δυστυχές όμως είναι πως η "τύχη" και η λειτουργία των Μετοχικών μας Ταμείων, δείχνει να ξεφεύγει απο το Υ.ΕΘ.Α. και να οδηγούνται μετά απο εσπευσμένη ενοποίηση, στις "αγκάλες" του Υπουργείου Εργασίας (παρά τα οτι μερικά ταμεία οπως το ΜΤΝ, καταφερε να εμφανισει πλεονασμα ακόμα και στον ΕΛΟΑΝ και με 4000 αποστρατείες), ενω αιωρείται και το σενάριο περικοπής του εφάπαξ της τάξης του 40% για όσους φεύγουν ακόμα και σήμερα με αναδρομικότητα από την 1/8/2013...... http://www.onalert.gr

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

Τα ποτάμια της Ευρυτανίας: Ο Αχελώος, ο Αγραφιώτης και ο Ταυρωπός

Οι μηνιαίες προβλέψεις του Νοεμβρίου 2022 με βάση το δεκαήμερο της γέννησης σας

Δραματική υποχώρηση έως 40% στην αγοραστική δύναμη...

Γερμανική κατάρρευση: Η Uniper ανακοίνωσε ζημιές 40 δισ. ευρώ – Την ακολουθούν στην άβυσσο άλλες… 375 εταιρείες

«Καίνε» τα επιτόκια των δανείων – Παγωμένα των καταθέσεων

Απολύσεις τεχνικών στον ΑΝΤ1...«Μας πετάτε στον δρόμο με φτηνές δικαιολογίες»

Ανεργία στην Ελλάδα: Δραματικά τα ποσοστά για τους νέους

«Φωτιά» η τιμή στο ψωμί - Είδος πολυτελείας και η φέτα

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων