Αυξάνεται όλο και περισσότερο η παρακολούθηση μέσω ««Twitter»».

Σύμφωνα με μία έρευνα που δημοσιεύθηκε από το ««Twitter»»,οι αιτήσεις των κυβερνήσεων προκειμένου να αποσπάσουν πληροφορίες από τους χρήστες αυξήθηκαν κατά 46% μέσα σε έξι μήνες.

twitter

  Η σελίδα κοινωνικής δικτύωσης παρουσίασε την πέμπτη  έρευνα-έκθεση της σχετικά με το θέμα της παρακολούθησης από τις αρχές.Οι αμερικάνικες αρχές κατέχουν την ”πρωτιά” σ’αυτού του είδους την παρακολούθηση.

Ενώ οι κυβερνήσεις έχουν υποβάλει συνολικά 2.058 αιτήσεις για πληροφορίες σχετικά με τους λογαριασμούς στο ««Twitter»»,κατά την διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του έτους.

  Έχουν πραγματοποιηθεί αιτήσεις για παρακολούθηση από συνολικά 54 χώρες,με τις Η.Π.Α να κατέχουν την πρωτιά,όντας στην κορυφή με 1.257 αιτήσεις.Η Ιαπωνία ακολουθεί με 192 αιτήσεις.Επίσης στο συγκεκριμένο μέσο κοινωνικής δικτύωσης,αναφέρουν οι ίδιοι οι διαχειριστές του μέσω αυτής της έρευνας ότι ο νόμος τους απαγορεύει να αποκαλύψουν τις πληροφορίες που ζητούνται από τις αρχές.Παράλληλα το κοινωνικό δίκτυο επισημαίνει ««Εξετάζουμε τα ένδικα μέσα που έχουμε στην διάθεση μας,προκειμένου να παρέχουμε μεγαλύτερη διαφάνεια στους χρήστες μας»».

Πηγή:Le Matin

HELLASTHIVA

Δημοφιλείς αναρτήσεις από αυτό το ιστολόγιο

ΙΝΚΑ: Ενσωματώνουν τη Ρήτρα Αναπροσαρμογής στην κιλοβατώρα για να μην μπορούμε να κάνουμε αγωγές

Ο χειμώνας του μεγάλου θυμού

Νοιάζονται περισσότερο για την τιμή παρά την γεύση του τρόφιμου οι Ευρωπαίοι καταναλωτές

ΔΕΝ…ΠΕΡΙΣΣΕΨΕ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ…

Γιατί δεν πρέπει να κόψετε τα «μουστάκια» του σκύλου

Πως να αντιμετωπίσετε την κατάθλιψη

Αόρατα σκάνδαλα...

Για εισαγωγές πρόβειου γάλακτος από την Ιταλία κάνει λόγο ο κλάδος

Εκτός πρίζας...

ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

EMAIL THIVAHELLAS@YAHOO.COM


Αρχείο

Εμφάνιση περισσότερων