Παρασκευή, 22 Απριλίου 2016

Ιταλική πατατοσαλάτα με αμπελοφάσουλα

Υλικά:

2 φακελάκια Mix for Salads Άνηθος & Κρεμμύδι
6 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο Άλτις


2 κουταλιές της σούπας ξίδι μπαλσάμικο
8 πατάτες
150γρ. τοματίνια κομμένα στη μέση
150γρ. ελιές πράσινες ή μαύρες
6 φέτες μπέικον
μισή χούφτα φρέσκο μαϊντανό
150γρ. αμπελοφάσουλα καθαρισμένα και βρασμένα

Εκτέλεση:

1. Βάζουμε τις πατάτες σε νερό που βράζει και τις αφήνουμε για 10 λεπτά. Τις αφήνουμε να κρυώσουν και τις κόβουμε στα τέσσερα.
2. Σοτάρουμε το μπέικον σε αντικολλητικό τηγάνι μέχρι να γίνει τραγανό.
3.Ετοιμάζουμε το ντρέσιγνκ της σαλάτας μας ανακατεύοντας το ελαιόλαδο με το Mix for Saladsκαι το ξίδι.
4. Βάζουμε όλα τα υλικά της σαλάτας μας, τα τοματίνια, τις ελιές, το μπέικον, τον μαϊντανό, τις πατάτες και τα αμπελοφάσουλα σε ένα μπολ. Τα περιχύνουμε με το ντρέσινγκ μας και τα ανακατεύουμε απαλά.

Tip: Μπορούμε να σερβίρουμε τη συγκεκριμένη σαλάτα μόνη της ή ως συνοδευτικό ψητών κρεατικών. Μπορούμε επίσης, να αντικαταστήσουμε τα αμπελοφάσουλα με φασόλια μαυρομάτικα. Το αποτέλεσμα θα σας αποζημιώσει.

Μια συνταγή της Knorr