Υλικά
Εκτέλεση
- Αλατοπιπερώστε ελαφρά το κομμάτι του κρέατος και πασπαλίστε το με τη ρίγανη. Προθερμάνετε τον φούρνο στους 240οC για 30 λεπτά.
- Ακουμπήστε το κομμάτι του κρέατος σε ένα ταψί, βάλτε το στον φούρνο και χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 220οC.
- Ψήστε για 30΄και μετά χαμηλώστε τη θερμοκρασία στους 160οC και ψήστε ανάλογα με τις προτιμήσεις σας. Ενδεικτικοί χρόνοι: 30’ για λίγο πιο κάτω από μέτριο ψήσιμο, 45’ για μέτριο ψήσιμο, 1 ώρα για καλό ψήσιμο. www.ethnos.gr