ζώδια Η Αφροδίτη σε τρίγωνο με τον Ουρανό

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2022 η Αφροδίτη από τις 18° 38’ της Παρθένου θα βρεθεί σε όψη τριγώνου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο. Η όψη αυτή θα μας φέρει ενδιαφέρουσες και απροσδόκητες εκπλήξεις και εμπειρίες.

ΚΡΙΟΣ

Θα υπάρξουν κάποιες αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο που θα είναι θετικές για την εξέλιξη της καριέρας σας, ενώ θα βελτιωθούν και οι σχέσεις με τους συνεργάτες σας. Κάποιοι θα λάβετε χρήματα και ορισμένοι άλλοι θα προχωρήσετε σε μια νέα συνεργασία με καλύτερες αποδοχές.

ΤΑΥΡΟΣ

Η όψη αυτή θα ενισχύσει τη γοητεία σας και θα σας ξαναβάλει, με δυναμικό τρόπο, στο ερωτικό παιχνίδι. Όσοι είστε δεσμευμένοι θα εισάγετε καινούργιες και πικάντικες πρακτικές στη σχέση με το ταίρι σας ενώ οι αδέσμευτοι έχετε πολλές πιθανότητες να βιώσετε έναν κεραυνοβόλο έρωτα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Θα έχετε ευχάριστες αλλαγές και χαρές σε σχέση με την οικογένειά σας που θα σας ανανεώσουν ψυχικά και συναισθηματικά. Σε σχέση με τα επαγγελματικά σας, ευνοείστε ιδιαίτερα όσοι εργάζεστε από το σπίτι. Ερωτικά, θα βιώσετε την επιστροφή ενός προσώπου από το παρελθόν που θα σας ικανοποιήσει ψυχικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας ωθήσει να κοινωνικοποιηθείτε και να διευρύνετε τον κοινωνικό σας κύκλο μέσα από γνωριμίες με καινούργια, δημιουργικά και ενδιαφέροντα άτομα. Ορισμένοι, μέσα από φιλικές παρέες ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού, θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία.

ΛΕΩΝ

Θα σας απασχολήσει, με ιδιαίτερα θετικό τρόπο, η καριέρα σας καθώς, είτε κάποια γεγονότα θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την εικόνα σας, είτε θα έχετε μια καινούργια και αρκετά ενδιαφέρουσα επαγγελματική πρόταση. Κάποιοι από εσάς θα κάνετε μια νέα ερωτική γνωριμία μέσα σε επαγγελματικό περιβάλλον.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η όψη αυτή θα σας κάνει να νιώσετε τυχεροί καθώς οι συγκυρίες που θα υπάρξουν θα σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια σχέδιά σας σε πορεία υλοποίησης. Εύνοια θα έχετε σε θέματα νομικά, γραφειοκρατίας ή σπουδών όπως επίσης και σε θέματα που σχετίζονται με το εξωτερικό. Ορισμένοι θα κάνετε ένα μακρινό ταξίδι.

ΖΥΓΟΣ

Τα οικονομικά σας θα βελτιωθούν κάτι που θα σας κάνει να νιώσετε μεγαλύτερη ασφάλεια καθώς θα μπορέσετε να καλύψετε, τόσο κάποιες τρέχουσες υποχρεώσεις σας, όσο και κάποιες παρελθούσες εκκρεμότητες. Σε προσωπικό επίπεδο, ορισμένοι θα βιώσετε την αναζωπύρωση ενός έρωτα από το παρελθόν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Η όψη αυτή θα φέρει στη ζωή σας ευχάριστες αλλαγές που θα είναι καθοριστικής σημασίας, τόσο για το επαγγελματικό, όσο και για το αισθηματικό σας μέλλον. Κάποιοι από εσάς θα αποφασίσετε να επισημοποιήσετε μια σχέση σας ενώ κάποιοι άλλοι θα ξεκινήσετε μια καινούργια και συναρπαστική ερωτική περιπέτεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Θα σας απασχολήσουν οι ήδη υπάρχουσες επαγγελματικές σας σχέσεις αλλά και κάτι καινούργιο, και κατά περιπτώσεις καινοτόμο, με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε. Διαφημίστε και προβάλετε τον εαυτό σας και το έργο σας καθώς η εποχή είναι ευνοϊκή σε ό,τι αφορά την ανεύρεση των σωστών συνεργατών.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αυτή η όψη θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε την αυτοπεποίθησή σας και να έρθετε σε επαφή με τη δημιουργική πλευρά του εαυτού σας. Οι δεσμευμένοι θα έρθετε πιο κοντά, τόσο συναισθηματικά, όσο και ψυχικά με το ταίρι σας. Εύνοια δέχεστε σε θέματα σχετικά με συμβόλαια, νομικές υποθέσεις, σπουδές και ταξίδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Ορισμένους από εσάς θα σας απασχολήσουν θετικά θέματα σχετικά με αγοραπωλησία ή την οικονομική εκμετάλλευση ενός οικογενειακού σας ακινήτου ενώ άλλους τακτοποιήσεις κληρονομικών ή οικονομικών εκκρεμοτήτων σε τράπεζες και δημόσιο. Ερωτικά, το πάθος επιστρέφει όπως επίσης και ένα άτομο από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΣ

Η θετική αυτή όψη θα σας προσφέρει χαρές και όμορφες στιγμές ειδικά σε σχέση με ταξίδια ή γενικά με μετακινήσεις. Μέσα από τη σωστή επικοινωνία θα κάνετε τις σχέσεις σας πιο εποικοδομητικές ενώ, αρκετοί από εσάς, θα ανοίξετε τα φτερά σας μέσα από μια νέα συνεργασία. Ερωτικά, θα φλερτάρετε και θα κάνετε γνωριμίες.

Πηγή: Myastro.gr